Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

inşallah canım senin adınada cok sevindim allah kucagına almayı nasıp etsin.beklenen gün gelecekse cekilen sıkıntı kutsaldıri inşallah bütün arkadaşlarımız içinde güzel haberler vermeyi allahım nasip etsin

dilkalman gittim de yazmak için kan sonuçlarımı beklim dedim canım. Ultrasonda normaldi. Ense kalınlığı 1.4mm çıktı..herşey normal gözüküyo dedi ama kan sonucum bugün çıkıcak, bende heyecanla onu bekliyorum. ınşallah herşey yolundadır, korkmuyorum desem yalan olur

canım ben de ense kalınlığı 2,1 mm.çıkmıştı,seninki daha güzel bir değer..ınşallah herşey yolundadır...Bizim artık bundan sonra korkmamamıza imkan yok canım...2li test,3lü test,ayrıntılı us,yok hareket ediyor,yok etmiyor,sağlıklı mı,doğumda sorun olur mu diye habire kafamız dolu olacak...inşallah hayırlısıyla doğum yaptıktan sonra da başka dertlerimiz,düşüncelerimiz olacak....Annelerimizin kıymetini ancak böyle anlayacağız herhalde...Allahım inşallah çocuklarımızın güzel günlerini görmeyi nasip etsin...

dilkalman amiiiiiiiiiiiiiin canım en içten amiiiiiiiiiin...

Dr'um aradı, kan değerlerim de normal çıkmış. Vitaminlerle biraz başım dertteydi, mide bulantısı ve mide ağrısı yapıyorlar, şimdi folic asit hariç hepsini kes bi müddet dedi, inşallah öyle rahatlarım.

Haklısın canım, her şeyi dert ediyoruz, çünkü onlara kavuşmamış zor oldu. Allah sorun verip, bunu düşün demesin de, bunlar geçici şeyler. Doğduktan sonra hepsini unutur gideriz inşallah..ben haftaya perşembe tekrar gidicem dr'a, cnsiyeti filan da daha net belli olur o zaman dedi. Ondan sonra inşallah her 4 haftada bir gidicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…