ben istanbuldayım istanbulda devlet hastanelerinde tüp bebek uygulaması yapılıyormu yapılıyorsa ücretlerin ne kadarını sigorta karşılıyor yada özellerde fiyatlar ne kadar ve sigorta lıya nekadara mal oluyor bilen varsa lütfen yardım
bugün kontrolün yokmuydu dr gitmedin mi?
benimde yarın büyük günüm 12.günümmmm bakalım ne çıkıcak benimde ilki kimyasal gebelikti yükselmişti değerlerim ama sonra düşmeye başladı yine aynı şeyler olsun istemiyorum rabbim yardım et bana ve benim gibilerine
lavanta öyle mucizevi bi hikayen varki gözlerim doldu.benımde transferimin 8.gunu bugun bı ıdrar testı yapıp bosuna kendımı uzdum sonra senın yazdıklarını okuyunca rabbım verecek olduktan sonra verıo bı sekılde.bana moral oldun sagol.saglıklı bı hamılelık ve kolayca mucizeni kucagına alman dılegıyle
kocaman bir negatifle eve döndüm 1.00 çok üzgünüm anlatamam
kocaman bir negatifle eve döndüm 1.00 çok üzgünüm anlatamam
lavanta canım ne yaptın?Bugün doktora gidecektin değil mi?İnşallah iyi haberlerle döneceksin....
lavanta canım...yaşadıklarını baştan sona kadar okudum...baya nazlıymış senin bebişin....inşallah canım 9 ay boyunca hep senle sağlıklı bir şekilde olur....dualarımız seninle canım....bu heycanlar inşallah bizim başımıza...
lavanta hikayeni uzaktan takip ettim bugüne kadar.bebişin çok inatçı ve dirençli çıktı.yaşama ne kadar sıkı tutundu böyle.aferin ona:)).Allah kucağınada almayı nasip eder İnşallah,hepimizin.AMİN.
lavanta çok mutlu oldum canım...Olsun her hafta git en azından sende bebişini gördükçe rahatlarsın...Maşallah o inatçı bebişe...Hep böyle olsun seni hiç bırakmasın,sonra hayırlısı ile kucağına gelsin inşallah....Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin sana ve hepimize inşallah....
lavanta sen herkese örneksin, doktorun her dediğine hemen inanıpta vazgeçmemek, sabretmek umut etmek...... İnşallah sağlılka kucağınada alırsın,
lavanta canım şimdi bebeğin kaç günlük oldu değerlerin nasıl okuduğum kadarıyle iyi gidiyor inşallah doğana kadar da doğduktan sonrada herşey güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?