Boylesi daha guzel. ^^ itiraf edecek mi diye dusunup bu günlerini ziyan etme derim ben. :) Ilerde sevgili olunca bu kadar heycanli olmaz sanki.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bu çocuk senden hoşlanıyor da olabilir ama aynı zamanda öylesine vakit geçiriyor da.
Fazla derin düşünme gününü yaşa en güzeli.
Olaylar kendiliğinden gelişir zaten şimdiden hayatında bir o varmış gibi davranma
Söylediği bazı şeyler mantıklı evet tanımak gerek sonrası zaten doğal olarak geliyor uyumlu olduğunu görüyorsun falan
Ya bu çocuk ego tatmini yapıyorsa işin orası da var.
O yüzden hiç bir şey olmayacakmış gibi ama bir gün de gelip ben sana aşığım diyecekmiş gibi yaşa
Kızlarla öylesine vakit geçirecek biri değildir diyemem, çoğu erkek öyledir.
Ama benimle vakit geçirmez.
Sevmiyor olabilir, ona lafım yok. Ama en azından arkadaş olarak çok sevdiğinden, değer verdiğinden şüphem yok açıkçası.
Ego tatmini yapsa, başka kızlarla yapar, o konuda güveniyorum :)
Ama doğru tabi, derin düşünmeden yaşamak gerek :)
Kendimi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor zaten böylesi :)
Sakın bu kadar emin olma canım.Temkinli ol.Mutlu olmayı hak ediyorsun ama koşulsuz güvenme.
İlla birşey demeniz şart mı. Sihirli bir cümle mi var. Spontane gelişsin işte ne güzel. "Bana haber vermeden kimseyi sevme" diye sıkı sıkı tembihleyin yeter. Sevgili olunca farklı şeyler mi yaşanacak yo yine aynı şeyler. Benim önerim evlenin kısa zamanda.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi sabretmişsin.
İnşallah bu sabrın sonu selamettir.
Yerinde olsam ben keserdim iletişimi.
Hoşlandığım erkekle arkadaş olmak bana göre değil.
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun)
Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)
Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi
Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)
Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi
Veeee "Gülümse yeter :) Çok yakışıyor sana, sen gülünce benim içim enerji doluyor. Gülüşünü özlüyor sanki insan. " demesi, şu günlerimin mutluluğu :)
Ümit yaşarın şiiri bu konuya cuuk oturur :)
aşk başlamadan güzel,
kalplerde heyecan
bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
başkaları görmesin diye çabalayış,
gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
aşk başlamadan güzel...
Sosyal ağlara üyemisin şarkı paylaş göndermeli bir şey
Siiri ona gonder bari :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İlla birşey demeniz şart mı. Sihirli bir cümle mi var. Spontane gelişsin işte ne güzel. "Bana haber vermeden kimseyi sevme" diye sıkı sıkı tembihleyin yeter. Sevgili olunca farklı şeyler mi yaşanacak yo yine aynı şeyler. Benim önerim evlenin kısa zamanda.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Sen açıl " dedi de bana herkes, ona cesaret edemiyorum.
Ters de geliyor, erkek açılır mantığındayım ben
Bencede erkek açılmalı.Sakın öyle bir atak yapma.Kendini ağırdan al.
Evet bu kesinlikle işe yarıyor. Biz sevgilimle birbirimize arkadaşken "benden habersiz kimseyle birlikte olmak yok" gibi şeyler söylemiştik kimseylede olmadıkSonunda birbirimizin olduk Konu sahibi arkadaşımızda biraz cesaret vererek bence olayı sonuca baglayabilir.
"Sen açıl " dedi de bana herkes, ona cesaret edemiyorum.
Ters de geliyor, erkek açılır mantığındayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?