Siz sevgilisiniz bu kadar açık bu kadar net..
bir de o söylese bunu artık dünyalar benim olacak
Mesajlaşırken bir ara bence şey de düşündüm de biz sevgililer gibiyiz bana çok yakınsın hoşuma gidiyor falan de ya az belli eeet.. ☺️☺️
Çok açık etmiş olurum o zaman da :)
Nasıl utangacım bu konulardaBakma buralarda anlattığıma, arkadaşlarıma bile böyle detaylı anlatamıyorum
Bence açık etmiş olmazsın o etmiş etceği kadar açık zaten top artık sendeee gözünü açık tut kaptırma çocuğu benden demesii bu işler beklemeye gelmez zaten direk ilanı aşk et demiyorum ama hani ufak bir adımda sen at bi mesaj at mesela aniden seni çok özledim diye şimdi at mesela
Şuan çok yoğun, işi başından aşkın. Yazarım, cevap veremez çok üzülürüm :)
Ama bugün olmasa hiç beklemediği bir anda özledim diye mesaj atıcam, az cesaret lazım artık doğru :)
Asıl şimdi atmalısın bak işi varmış ama senin onu düşündüğünü anlıcak mesajını gördüğünde ve çok mutlu olucak şimdi atmalısın kesinlikle tam zamanı
Çok fena gaza geliyorum :) Sen süpersin valla :)
Yok gaza gel diye söylemiyorum gerçekten şu an atman daha makbul kendini onun yerine koy sevinirdin değil mi at bence kaybedecek bir şeyin yok gördüğünde çokta güzel tepki vereceğine inanıyorumm
Gaza geleyim zaten çok ihtiyacım var, başka türlü yapamıcam ben bu işi :)
Seviyorsa hoşuna gider tabi, o bana atmış olsa ne sevinirdim :) telefonu da sıkıntılı. umarım kapalı değildir :)
At seeen bak haberlerini merakla bekliyorumm :) :)
Yazdım, aradı o kadar işin arasında kıyamam :)
Arkadaşlarından azar işitti bir de, iş yaparken arıyor diye
Ayy inanmıyorum süpeeer tabi azar işitmesi değil ama araması gerçekten süper demek ki çocuğun çok hoşuna gitmiş hehe sevindimm
Bende çok sevindim :) azar o kadar ciddi bir şey değildi sadece ordan biri "kapasana şunu oğlum, tut şunu hadi " diye söyleniyordu :) buna rağmenn araması çok hoşuma gitti
Seni bir göresim geldi ballonn nedense bence gayet de güzelsindir niye özgüven sorunu yaşıyosun ki bu kadar
Sanki brat pıtt mi karşındaki nedir yani
Mesajda atmışsın aramış bak ne güzel
Şu işin sonu hayrolsun ya
Valla ben brad pitt gibi görüyorum galiba onu
Onun gibi kendimi beğenmiş olamıyorum diye böyle dertlendim galiba :) AysenurFevzi ye attım fotoğrafımızı , sen daha iyisin dedi moral verdi bana :) Sana da atarım merak ettiysen :)
Ahh inşallah olsun diyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?