Yine o kız hortladı. Eşim

Ben bi kızım mesela(zaten öyleyim) nasıl flörtöz olabilirim mesela? Ben yazdıklarınızda bir anormallik Göremedim. İş arkadaşları biri çay koymuş biri poğaça falan almış. Adam yahut kadın hemcinsine nasıl davranmışsa öyle davranmış.

Demek ki kendisini biliyor. Yani kadın gelince ben mesafeyi koyamam yine içli dışlı olurum diye korkuyor .

Yani düşünsenize siz mesai arkadaşınızın birimine müdahale ediyorsunuz ustlerinizle konuşarak. Kimse de demiyor mu ağa sanane, seni ne ilgilendirir filan diye. Hemen hepimiz çalışma hayatı tecrübesi olan insanlarız. Kim kimin birimine özel sebeple müdahale edebilir ki? Nasıl bir ortam var orda ben anlamadım

Siz eşinizi tanımıyor musunuz? Neler yapacağını veya neler yapmayacağını az çok bilmiyor musunuz? Ayrıca o kıza odaklanacağınıza önce eşinize ayar verin bence,çünkü sizinle evli olan da size söz veren de o. Aksi halde hiç farketmez yani,Ayşe gider Fatma gelir. Önemli olan eşinizin duruşu ve tavrı. Bilmem anlatabildim mi?

Eşim nişanlısını anlatınca bıle ben kötü oldum.
Eşiniz doğru olanı yapmış.siz de fazla düşünmeyin bence .

Senin yüzünde gelmesini istememiştir neyi anlamıyon.. Adam birşey yapmasa o zamanda rahatsız olcamı biliyor niye gelmesin diye birşey yapmadı deyip gene adamın başının etini yiceni biliyordu.. Bu erkekler hiç yaranamıyor

Ay iş arkadaşlarımıza poğaça da mı aldıranıycaz artık bu nedir

Bide insan iş arkadaşına çayı koydum gel sende börek poğaça al falan diyemiyor mu ya siz saniyorsunuz ki iş arkadaşları samimi olmuyorlar yav he he gün içinde siz den daha çok zaman geçirdiği kişilerle insan ister istemez samimi oluyor

Bazen erkeklere de acıyorum ne yapsalar kabahat.
Bu arada kız, beş yıldır kollarını açmış, kocanızın gelmesini ya da onun birimine
tayin olmayı mı bekliyormuş?

Kiskanc tavirlarimiz yuzunden bir insanin kaderiyle mi oynuyorsunuz anlamadim. Bir o birime bir bu birime. Niye kiz o birimden o birime gonderiliyor surekli yazik yaa belki duzen kurdu kendine. Ortada bir sey de yokmus. Cay koy deyince ne olmus? Esiniz tavrini koysa kiz da cesaret edemezdi fazla laubali davranislara. Yoksa baska seylerde mi yakaladiniz?

Bide kızın hayatında biri varsa ve öğrenirse durumu seyreyle gümbürtüyü. Benim eşim başka erkek arkamdan böyle işler çeviriyor diye duysa başına dünyasını. Namussuz olduğunu dünya aleme ilan etmek bu.. Kimin ne haddine yani.

Ben hayatımda bu kadar saçma bir kıskançlık nedeni görmedim!! Kız çay koydum sen de börek al demiş ...üç -bes kişinin çalıştığı ve dışarıya gün boyunca rahatca cikilamayan yerlerde kahvaltı , öğlen yemeği genelde birlikte ayarlanır. Herkes evinden getirir veya gelirken yolda birşey alır hep beraber yenilir. Kiz " seni rüyamda gördüm sen de beni gördün mü " dememiş ki olayları bu noktaya getiresiniz! Daha öncede bir konunuz vardı kadın çalışanların formasının içine neden tişört giyinmediklerine takmistiniz o zaman da !!

Hastanede çalıştığım dönemde mesai arkadaslarimla konuşup kahvaltilik seyler alırdık, eşlerinden hic tepki görmedim hatta eslerini ziyaret ettiklerinde beni görmeden gitmezlerdi.. Benim eşimde sağlık sektöründe, işe giderken bazen onlar bazen esim birbirlerini arayıp (o gün kim nöbetçiyse) simit poğaça fln isterler, vakitleri olunca kahvaltılarını yaparlar. Yani bunda tuhaf bir durum göremedim gayet normal sıradan bir durum. Guvenmediginize göre sanırım eşinizin başka vukuatlari olmuş ya da siz kendinize guvenmiyorsunuz. Cünkü mesai arkadaşımın esi benden rahatsiz oluyor diye yerimin değiştirildigini öğrensem kıyametleri koparirdim.

Biraz kendinize güvenin diyorum.Biz (sağlık çalışanları) aynı ortamda kahvaltı yapıp yemek yiyip dinleniyoruz malesef.Ve uzun saatler zor şartlarda çalıştığımız için kadın erkek ayrımı yapmadan yapıyoruz bunları doğal olarak bir samimiyet oluşuyor.Ama bu samimiyet sizin anladığınız şekilde değil.Daha ilk başta okurken çay koydum börek getir deyince kesin sağlıkçı diye düşündüm hatta.Yani bu bizde anormal bir durum değil kız çalışma arkadaşından nasıl istiyorsa eşinden de istemiş.Esinizin üstlerini arayıp birimine istememesi hiç hoş bir hareket değil.Hic bir birim hiç kimsenin tapulu yeri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…