yine suphe!!!

durumun çok sıkıntılı tlf nu sana vermiyo şifresinide söylemiyosa emin ol altında bişi var ...
ben büyük ihtimal demiyorum 100 de yüz yukarıda yazdıklarımı yapyorsa var diyorum ...
ve bu durumda çok gecmeden ve sezdirmeden öğrenmelisin yoksa başka bi hat alır seni yıllarca uyutur ...

Herkes de işten ararlar diye telefonu yanı başında tutar sizinki kapatıyor..Önemli bir şey olunca ulaşamayınca napacaklar? İçini sıkmayım ama çok iç açıcı değil bence. Geçenlerde ben de buna benzer bir olay yaşadım da her şeyi açık açık konuştum. İçindeki şüpheyi atmadıkça rahatlamayanasın. Ama nasıl bir tesadüftür ki seninle konuştuktan sonra tamire vermesi.

bir çalışan patronu onu iş dışında da arıyorsa
telefonu kapatması biraz sıkar

senın ki atmış ortaya birşey yersen diye bekliyor

evt evliligimizde bi vukuati olmadi eminim cunku dedigim gibi suphelenirsem etrafimda cok insan cok cevrem var ve kendim bile pesine takilmisimdir gecenin 2 sinde
ama yine soyluyorum kimsenin garantisi yok

canim benim mumkun mu sifresini biliyorum ve evdeyken ortaliga atar ama acma der patron gorurse arar der tabi ben bazen haberi olmadan acarim ama yanlis bi sey ile karsilasmadim

baska belirtiler yoksa hic kafanı takma derim.
bosuna uzerine gidip iliskinizi yıpratmamalısın

Son düzenleme:
canim benim mumkun mu sifresini biliyorum ve evdeyken ortaliga atar ama acma der patron gorurse arar der tabi ben bazen haberi olmadan acarim ama yanlis bi sey ile karsilasmadim

çok kuşkucu yaklaşıyosun o zaman eğer tlfnu istediğin zaman eline alabiliyosan hiç kuşkuya gerek yok ..... ama illa bi kuşku istiyorsan acaba başka bi hattı var mı die düşüşün dur :):):) hahay şaka yaptım

Biraz yangına körükle gitmek olacak ama benim bir arkadaşım vardı.7 sene birisiyle sevgili oldu.Çocuk akşamları konuşmayalım babamlar rahatsız olurlar diye telefonumu kapatıyorum derdi.Kızda akşamları aramazdı,zaten arasada çocuğun teli kapalı olurdu.7 sene sonunda öğrendikki adam evliymiş 2 de çocuğu varmış.Kim bilir evde karısına ne deyip telefonu kapatıyordu.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler.Eğer içinizde şüphe varsa irdeleyin.

Telefonu saklamıyormuş,şifresini biliyormuşsun.

Pek şüpheli gelmedi bana.

Telefonu ortalığa atıyorsa ve şifresini biliyorsanız biraz kuruntu yapıyor olabilirsiniz:)

Telefonu saklamıyormuş,şifresini biliyormuşsun.

Pek şüpheli gelmedi bana.

ewt o zaman
sayın kadınlar kulubu mahkemesinin önünde kararımı açıklıyorum
KARAR :
konusu gecen koca masumdur .......
sadece pimpirikli bi hanıma sahip olmak tek sucudur

şaka bi tara herşeyini biliyosun .. sen evde olduğu bi gün kartını çıkr gün boyu sende takılı kalsın arayanları aç ama ilk sen konuşma ses geldikten sonra evde unutmuş vss der kapatırsın hemde içindeki şüphe gider

allah gostermesın arkadasım 7 sene den sonra hemde

keske canim ama olmadi o zamanlar cahildim17 yasimda su anda kaldiramam gibi geliyor

hayirlisi olsun canim INSALLAH suphelerin dogru cikmaz belkide gecmisteki sarsinti yuzunden bu kadar suphecisin biraz rahat olmayi denesen

yanı su anda ben mı suclu bulundum kac yıl hapse mahkum edıldım
Dedıgın gıbı da yapamam kartını asla cıkarıp kulanamam
fark eder yanı

bende olsam çok rahatsız olurdum valla....
şifre fln elindeyse takip et bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…