Baloon. Kendine haksizlik etme; sende guzelsin. Bence yakisiyorsunuz :) ay cok heyecanli
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
canım bakamadım ya
açmaya çalışıyorum açamadım
canım bakamadım ya
açmaya çalışıyorum açamadım
şimdi baktım daha doğrusu açıldı
evet yakışıklı ama sende çok güzelsin
sen daha tatlısın ya
umarım olur ama sakın özgüvenini kaybetme çünkü güzel kızsın
twetty , çok çok teşekkür ederim canım yaa :)
Valla sayenizde güvenim yerine geldi, moralim düzeldi :)
sakın güvenini kaybetme
ama açılsın artık sende yardımcı ol
yoksa okul bitecek o ne okuyo bu arada
Bundan sonra yapıcam ben de elimden geleni.
İkimizde öğretmen adayıyız :)
Bundan sonra yapıcam ben de elimden geleni.
İkimizde öğretmen adayıyız :)
ooo güzel
gelişmeleri yaz
ama açıldı diye yazarsan daha güzel olur
konunun direk sonuna bakmadan oturdum 27 sayfayı okudum merakla
benim eşimde yengeç burcu, ha söyledi ha söylicek diye az bekletmemişti beni
sonuç 6 yılı evlilik olmak üzere 12 yıldır beraberiz 2. oğlumuz da yolda
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vallahi merak ettim bende arkadaşların dediği gibi dizi misali takip edicem
Sana da atayım o zaman.
meşhur edeceğim çocuğu
Zaten şuan bana sorsan arkadaş kalma gibi düşüncem yok. Kalamam da zaten. Bu belirsizlikler yüzünden göresim bile yok. Görünce iyiyim ama sonrasında çok moralim bozuluyor.
Doğru aslında yanına yakıştırmasa böyle yakınlaşmazdı. Beni soran bazı arkadaşlarına sevgilim diye tanıtmazdı.
Ama o kadar zaman bekleyince ne düşüneceğimi şaşırdım ben de. He bir de o kadar yakışıklı olması da benim güvenimi alt üst ediyor
Canımm bir insan aşıksa seviyorsa bir sene beklemez bekleyemez aşk böyle bişi değil ki o kadar zaman dayanasın elini tutmak sevdiğini rahatça söylemek istersin yani bana saçma geldi bir sene arkdaş olur teklif ederim demesi hem diğer yakın arkadaşıyla öyle konuşmdığını nerden biliyorsun sürekli yanında değilsin ki belki bu arada sen birini sevip çıkacaksım biri teklif etcek kabul edeceksin umudu kesip aşık bir erkek bu riski göze almaz aşıksa direkt söyler sonra üzülme diye söylüyorum mesela ben birinden hoşlanıyorsam uzasın istemem hemen dile getirilsin isterim yoksa beni istemediğini düşünürüm de bakalım neyapacak ha sabaha kadar arkadaş arama mevzusunu da anlamadım neden merak etmiş o kadar.
Tatlımmm.. Seni sevgilisi olarak gösteriyor arkadaşlarına ve sen hala adım atsammı atmasammı diyemi düşünüyorsunBak kendimden örnek verdim, at şu adımı. Bu cocuk kaybetme korkusundan sana açılmıyor. Özledim yazmak gibi birşey o da :) Bak benimki bana o zamanlar İclal Aydın'ın Seni seviyordum ve sen bunu bilmiyordun diye bir şiiri var onu dinletirdi, bende "güzelmiş" der gecerdim. Sende onu dinlet Alır mesajı (ben almamıştım ama olsun) :26:
Mesela birgün "artık seni düşünmeden duramıyorum" gibi şeyler söyle
Baloooooon, konunu bastan beri heycanla takip eden biri olarak bende sizi cooook merak ediyorum. Bana da foto atabilir misin? ^^ hatta bazi arkadaslara foto attığını okuyunca, meraktan son mesajlari okuyamadim bilee. :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Atarım tabii ki :)
son mesajları okumasan da olur, bir gelişme yok nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?