yine suphe!!!

rabiaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
170
0
46
Almanya
arkadaslar merhaba ,eski konuma bakarsaniz esim isten gec geliyor ve haftasonu bizimle ilgilenmiyor diye konu acmistim;
bu sorunlari astik ,erken olmasada 9_10 gibi isten gelir ,haftasonlari da genelde bizimle olur.
Ama su anda problem baska isten geldi mi telefonu genelde kapatir, patron cagirir diyor ,rahatsiz edilmemek icin diyor,ve bu yaklasik 1 aydir suruyor

KENDISIN SOYLEDIM VE TAKMA KAFANI ACIK TA TUTARIM TELEFONU SEN FARK ETMEMISSIN DIYOR
bu beni rahatsiz etmeye basladi sizce suphelenmekte haksiz miyim?

cnm o senın esın böyle bır süphen varsa acık acık söyle telefonu kapatman benı rahatsız edıyor rıca ederım sesını kıs ama telefonu eve gelınce kapatma de kısık olunca raraynlarıda görursun suphelenmekte haklımısın karar verırsın

DUN soyledim ve aksama telefon yoktu kirikti yaptirmaya vermis
bana diyor ki hic guvenmiyosun hep bi seyler aryosun ama beni o bu kale getirdi
malumunuz nisanliyken 1 gecelik iliski yasamis kendisi

benim eşimde işten çagırırlar bahanesiyle hep kapalı tutardı sonuç ortada çok safmışım çok güvenmişim

dikkat et canım bir eşyler varsa çok ileri dalmadan yakala yoksa yoktur zaten

şimdi eşiin telefonu hep açık ve ortalarda geziyor eskiden telefonu çok kıymetliydi elime zor alırdım

yani dikkat et illede vardır demiyorum asla

allahım korktuguna ugratmasın eşini şarşıtmasın inşallah canım

eşinin yaptığı işi durumunu, sizlerle nasıl ilgilendiğini sen daha iyi bilirsin tabiki ama şüphe çekici davrnmış telefonunu kapatarak. Eski konunada baktım biraz madem bu kadar işine düşkün bir adam neden patron arar diye telefonunu kapatır ki, daha çık tutar ulaşmasını sağlar ki işler aksamasın ( o kadar düşünüyor madem ). Bence üzerine gidip tartışma çıkarma sadece rahatsız olduğu nu telefonuın açık kalmasını istediği söyle derim yumuşakça, ama direk suçlayarak konuşmazsan daha iyi olur derim

senin basina ne geldi ki canm

yok artik buda anladi patronun bunu enayi yerine koydugunu ama bazen acik ta kalir yani
bakacam diyede korkmaz genelde ama isten geldi mi kapatir sabah erkenden ara patron diye

belki daha oncedende kapatiyorduda sen farkinda degildin simdi suphe icinde oldugun icin kafana takiyor olabilirmisin :26:

yok artik buda anladi patronun bunu enayi yerine koydugunu ama bazen acik ta kalir yani
bakacam diyede korkmaz genelde ama isten geldi mi kapatir sabah erkenden ara patron diye

sanırım tam olarak şüphelensemmi acaba modundasın birde 8 yıllık takipteyim zatn demişsinnn bu durumda seniin sinirlerini ister istemez bozmuştur. Hiçbir şey yoktur da denmez ama hem kendini hem eşini sıkmadan takipte olmanda yarar var tabiki, İnşallh sadece kuşkudur ve hiçbir şey çıkmaz

İnşallah düşündüğünüz gibi değildir diyeceğim ama bir önceki konunuzda eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını yazmışsınız.Eşinizi takibe almakta fayda var diye düşünüyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…