• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Yapıcam artık bende bir şeyler ya, kararlıyım :)
Şiir iyi fikir. İkimizde çok severiz şiir okumayı, dinlemeyi :)

Bu şiiri kesinlikle tavsiye ederim. Çıkmaya başladıktan sonra tekrar dinletmişti ve beni anlatıyo demişti. Ağlamıştım ya düşün :)
İşe yarıcana eminim:34:

Bu şiiri kesinlikle tavsiye ederim. Çıkmaya başladıktan sonra tekrar dinletmişti ve beni anlatıyo demişti. Ağlamıştım ya düşün :)
İşe yarıcana eminim:34:

Siz çok tatlıymışsınız ya, darısı başımıza :16:
Tam böyle bir şeyler yapmaya heveslendim, niyetlendim, adamın başını kaşıyacak vakti yok :)
Ama şu bir kaç günü atlatalım, bitsin işleri bi, yapıcam artık, şiirler şarkılar ne olursa :)

Siz çok tatlıymışsınız ya, darısı başımıza :16:
Tam böyle bir şeyler yapmaya heveslendim, niyetlendim, adamın başını kaşıyacak vakti yok :)
Ama şu bir kaç günü atlatalım, bitsin işleri bi, yapıcam artık, şiirler şarkılar ne olursa :)

İnşallah güzelim hayırlıysa senin için olsun. Hep bunu iste tatlım "hayırlıysa olsun" de. Ama bu yogunlugun arasında anladığım kadarıyla senide ihmal etmiyor. Tadını çıkar bu günler geri gelmez :34: :16:

İnşallah güzelim hayırlıysa senin için olsun. Hep bunu iste tatlım "hayırlıysa olsun" de. Ama bu yogunlugun arasında anladığım kadarıyla senide ihmal etmiyor. Tadını çıkar bu günler geri gelmez :34: :16:

Öyle diyorum zaten, hayırlısıysa olsun.
Evet evet bu kadar yoğunluğun arasında da düşünüyor, kıyamam . Görüşemedik diye üzülüyor, fırsat yaratmaya çalışıyor :) Ne kadar bıktım desem de güzel tabi bunlarda :)

Öyle diyorum zaten, hayırlısıysa olsun.
Evet evet bu kadar yoğunluğun arasında da düşünüyor, kıyamam . Görüşemedik diye üzülüyor, fırsat yaratmaya çalışıyor :) Ne kadar bıktım desem de güzel tabi bunlarda :)

Birlikte olursanız (İnşallah) bu kadar fırsat yaratmaya devam edicekmi acaba :31: Cicim zamanlarında bu ilgiler alakalar sonrasında sönüyo malesef :1: İnşallah çok mutlu olursunuz tatlım. :16:

Birlikte olursanız (İnşallah) bu kadar fırsat yaratmaya devam edicekmi acaba :31: Cicim zamanlarında bu ilgiler alakalar sonrasında sönüyo malesef :1: İnşallah çok mutlu olursunuz tatlım. :16:

Söylüyor zaten sevgili olunca öyle habire konuşan insanları anlamıyorum. nerede olduğunu haber verirsin, işin yoksa muhabbet edersin biraz tamam işte diye :) ama ben razıyım valla :)
İnşallah , sizin de mutluluğunuz daim olsuun :)

Söylüyor zaten sevgili olunca öyle habire konuşan insanları anlamıyorum. nerede olduğunu haber verirsin, işin yoksa muhabbet edersin biraz tamam işte diye :) ama ben razıyım valla :)
İnşallah , sizin de mutluluğunuz daim olsuun :)

Sen böyle yazdıkca dejavu oluyorum ya :9: Benimki de öyleydi ama bunu uygulayamadı. Haber vermeyi geç kendisi yazıyordu "başlarda :)" Şimdi dediğini yapıyor ama gün içinde biraz muhabbet yetiyor :)
Amin tatlım inşallah.

Eneee siz daha uzatiyomusunuz balooon. Dedin mi ben seni arkadasim olarak goruyorum diye ;-)
Al bi aksam cikar disari ,,sinemaya gotur tamam mi. Ben gerildim ya, kavusun artik. Bu arada beraber bi resim ben de istiyorum, 6. Hissim cok gucludur, cok pis yorum yaparim :)

Eneee siz daha uzatiyomusunuz balooon. Dedin mi ben seni arkadasim olarak goruyorum diye ;-)
Al bi aksam cikar disari ,,sinemaya gotur tamam mi. Ben gerildim ya, kavusun artik. Bu arada beraber bi resim ben de istiyorum, 6. Hissim cok gucludur, cok pis yorum yaparim :)

Uzatıyoruz vallahi bıkkınlık geldi artık :)
Yapıcam yapıcam, şu yoğun günlerini bi atlatsın artık adım atma zamanı geldi :)
O zaman sana da atayım bir fotoğraf , son gönderdiğim sen ol :)

sana aşık olduğu çok belli. bence arkadaş olduğunuz için çekiniyordur.

senin de cesaret verici bir şeyler yapman lazım.

dış görüntü olaylarına da takılma. aşk görüntüye bakmaz.

zaten istese dışarıda bir sürü güzel kız var onlara bakar yani sana mecburiyeti yok ki ama o seni seçmiş beğenmiş. demek ki kendine yakıştırmış.

sen de o yakışıklı diye dert etme. belki de sen ona aşık olduğun için bile gözüne o kadar yakışıklı görünüyordur.

güzel haberlerini bekliyoruz.:34::32:

sana aşık olduğu çok belli. bence arkadaş olduğunuz için çekiniyordur.

senin de cesaret verici bir şeyler yapman lazım.

dış görüntü olaylarına da takılma. aşk görüntüye bakmaz.

zaten istese dışarıda bir sürü güzel kız var onlara bakar yani sana mecburiyeti yok ki ama o seni seçmiş beğenmiş. demek ki kendine yakıştırmış.

sen de o yakışıklı diye dert etme. belki de sen ona aşık olduğun için bile gözüne o kadar yakışıklı görünüyordur.

güzel haberlerini bekliyoruz.:34::32:

Sürekli ben kimseyi beğenemiyorum diyip duruyordu bir ara, ona takıldım sanırım ben :)
Umarım seviyordur da çekiniyordur. Eğer tek sorun çekinmesiyse elimden geleni yaparım ben de bundan böyle :)

Ay sizin konunuzu takip ederken ben de ayni durumdayim nerdeyse onu farkettim :) ama bizim yasimiz daha kucuk sinavlar,onun basketbol antremanlari derken bulusamiyoruz :/ ama beni antremanini izleneye davet etti iyi bisey heralde :) bn de sizin gibi cesaretlensin istiyorum hic sevgilisi de olmamis haliyle bilmiyor pek nasil davranacagini :) ben de yarin bir az zaman gecirelim mi dedim insallah kabul edr dua edin bana da :) sizin icin de umarim vuslat yakindir :)

Back
X