Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

lavanta78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
91
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, bugün kan testimin sonucunu aldım 57 çıktı. Doktorum ilaç verdi ve pztesi tekrarla, inşallah katlanır dedi. Aynı durumda olup ta katlanan çıktı mı? Kimyasal olucak yine diye çok korkuyorum. Allahım n'olur yine başa dönmim...

inşallah kimyasal değildir canım belki geç tutunmuştur diğer testin inşallah çok çok iyi çıkar ve kavuşursun bebeğine

50 den az değeri olup katlanan varr ki senin 50 nin üstünde değeirn inşş katlanırrr değerin canımm ve bebeğine kavuşursun.....

aslında 100'ün hayli üzerinde olması gerekiyordu...ben de inşallah geç tutunmuştur diyorum çünkü bölünmesi de yavaştı...oooffffff

50 den az değeri olup katlanan varr ki senin 50 nin üstünde değeirn inşş katlanırrr değerin canımm ve bebeğine kavuşursun.....

inşş canım..Hep dua ediyorum inşallah katlanır da emeklerim sonuçlanır. Bu benim 3. denememdi. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

Benim 10.gün 35.6 12.gün 96 idi degerin ne önemi var yeterki düzenli katlansın ben suanda 27 haftalık hamileyim maşallah oğlum Gününden knde büyüyor hep gelişimi falan iyi

günaydın arkadaşım...Benim 12.gün değerim 33,6ydı...Doktorum progynex iğne verdi günde 1 tane,4 gün sonra testi tekrarladık,değerim 188 oldu,sonra 4 gün sonra bir daha tekrarladık 1182 ye çıktı,4 gün sonra bir daha tekrarladık değerim 4800 lere çıktı...keseyi de gördük,kalp atışını da duyduk,ikili testimizi bile yaptırdık...Şu anda 16 haftalık hamileyim,kontrollerimizde güzel gidiyor...Uzun yazdım ama lütfen moralini bozma...Doktorum çok ümitli değildi o yüzden ben de kendimi hamile görüp korumadım ama Allahım ne taktir ettiyse onu görüyoruz....Allahım inşallah sana da hayırlısını nasip etsin...Tekrar ediyorum moralini bozma,moral çok önemli canım...

Ayyy gülencim, dilkalman inşallah bende sizin gibi bebeğime kavuşuırum. ınanın çok iyi moral oldu bana... Aslında umudumu hiç yitirmedim çünkü olmaz dediğim embriyo buraya kadar geldi. 2. gün 2 hücreli embriyo yerleştirdiler bana ve o minik bugüne kadar direndi. ınşallah rabbim bize yardım eder de bundan sonra da direnir. Hiçbir ağrım sızım yok, adet olcakmış gibi de hissetmiyorum, göğüslerimde çok az bi hassasiyet kaldı...sizde belirti var mıydı?

Hala da belirtim yok,sadece 1,5 aydan sonra çay içemiyorum canım(Ben çay tiryakisiydim de benim için en önemli belirti buydu)

Anladım canım, hadi inşallah benim de yüzüm güler..beni tek endişelendiren şey 3 gün öncesine kadar göğüslerim ağrıyodu, şimdi yavaş yavaş kayboluyo o hassasiyet...inşallah kötüye işaret değildir:)

inşallah güzel haberler verirsin vericeksin canım rabbim yüzünü güldürsün meleğini karnına kondursun inşallah

Arkadaşlar, test sonucumu aldım, 112 olmuş. Ancak yine düşük artış dedi dr'um. Çarşamba tekrarla, öyle konuşalım dedi. Üffff, ne zormuş Allahım bu beklemek. Bir an önce çrşamba olsa....çok endişeliyim. Göğüs ağrım da kayboldu, sanki yine olmadı yaaaa...

valla canim senin doktorunu anlamadim gitti.tamam iste ne güzel ikiye katlamis.büyük ihtimalle tek gebelik.bence katlamasi gerektigi gibi katlamis.bende bu degerler olsaydi 40 takla atardim.benim 47 ile basladi.49 a çikti.ama sonra 38 e düstü.en on ise 7 ye kadar düstü.sonrasinda kirmizi karti gördüm.içini ferah tut.hersey yolunda bebisin seninle üzme sakin onu annesi.

ya arkadasim çok merak ettim.doktorun kim.sakincasi yoksa yazarmisin..

burdan doğru olurmu bilmem ama Bahçecideyim ben. Aslında düşük demekte haklı çünkü bu değer 48 saat sonraki artış değil, 72 saat sonraki artış. Yani aslında 200'lerde olması gerekirdi. Ama çıkmayan candan umut kesilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…