- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Yok bence degil :)Ben öyle görmüyorum. Aksine sevgilim yaptığım bir şeye teşekkür edince hiç hoşuma gitmemişti, sanki elmişim gibi düşünmüştüm.
İnsan zaten eşi için sürekli bir şeyler yapmaz mı? Her seferinde bunu dile getirmek fazla değil mi?
Simdi dusunmeniz gereken sey her pazar boyle misiniz sorusunun cevabi. Esiniz kaba bir insan kabul. Ama siz de hos tepkiler vermiyorsunuz sanirim bu durum sıkca yasaniyor. Hani adam tesekkur etmedi ya sandvicler icin,o noktada rica ederim caniiiiiim, bir gun de beraber hazirlayalim diyebilirdiniz ama adama sinirlisiniz,ust uste gelmis sizde ve birikmis.selam kızlar.
Sinirden ağlıyorum. O kadar sinirliyim ve kızgınım ki.
Eşim olacak kişi sabah kalktı apar topar ben arkadaşımla bi etkinliğe gidicem, işte davet edildim gitmem gerek sana da demiştim dedi. Ama pazar sabah dememiştin dedim. Bugünmüş dedi arkadaşı da arıyor ikide bi hadi diye, başlamış geç kalacağız diyor sesini duyuyorum hani başka bi yere mi gidiyor acaba diye bi şüphem Yok.
Kahvaltı yapacak mısın dedim hayır dedi. Bende mutfağa gittim kendime sandviç hazırladım iki tane. Sonra geldi off şahane olmuş falan dedi. Bende iki tane yerim diye düşünmüştüm çok açım ama birini al istersen dedim. İkisini de alıyorum arkadaşıma vereceğim dedi. Bende bi şey demedim. Ama teşekkür etme falan Yok. Dolaptan tekrar malzeme çıkardım hazırladım fakan kendime. Sonra ben çıkıyorum ddi. Boğazında kalsın demek istiyorum insan bi sağol der dedim. Sandviçleri yere attı ve çıktı gitti. Arkasından aradım ne yapıyorsun sen çocuk Musun dedim. İnsanı evden kaçırıyorsun bravo deri kapattı. Üç tane sandviç önümde sinirden patlıyorum şu an.
Tamam dediğim belki ağırdı ama insan gibi davranmıyor ki ben alıyorum bunları deyip çıkması. O gıcık arkadaşına da götürmesi.. ne bilim o kadar uğraştım peşimde çocuk kendime kahvaltı hazırladım. Sabah uyandığından beri eş olma Vasıf’larından hiçbirini yerine getirmedi. Sonra böyle umarsızca davranması bana koydu.
Hep bi çaba halindeyim. Ev iş çocuk. Kendi kendime savaşıyorum. Bu adam hayatımın neresinde bilmiyorum. Ve de onu bırakamıyorum. Benim gibi bi insan böyle bi evliliğe Nası eyvallah diyor anlamıyorum. Ne kendimi anlıyorum ne eşimi.
Bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
Çok konu açıyorum belki bilmşyorum ama şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
yok adam konuşmaktan kaçıyor gerçekten. Az önce eve geldi konuşalım dedim konuşacak bi şey Yok Sorun yok ben uyuyacağım biraz dedi bende akşam dışarı çıkacağım oğlumla. Yani böyle kalır bu yarın normal davranır. Darkmore ben daha önce evi de terkettim bunu evden de kovdum ama sonuç bı yani. Bana geçen hafta, sen bana biraz saha iyi davransan bende sorumsuzluğu bırakırım demişti. Ama bu böyle midir? Sorumluluk al ak karakter işi.Simdi dusunmeniz gereken sey her pazar boyle misiniz sorusunun cevabi. Esiniz kaba bir insan kabul. Ama siz de hos tepkiler vermiyorsunuz sanirim bu durum sıkca yasaniyor. Hani adam tesekkur etmedi ya sandvicler icin,o noktada rica ederim caniiiiiim, bir gun de beraber hazirlayalim diyebilirdiniz ama adama sinirlisiniz,ust uste gelmis sizde ve birikmis.
Calisiyorsunuz,kendi geliriniz var,cocukla cogunlukla siz ilgileniyorsaniz,esiniz ne tatilde ne de aksamlari sizinle degilse yapilacak sey bellidir,onemli olan sizin bunu yapip yapamayacaginiz tabii
şunu biliyorum ki benim yaşadığım şey evlilik dğeilsimdievli hanimlar tek birsey soracagim samimi cevap verin ....elestirmiyorum sadece yorumlari merak ediyorum...bu konuda yorumlari okudum diyorlar ki eşinden çok sey bekleme erkekler öyledir...tamamda evlenirken sadece kocam olsun cocugum olsun mu diyorsunuz yani sevginin ilginin bir onemi yok mu? fedakarlik karsilikli yapilmiyor mu ? niye hep kadin fedakar olmali ? niye hep alttan alan kadin olmali ? ilgi beklemek suçmu ? sorumlulugu sadece ben yukleneceksem evlilik boyle birsey mi? tekrardan soyluyorum sadece merak ediyorum
Bence bu boyle degildir. Yani insanlarin bir karakteri var ve karsidaki insanin davranisina gore sekillenmez o karakter. Simdi siz sorumsuz bir insansaniz esinizi suclayamayiz ki. O misal. Fazla yuzgoz olunmus bu evlilikte. Konusmaya yanassa alin karsiniza guzelce konusun cozun problemleri diyecegim ama. Konusacak bir sey yok diyen adama daha iyi davran demek gelmiyor icimden acikcasi. Bosanalim deseniz kabul eder mi?yok adam konuşmaktan kaçıyor gerçekten. Az önce eve geldi konuşalım dedim konuşacak bi şey Yok Sorun yok ben uyuyacağım biraz dedi bende akşam dışarı çıkacağım oğlumla. Yani böyle kalır bu yarın normal davranır. Darkmore ben daha önce evi de terkettim bunu evden de kovdum ama sonuç bı yani. Bana geçen hafta, sen bana biraz saha iyi davransan bende sorumsuzluğu bırakırım demişti. Ama bu böyle midir? Sorumluluk al ak karakter işi.
etmez ama ben ısrar etsem boşanır tabiki. Çok diretip başıma bela olmaZ.Bence bu boyle degildir. Yani insanlarin bir karakteri var ve karsidaki insanin davranisina gore sekillenmez o karakter. Simdi siz sorumsuz bir insansaniz esinizi suclayamayiz ki. O misal. Fazla yuzgoz olunmus bu evlilikte. Konusmaya yanassa alin karsiniza guzelce konusun cozun problemleri diyecegim ama. Konusacak bir sey yok diyen adama daha iyi davran demek gelmiyor icimden acikcasi. Bosanalim deseniz kabul eder mi?
E yapma vicdan. Neden bu kadar işini yapıyorsun ki. Çalışıyormuşsun da. Adamda hiç sorumluluk yok.Çok yıprandım ve de farkında değil. Bi de idrar yolu iltihabım var bi haftadır ağrım olduğunu biliyor. Hiç sallamıyor. Temizlik ütü yemek her şey tamam evde. Bi de ona boğazına dursun dedim diye kötü biri yaptı beni vicdanıma oynuyor
aşık olarak evlendim. Çok uzun zamandır tanıyorum. Yıllarımız beraber geçti. Şimdi bu hale gelince insan üzülüyor ve vicdan yapıyor. Biliyorum bu vicdan bi gün bitecekE yapma vicdan. Neden bu kadar işini yapıyorsun ki. Çalışıyormuşsun da. Adamda hiç sorumluluk yok.
evet üslubum sıkıntılıydı o yüzden aradım zaten sonradan. Ama bana dediği şu, senin yüzünden evden kaçıyorum bla bla. Sonra eve geldi konuşalım dedim. Konuşacak bi şey Yok sorun yok ben uyumak istiyorum deyip yattı. Bende şimdi dışarı çıkıyorumÜslubunuzda sıkıntı var, madem istemiyorsunuz almasını ya da teşekkür etmesini istiyorsunuz bunu daha düzgün şekilde belirtebilirsiniz. Onun da üslubunda sıkıntı var, sandviçi yere atmak nedir? Diğer konularınıza da baktım eşinizin çocuksu davranışları nedeniyle sevginiz ve tahammülünüz bitmiş ona karşı. Düzeleceğini sanmam, çünkü aşk bitmiş eksikliklerini görmüşsünüz. bu eksiklikler de kocanızın genel karakteri pek değişeceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?