- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
Yapıcam artık bende bir şeyler ya, kararlıyım :)
Şiir iyi fikir. İkimizde çok severiz şiir okumayı, dinlemeyi :)
Bu şiiri kesinlikle tavsiye ederim. Çıkmaya başladıktan sonra tekrar dinletmişti ve beni anlatıyo demişti. Ağlamıştım ya düşün :)
İşe yarıcana eminim
Siz çok tatlıymışsınız ya, darısı başımıza
Tam böyle bir şeyler yapmaya heveslendim, niyetlendim, adamın başını kaşıyacak vakti yok :)
Ama şu bir kaç günü atlatalım, bitsin işleri bi, yapıcam artık, şiirler şarkılar ne olursa :)
İnşallah güzelim hayırlıysa senin için olsun. Hep bunu iste tatlım "hayırlıysa olsun" de. Ama bu yogunlugun arasında anladığım kadarıyla senide ihmal etmiyor. Tadını çıkar bu günler geri gelmez
Öyle diyorum zaten, hayırlısıysa olsun.
Evet evet bu kadar yoğunluğun arasında da düşünüyor, kıyamam . Görüşemedik diye üzülüyor, fırsat yaratmaya çalışıyor :) Ne kadar bıktım desem de güzel tabi bunlarda :)
Birlikte olursanız (İnşallah) bu kadar fırsat yaratmaya devam edicekmi acabaCicim zamanlarında bu ilgiler alakalar sonrasında sönüyo malesef İnşallah çok mutlu olursunuz tatlım.
Söylüyor zaten sevgili olunca öyle habire konuşan insanları anlamıyorum. nerede olduğunu haber verirsin, işin yoksa muhabbet edersin biraz tamam işte diye :) ama ben razıyım valla :)
İnşallah , sizin de mutluluğunuz daim olsuun :)
Sen böyle yazdıkca dejavu oluyorum yaBenimki de öyleydi ama bunu uygulayamadı. Haber vermeyi geç kendisi yazıyordu "başlarda :)" Şimdi dediğini yapıyor ama gün içinde biraz muhabbet yetiyor :)
Amin tatlım inşallah.
Ben de görücem inşallah bu günlerii
Eneee siz daha uzatiyomusunuz balooon. Dedin mi ben seni arkadasim olarak goruyorum diye ;-)
Al bi aksam cikar disari ,,sinemaya gotur tamam mi. Ben gerildim ya, kavusun artik. Bu arada beraber bi resim ben de istiyorum, 6. Hissim cok gucludur, cok pis yorum yaparim :)
Uzatıyoruz vallahi bıkkınlık geldi artık :)
Yapıcam yapıcam, şu yoğun günlerini bi atlatsın artık adım atma zamanı geldi :)
O zaman sana da atayım bir fotoğraf , son gönderdiğim sen ol :)
balon hiç konuşmadınız mı ya
haydi ya artık mutlu son olsun
O mutlu sona daha çok var gibi
Havadan sudan, işten güçten konuşuyoruz anca .
hıııııııııııım
peki okulda nasıl davranıyor
yine yakın de mi
Okul kapandıı
gördüğü zaman hep yakın zaten, ondan yana sıkıntı yok da. yoğun diye görüşemiyoruz.
Ama 3-4 güne yoğunluğu da bitecek inşallah
offf balon sen mi bi şeyler yapsan
yoksa okul bitecek ya
sana aşık olduğu çok belli. bence arkadaş olduğunuz için çekiniyordur.
senin de cesaret verici bir şeyler yapman lazım.
dış görüntü olaylarına da takılma. aşk görüntüye bakmaz.
zaten istese dışarıda bir sürü güzel kız var onlara bakar yani sana mecburiyeti yok ki ama o seni seçmiş beğenmiş. demek ki kendine yakıştırmış.
sen de o yakışıklı diye dert etme. belki de sen ona aşık olduğun için bile gözüne o kadar yakışıklı görünüyordur.
güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?