cnm o senın esın böyle bır süphen varsa acık acık söyle telefonu kapatman benı rahatsız edıyor rıca ederım sesını kıs ama telefonu eve gelınce kapatma de kısık olunca raraynlarıda görursun suphelenmekte haklımısın karar verırsın
benim eşimde işten çagırırlar bahanesiyle hep kapalı tutardı sonuç ortada çok safmışım çok güvenmişim
dikkat et canım bir eşyler varsa çok ileri dalmadan yakala yoksa yoktur zaten
şimdi eşiin telefonu hep açık ve ortalarda geziyor eskiden telefonu çok kıymetliydi elime zor alırdım
yani dikkat et illede vardır demiyorum asla
allahım korktuguna ugratmasın eşini şarşıtmasın inşallah canım
eşinin yaptığı işi durumunu, sizlerle nasıl ilgilendiğini sen daha iyi bilirsin tabiki ama şüphe çekici davrnmış telefonunu kapatarak. Eski konunada baktım biraz madem bu kadar işine düşkün bir adam neden patron arar diye telefonunu kapatır ki, daha çık tutar ulaşmasını sağlar ki işler aksamasın ( o kadar düşünüyor madem ). Bence üzerine gidip tartışma çıkarma sadece rahatsız olduğu nu telefonuın açık kalmasını istediği söyle derim yumuşakça, ama direk suçlayarak konuşmazsan daha iyi olur derim
belki daha oncedende kapatiyorduda sen farkinda degildin simdi suphe icinde oldugun icin kafana takiyor olabilirmisin :26:
yok canim son zamanlar kapanir oldu ben 8 senedir takipteyim
artik diyorum ki aldatsa ta kurtulsam bu kiskancliktan
aslan burcuyum bu arada
yok artik buda anladi patronun bunu enayi yerine koydugunu ama bazen acik ta kalir yani
bakacam diyede korkmaz genelde ama isten geldi mi kapatir sabah erkenden ara patron diye
aslan burcuyum bu arada
aslan burcuyum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?