seviyorsan git konuş bence
Haha vay balon vay,taktigin de hazir,evet biraz agirdan al,ne güzel o erkek o cabalasin dimi ama :)
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun)
Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)
Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi
Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)
Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi
Anlattıklarından yola çıkarak bu çocuğun sana bir şeyler hissettiği aşikar...
Hadi o korkuyor sen niye korkuyorsun?
Bence ona, korkulacak bir şey olmadığını göster.
Tamam kadın erkek eşittir eyvallah da, bazen bi adım atmak da kadına düşer yani...
Eşim de bana bir türlü evlenme teklifi edememişti.onu hatırladım bir an :))
Bir adım at bence, daha açık belli et.
Yoksa çocuk kaçacak elinden...
Yok kaçmaz filan deme, o işler hiiiiiç belli olmaz canım...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çokkkk romantik.............
oooooo siz uçmuşsunuz bekle canım az daha bekle eninde sonunda gelir açılır mutluluğunuz daim olsun ...buzamanlar acabayla geçerremin ol çok güzel filim tadında mutluluklar sana
balon çok şekersin ya:) sana birşey söylymmi ben de senin gibiydim yaklaşık 1 yıl boyunca mağazada çalıştığım birinden hoşlandım bana naber dediği zaman bile yüz ifadesine bakarak kendi kendime habire oda benden hoşlanıyor diyordm. sonra başka bi hareketinden yok yaa arkadaşı olarak görüyor diyordm. gel zaman git zaman sizin gibi vakit geçirdik hep ki benim ki bana tatlısın matlısın demiyordu... baktım hala açılmıyor vur kaç taktiğini uyguladım:) hoşlandığımı belli ettim. oda cesaret buldu sanırım buluşmaya davet etti. sonra çıkmaya başladık. son duruma gelince evlendik şimdi oğlumuzu bekliyoruz sabırsızlıkla canım açılma bence sadece çok açık bir şekilde hoşlandığını belli et kıskan mesela suratını as ki oda senden emin olsun. eminim senin gibi oda alcağı cvbın olumsuz olcağından korkuyodur. sen belli et kendini bak herşey çorap söküğü gibi gelir.. ( hoşlandığını söyleme ilk o söylesin! sen sadece dediğimi yap))
Sen var ya cok fenasin, korkulurSöylemicem, inadım inat
Gerçi o benden de inat, ama yine de ona söyleticem. Sonra da hiç beklemiyormuş gibi şaşırcam
Değil mi ya :)
Hep der bana, sevgilimin yanında kendimi rahat hissetmeliyim, istediğimi anlatıp paylaşmalıyım diye
İnşallah, hayırlısıyla olsun tez zamanda
Sen var ya cok fenasin, korkulur
Bu bana nasıl moral oldu anlatamam :)
Mutluluğunuz daim olsun
Bunu yapabilirim aslında evet ya :) çok teşekkür ederiim
Ya deme öyle, kötü hissettim kendimi
Çok şımarık olduğu için açılmasını aylarca sabırsızlıkla beklediğimi saklamam gerek ondan
amin!! darısı başına inşallahh:) güzel haberlerini bekliyoruzz:)
Saka. Yapsana. O sana acilinca, aa ama ben seni abim gibi goruyodum filan desen ne eglenirsin habu kadar ayin bi bedeli olmali ama
Ayy hadi olsun artık bişeyler çatlıcaz burda
Şaka bir yana işler iyice ilerlemiş gibi geldi bana yakında açılabilir sanırım
Ama bu heyecanlar daha mı güzel ne
Evet güzel ama zaman uzadıkça insan ümitsizliğe de kapılmıyor değil :)
Ben de çatlayacağım, çok zor böyle beklemek .
Gerçi umarım korkusundan susuyordur. bu bana karşı bir şey hissetmemesinden iyidir.
O korkuyu da yendiricem inşallah
Senin sabrına hayranım zaten :) Sonu çok güzel olsun ya değsin bunca beklemene
Çok tatlisiniz canım :) bütün sayfaları erinmedim okudum ve bende artik konuyu takipteyim
Benim bir arkadaşım var. Onunda sizin gibi yakın bir erkek arkadaşı vardı. Arkadaşım oğlani seviyordu ama ikiside birbirine açılmıyorlardi. Ben arkadaşıma üzülme 100% eminim seni çok seviyor ama korkuyor diyordum.
Tahmin et ne oldu.
Şimdi 4 senedir beraberler.
Sanada diyorum 100% sana karşı boş değil.
Her nekadar modern düşünsemde bir erkekle bir kadinin arasında bukadar yakin arkadaşlık olmaz diye okudum. Ve yurtdışında yaşıyorum. Yurtdışındaki psikologlarin uzun araştırmalari sonucu kadin ile erkek arasinda yakin arkadaşlık olmaz, erkek illa kadina birseyler hisseder diye sonuca ulasmis psikologlar.
iyi haberlerini bekliyoruz
Valla nişanlıyım Ağustos'ta düğünüm var kısmetse. 3 yıldır birlikteyiz ve ben açılmıştım. Hatta açılmaktanda beter:) gitmiştim yanına "yarın dersin var mı benim yokta" demiştim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun)
Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)
Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi
Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)
Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi
çocuk sana bal gibi aşık işte:))şahsen ben sıradan bi arkadaşıma kıyamam sana falan demem haniisen der misin?sende demezsin:))bekle derim ben o sana acılsın..
Bende her zaman ilk atagin erkekten gelmesine yanayim umarim guzel haberlerinide paylasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?