Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Ben o mesajı atsam bile, yüz yüzeyken geri adım atarım.
Bambaşka bir konudan bahsederim, konuşmak istediğim şey buydu diyebilirim :)

Belki bende de hata var.
Bugün bir arkadaşımla da konuştum, o da benden çekindiğini düşünüyor
. kimseye bana davrandığı gibi davranmıyor, benimle konuştuğu gibi konuşmuyor. Bunlara karşılık ben hep olumlu davrandığımı, niyetimi belli ettiğimi düşünüyordum. Ama arkadaşım bana "senin davranışlarından olumlu-olumsuz hiçbir şey anlaşılmıyor dedi.

Belki biraz cesaretlendirmem gerek, onu da nasıl yaparım bilmiyorum.

Aynı ortamınızdan olan arkadaşın diyorsa bunları bence doğrudur. Cesaretlendirmen gerekebilir ama işte orda bende bişey diyemem. Nasil cesaretlendirilir ki... Sorsaydın ya arkadaşına ne yapabilirim mesela fln diye?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ona kalsa gidip hemen söylemeliyim :)
Bulucam artık bir yolunu. Ben kolay kolay halini hatrını bile sormam mesela.
O yazsın, o arasın, o görüşmek istesin diye beklerim. Bunları biraz da ben yapsam iyi olacak sanırım :)

sende hep karşı taraftan beklemişsin :) bencede sen bi hal hatır sor. Şaşırır buna, hoşuna gider bu ilgi; onu merak ettiğini, düşündüğünü anlad.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

İlk yazmasam da konuşurken belli ediyorum ama bence, demek ki yetmiyor
Bir de böyle deneyeyim :)

Tatlım arkadaşın çok haklı. Bak halini hatrını sormam demişsin. Yaz sürekli merak ettiğini onu düşündüğünü belli et. Bazen "çokmu üstüne düşüyorum? Fazlamı oldu? " gibi düşünebilirsin cok normal bende düşünüyordum ama bu belirsizlik cok yorar. Birşeyler yapman lazım. Bir arkadaşın dediği gibi omzuna başını koy. Ben ofiste hep onun yanında otururdum, kalktığımda otur derdi bana. Patron olmadığında animasyon acardık, kendime cekerdim onu başımı omzuna koyım boynum agrıdı boyle derdim o da ses cıkarmazdı yaklasırdı hemen
Ara napıyosun de, bişeymi oldu derse sesini duymak istedim de... İşten cıkmıştım bir dönem ve her akşam araşırdık (sacma sapan konusurduk, şu an konuştuklarımız aklımda bile değil). Sesini duymak iyi geldi derdim mesela.. Mesajlaşırken başına bela aldın derdim, tepkisini ölcerdim. O da ben bu belayla ömrüm boyunca ugrasırım falan derdi. Biraz adım at utanma... Ve açılmak istiyorsan mesajla açıl. Yüz yüze yapamazsın :26: Mesajlaşın uzun uzun, sonra konuyu birbirinizden ac. Mesela deki; bende en sevdiğin özelliğim ne de. Sacma olabilir ama kendinden ac konuyu. Sonra konusmalarına samimiyet kat yakınlaş sonra söyle. Ben "hep yanımda olmanı istiyorum" demiştim o da zaten öyle değil mi demişti. Ve ben "sadece benim ol istiyorum" demiştim ve başladık. Bence dene.

Olursa mesajda olacak zaten sanki bu iş :)
Ben de mesajlaşırken ölçüyorum tepkisini Maç seyrediyorum dedi bir akşam "susayım da izle hadi rahat rahat" dedim ben de "Deli misin, gayet memnunum halimden. Sus diye söylemedim ne yaptığımı söyledim sadece " dedi

Ama mesela ilk özledim diyen asla ben olmam Hep o özledim der. Önceleri "ee tabi bütün gün uyursan görüşemeyiz tabi" falan derdim anca başladım ben de özledim demeye. O da ilk o söylerse.

Bundan sonra ben de atım atayım bari. olmayacak böyle :)

Bu yaptıkların yetmeyebilir. Daha fazla ilgini göster :)

Günlerdir pek mutsuzum. Sanırım sebebini buldum.
Kendime güvenmiyorum diye sizden tepki alabilirim ama güvenmiyorum valla ya napayım

He şuan çevremde 3-4 kişi var beni beğenen, isteyen ama beyimiz çok yakışklı ya.
Benimle vakit geçirmeyi, gülmeyi eğlenmeyi seviyordur da, ya yakıştıramıyorsa beni yanına??
Şimdi " böyle düşünen adamdan hayır gelmez" diceksiniz biliyorum. Zaten böyle düşünüyorsa adını bile almam ağzıma bundan sonra.
aklıma bu takıldığı için iyice soğuk davranmaya başladım, sözde daha çok adım atacaktım

Ben kendini beğenmiş bir insandım, yerle bir etti özgüvenimi
ayy düşün düşün delirtecek bu adam beni

Son düzenleme:

konunu okudum şimdi baştan sona.o duyguyu biliyorum, yani etrafında seni isteyen insanlar olsa da, kendine ne kadar güvensen de bir kişi bütün özgüvenini kırabiliyor insanın.ama bence senin durumun öyle değil, bence onun da sana gayet ilgisi var ve bunu belli ediyor.eğer yanına yakıştırmasa hiç yakınlaşmazdı seni yakınına.bence soğuk davranmayı bırak, ama sen artık sabrının sonuna gelmişsin bunu belli et ona.çünkü bu şekilde artık arkadaşlığınız da zedelenebilir, eğer aranızda birşeyler olmazsa

Zaten şuan bana sorsan arkadaş kalma gibi düşüncem yok. Kalamam da zaten. Bu belirsizlikler yüzünden göresim bile yok. Görünce iyiyim ama sonrasında çok moralim bozuluyor.
Doğru aslında yanına yakıştırmasa böyle yakınlaşmazdı. Beni soran bazı arkadaşlarına sevgilim diye tanıtmazdı.
Ama o kadar zaman bekleyince ne düşüneceğimi şaşırdım ben de. He bir de o kadar yakışıklı olması da benim güvenimi alt üst ediyor

Bence biraz rahatsız olduğunu belli et yani bana arkadaş gibi davranmıyosun farkında mısın falan de ya ne biliyim ?

Bence biraz rahatsız olduğunu belli et yani bana arkadaş gibi davranmıyosun farkında mısın falan de ya ne biliyim ?

Öyle demek çok kolay. Bunu söyleyebilirim rahatlıkla.
Ama o zaman da kendini geri çeker biliyorum. ama amacım onun kendini geri çekmesi değil, bir şey varsa açılması.

Son düzenleme:
Öyle demek çok kolay .
Ama o zaman da kendini geri çeker biliyorum. ama amacım onun kendini geri çekmesi değil, bir şey varsa açılması.

O zamaaaann yapman gereken tek şey yanağından öpüver ayrılırken ama aniden yüzü kızarırsa aşıktır.. Zaten aşıkta sana belli yani çok belli hemde off sevgili olun bence çok mutlu olcaksınız öyle hissediyorum bu çocuk iyi birisi..

Aşık mıdır
Ayy iinşallah öyledir

O öpmelerle falan yüzü kızaracak biri değildir :) ben öpsem, o daha çok öper, öyle rahat :)
İnşallah hissettiğin gibidir :)

Aşık mıdır
Ayy iinşallah öyledir

O öpmelerle falan yüzü kızaracak biri değildir :) ben öpsem, o daha çok öper, öyle rahat :)
İnşallah hissettiğin gibidir :)

Kızım ya gerçek aşık bu çocuk sana bir erkek boş yere böyle hareketler yapmaaaz iltifatlarda çok güzel bir de seni düşünüyor mu yani mesela bir yere gittiniz şunu yer misin bunu içer misin ya da ne biliyim herhangi bir konuda dur yardımcı olayım ya da ne biliyim en basitinden seninle paylaşmak istiyor mu herhangi bir şeyi ?

Yemek konusunda bunaltıcak derecede düşünür hem de.
Saatlerce gezmişsek ve ben hala acıkmadım diyorsam kızar söylenir "bu kadar zaman acıkmamış olamazsın, yiyeceksin" diye zorlar :)
Paylaşma konusunda da gayet rahattır. Isırdığı şeyi zorla bana da ısırtır. Çayı ortak, aynı bardaktan içeriz bazen :)

Ve evet her konuda yardımcı olur. Bugüne kadar pek çok durumda arkamda olmuştur. Beni rahatsız eden bir çocukla sevgilimmiş gibi konuşup beni rahat bırakması için uğraşmıştı.
Zor durumda kaldım mı ilk onu aramam gerektiğini, onun da sorgusuz sualsiz geleceğini bilirim :)

Siz sevgilisiniz bu kadar açık bu kadar net..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…