Yine pazar yine ben

esin kac yasinda ya? her defasinda gözümde sivilcesi yeni cikmis bir ergen canlaniyor.

arklarin dedigi gibi bugun cik gününp degerlendir. haftaya o seni sinir etmeden sen erkenden kalk hazirlan cik evden baksin bakalim yalniz kalkmak nasil oluyormus. birsey derse eee ben sana demistim neden beni dinlemedin diye cemkir.

benim esim cok yogun calisiyor hafta sonu eskiden cok uyurdu. acima acincak hale düsersin olayini uyguladim. iyi sen uyu ben gidiyorum dedim gittim eglendim aksam eve geldim. artik sabahlari bi uyusam dediginde tamam hayatim ben cikiyoum ozaman evde ses olmasin rahat et dedigim an bizimki benden önce yatakdan firliyor .

birde kafasina islesen insan bir kere geliyor bu dünyaya yarin zink diye ölse. kizinin babasiyla ne anisi olcak? babam bana video izletti. sonra arkadaslariyla eglendi Allah razi olsun. sacma kiskancliklar yapiyor demistin. gezip geldikden sonra bugün naptiniz dediginde. mutlu cocuklu babalari izledik nasil egleniyorlar diye. millette ne baba var ama Allahtan benim evladimin annesi var diip deli ede bilirsin. bu konuda cok acimasizim... cocugu yapan sorumlulugu alcak üzerine yok öyle.

annem gibi sürekli anne gibi davranma lütfen esine! ailesindede suc var cok simartmislar o kendini saniyor! bulmus senin gibi birini otursub haline sükretsin! umarim bu aksam tek kelime etmezsin onunla. her birsey dediginde tele dal gül eglendigini göster. arklarini ara planlar yap catlasin biraz lütfennnnm
 
Önceki konularınızı da okumuştum.Bence eşiniz çok stratejik davranıyor.Sizi sevmiyor ama sizin sayenizde sürdüğü bu yaşam ona cazip geliyor.
Tüm maaşı nerdeyse krediye giden bu adam etkinliklerine nasıl katılabiliyor?Yazık değil mi siz o kadar yorulurken maaşınız ancak bu adamı finanse ediyor?
Bence korkularınızı üstünüzden bir an evvel atın ve yeni bir hayat kurun.Eminim aileniz de mutsuz olup erkenden çökmenizdense,bu parazit adamdan kurtulmanızı isterler...
 
Yok bence degil :)
Tesekkurden kasit mesela eline sagliktir burada bizim iliskimizde bu kelimeler bol bol kullanilir.
Herseyde tesekkur edilmez tabi ama bi gomlek bile utulesem o an esim tesekkur eder.
 
simdievli hanimlar tek birsey soracagim samimi cevap verin ....elestirmiyorum sadece yorumlari merak ediyorum...bu konuda yorumlari okudum diyorlar ki eşinden çok sey bekleme erkekler öyledir...tamamda evlenirken sadece kocam olsun cocugum olsun mu diyorsunuz yani sevginin ilginin bir onemi yok mu? fedakarlik karsilikli yapilmiyor mu ? niye hep kadin fedakar olmali ? niye hep alttan alan kadin olmali ? ilgi beklemek suçmu ? sorumlulugu sadece ben yukleneceksem evlilik boyle birsey mi? tekrardan soyluyorum sadece merak ediyorum
 
Bir evlilikte erkek sorumluluk almıyorsa neden evleniyor peki. Erkeklerin sorumsuz , anlayışsız , asi davranışları yüzünden bitiyor evlilikler. Evlilik bu değil.karı koca arasındaki ilişki çıkar ilişkisine dönüşmemeli . Senin görevin ev işi benim görevim dışarı işi diye paylaşım yapıldığı anda kadın kölelikten kurtulamıyor işte. Tıpkı konudaki durum sen kadınsın ve o sandviçi yapmak zorundasın zaten sen neyin tribini atıyorsun diyor eş olacak kişi.
 
Sizi hatırladım nick değiştirmişsiniz. Eşiniz en son bir şeyleri düzeltmeye çalışıyordu ama yine özüne dönmeye başlamış sanırım.Çok haklısınız böyle devam ederse yine kaybetme korkusu yaşaması lazım
 
Simdi dusunmeniz gereken sey her pazar boyle misiniz sorusunun cevabi. Esiniz kaba bir insan kabul. Ama siz de hos tepkiler vermiyorsunuz sanirim bu durum sıkca yasaniyor. Hani adam tesekkur etmedi ya sandvicler icin,o noktada rica ederim caniiiiiim, bir gun de beraber hazirlayalim diyebilirdiniz ama adama sinirlisiniz,ust uste gelmis sizde ve birikmis.
Calisiyorsunuz,kendi geliriniz var,cocukla cogunlukla siz ilgileniyorsaniz,esiniz ne tatilde ne de aksamlari sizinle degilse yapilacak sey bellidir,onemli olan sizin bunu yapip yapamayacaginiz tabii
 
yok adam konuşmaktan kaçıyor gerçekten. Az önce eve geldi konuşalım dedim konuşacak bi şey Yok Sorun yok ben uyuyacağım biraz dedi bende akşam dışarı çıkacağım oğlumla. Yani böyle kalır bu yarın normal davranır. Darkmore ben daha önce evi de terkettim bunu evden de kovdum ama sonuç bı yani. Bana geçen hafta, sen bana biraz saha iyi davransan bende sorumsuzluğu bırakırım demişti. Ama bu böyle midir? Sorumluluk al ak karakter işi.
 
şunu biliyorum ki benim yaşadığım şey evlilik dğeil
 
Bence bu boyle degildir. Yani insanlarin bir karakteri var ve karsidaki insanin davranisina gore sekillenmez o karakter. Simdi siz sorumsuz bir insansaniz esinizi suclayamayiz ki. O misal. Fazla yuzgoz olunmus bu evlilikte. Konusmaya yanassa alin karsiniza guzelce konusun cozun problemleri diyecegim ama. Konusacak bir sey yok diyen adama daha iyi davran demek gelmiyor icimden acikcasi. Bosanalim deseniz kabul eder mi?
 
etmez ama ben ısrar etsem boşanır tabiki. Çok diretip başıma bela olmaZ.
 
E yapma vicdan. Neden bu kadar işini yapıyorsun ki. Çalışıyormuşsun da. Adamda hiç sorumluluk yok.
 
Üslubunuzda sıkıntı var, madem istemiyorsunuz almasını ya da teşekkür etmesini istiyorsunuz bunu daha düzgün şekilde belirtebilirsiniz. Onun da üslubunda sıkıntı var, sandviçi yere atmak nedir? Diğer konularınıza da baktım eşinizin çocuksu davranışları nedeniyle sevginiz ve tahammülünüz bitmiş ona karşı. Düzeleceğini sanmam, çünkü aşk bitmiş eksikliklerini görmüşsünüz. bu eksiklikler de kocanızın genel karakteri pek değişeceğini sanmıyorum.
 
evet üslubum sıkıntılıydı o yüzden aradım zaten sonradan. Ama bana dediği şu, senin yüzünden evden kaçıyorum bla bla. Sonra eve geldi konuşalım dedim. Konuşacak bi şey Yok sorun yok ben uyumak istiyorum deyip yattı. Bende şimdi dışarı çıkıyorum
 
Kuzum yaaa
Yine bir pazar klişesi dimi...
Neden nezaket beklentisine giriyorsun ki...
Alsın çıksın gitsin ya birak
Artik gormemeye caliş
Umursama
Adam bahane arıyor evden kacmak icin ve evet vicdanına oynuyor...
Al cocugunu çik dısarı sende...
Ne hali varsa görsün artık....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…