Yine pazar yine ben

Herşeyi senin üzerine yıkıyor. Senin ufak bir hata yapmanı bekleyip kendini temize çıkarıyor. Çocuk neresinde bu işin? Gezdi geldi Şimdi uyumak istedi yattı. Eee babalık nerde?

beklentiler üzermiş gerçekten. Benim beklentim benim gösterdiğim çabayı göstermesiydi biraz da olsa

Herşeyi senin üzerine yıkıyor. Senin ufak bir hata yapmanı bekleyip kendini temize çıkarıyor. Çocuk neresinde bu işin? Gezdi geldi Şimdi uyumak istedi yattı. Eee babalık nerde?
çünkü Şam babası, iskele babası ne dersen..
Boşansak zaten bu sorumsuzlukla çocuğundan kopar yani Emin’im. Görüşmeye görüşmeye

etmez ama ben ısrar etsem boşanır tabiki. Çok diretip başıma bela olmaZ.
Peki siz bosanmayi dusunuyor musunuz? Bu herifi daha kac sene sirtinizda tasiyabilirsiniz mesela oturup hic hesap kitap yaptiniz mi? Yani insan omru uc asagi bes yukari belli. Kalan omru bu adamla gecirebileceginizden emin misiniz? Size lazim olan bu sorularin cevaplari

Benim esimde boyle cikar izin gunleri ama ben kizmam alistim belki ama seni opse iki sarilsa iki guzel soz soylese bence sende kizmazsin bunu ona soylemelisn ikinz icnde guzel olur hersy

ömrümü heba etmek istemşyorum. Ama bitiremiyorum da. ÜZülüyorım bi yanım vicdan azabı çekiyor. Acaba düzelir mi diye umuyorum işte

ömrümü heba etmek istemşyorum. Ama bitiremiyorum da. ÜZülüyorım bi yanım vicdan azabı çekiyor. Acaba düzelir mi diye umuyorum işte
Anliyorum. Ama duzelmez. Sadece siz kabullenirsiniz. Olacak olan o eger bosanmazsaniz. İnsallah dogru karari verip mutlu olursunuz.

yazık eder çocuğa bakamaz ki. Anca yemek yedirir altını alamaz mesela. Oyun kurmayı bile beceremiyor çocukla
İşte böyle yapmayın. Mecbur kalırsa becerir. Yada ona göre ayarlayabilirsiniz fazla uzaklaşmadan 2 saat çıkmanın kimseye zararı olmaz. Altını alıp gidersiniz. Ben oğlumla babasını ilk bırakıp gittiğimde 5 aylıktı. 2 3 saat gezdim geldim. Hiç de bişey olmadı. Herşeyi siz yapıyorsanız kendine ihtiyaç olmadığnı düşünüyor olabilir. Ben altını alırken bile misafirlikte de olsak eşimin yardımını istedim. Kurtluydu biraz benimki :) Ha istesem kendim yapamaz mıydım yapardım ama neden kendimi zorlayayım.

Onun sana yaptığını sende ona yapmayı denesen umrunda olmasın sende çık gez zırt pırt arkadaşların arasın sürekli bi meşguliyetin olsun onca planın olsun ama onların içinde o olmasın belki bu empati yeteneğini geliştirir paşanın

Son dönemde çabalıyordu. Değişme çabasındaydı. Özür dilemeler vs. Ama artık kendini tutamıyor biliyorum o eski adam oluyor yine. Sinirlendiğinde üstüme yürüyen eşyaları fırlatan....
neden çekiyorsunuz bunu, lütfen alınmayın ama siz bu kadar değersiz misiniz?

Ey kadın..! Bırak saçını süpürge etmeyi , süpürgene bin ve uç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…