lavanta canım...küçük bebeğin maaşallah inatçı çıktı arkadaşım...Nasıl sevindim...Allahım nazardan saklasın...Moralini hiç bozma,belirtilere de hiç takılma...Ben 17 haftalık hamileyim...yeni yeni göğüslerim acımaya başladı(o da fazla değil canım)...Başka en ufak bir belirtim bile olmadı....Allahımın izniyle sonuna kadar gidip bebeklerimizi kucağımıza alacağız İnşallah...Allahım isteyen herkese hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...
:sm_cool::teytey:alkisalkisalkislavanta çok sevindim cnm..sen zoru başardın...
sağol canım, cuma gününü de sağ salim atlatırsak, 2 hücreli embriyo ile de gebe kalınabiliyomuş diye haykırcam burdan:):) Gerçi olmasa bile buraya kadar gelmesi de mucize, bundan sonraki denemelerde bize umut ışığı olur en azından...kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar maalesef kötü haber...Değerim bugün 4022 olmuş, ancak gebelik kesesi hala gözükmüyor. Dr. yamuk bişi tespit etti, bu olabilir dedi. Eğer doğru tespitse ve yarına kadar bi değişiklik göstermezse, sağlıklı görüntüye sahip olmadığı için (ki değerler de bunu gösteriyor, bugün 5000'lerde olması gerekiyordu) kürtaj ile alınacakmış. Çok üzgünüüüüüm, bu sefer çok yaklaşmıştım. :gitme::sinifsinif: Napalım kısmet değilmiş. Bidahaki sefere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?