Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

ben buraya yazan arkadaşlardan daha farklı düşünüyorum.

kaç aydır bu durumdasınız? eğer 3-4 ayı geçtiyse ve hala böyle arkadaş-sevgili arası durum devam ediyorsa daha da açılmaz. böyle durumlar çok uzayınca sonu gelmiyor.

sitede aktif olanlar bilir ben sadece konu okurum çok nadir konu açar ya da yorum yazarım. bu konuyu görünce dayanamadım çünkü çok benzerini hatta aynısını yaşadım. çok yakın bir arkadaşımla sizin gibi olmuştuk, hatta daha ilerisiydi, facebook konuşmalarımızı kazara gören bi arkadaşım bizi sevgili sanmıştı. başbaşaya kalmaya çalışmalar, hatta açık açık "ya çağırma onları başbaşa kalalım" demeler, gözünün içine bakarak konuşmalar, iltifatlar romantik sözler, eksiğimiz yok fazlamız vardı kısacası. ama ne oldu? öyle sürdü gitti 1 yıla yakın, sonra kendiliğinden süreç tavsadı başka şeyler ortaya çıktı vs neyse ayrıntısına girmek istemiyorum.

eğer açılmasını ve adı konmuş bir ilişki istiyorsanız, bence artık bu arafın tadının çıkarmasına izin vermeyin yavaş yavaş zorlayın bi şeylere çaktırmadan, mesela yüzünüzü saçınızı sevemesin; erkekler böyle şeyleri sevgili olmadan da yapabilecek durumdalarsa sevgili olmaya pek heves etmiyolar. geri çekilip "noluyoruz" der gibi bakın; ne bileyim bi yere gideceğiniz zaman bilmem kim gelmesin sadece biz gidelim dediğinde "niye o da arkadaşımız" deyin, salağa yatın amiyane tabirle. birinden kıskanmaya kalktığında hesap vermeyin, sen ne sıfatla karışıyorsun ki havasına girin, ( ama tabi asabi değil tatlı tatlı) kısacası ortada adı konmuş bir ilişki yokken varmış gibi davranmayın hatta aranızdaki durumu yok sayın. elini taşın altına koymadan risk alıp açılmadan bazı şeylerin tadını çıkarmasına izin vermeyin artık.

Neden korkuyorsun peki tam olarak?
Yani senden başka birine, sana yaklaştığı gibi yaklaştığını mı gördün yada ne bileyim, tam olarak üzerine parmağını basamadığın ama seni rahatsız eden bir şey mi oldu?
Arkadaşlığınızın bitmesinden korkmanı anlıyorum; haklısın da aslında.
Ama sen değil, o sana bu şekilde davranıyor durduk yere sarılmaları filan kastediyorum.
Bence asıl amacı tepkini ölçmek, içten içe o da gerçek duygularını açtığında seni kaybetmekten korkuyor ve böyle davranarak yakın olmaya çalışıyor.
Her ne olursa olsun, yazdıkların gerçekten çok hoş :)
Umarım bir an evvel netlik kazanır
Ne kadar güzel olursa olsun, kesin ve net olarak senin ona, onun da sana ait olmandan daha güzeli olamaz :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok doğru aslında söyledikleriniz.
1 senedir tanışıyoruz, ama en az 5-6 ay olmuştur bu durum başlayalı.
Bizi de herkes sevgili sanır, konuşmaları da öyle. Güzelim, canım, tatlım demeler. İsmime sahiplik eki getirmeler falan.

Araya mesafe koymayı düşündüm aslında. bu sefer de istemiyor demek ki diye düşünür diye vazgeçtim.
Ama dediğiniz gibi, o halinden memnun. böyle giderse, onu konuşmaya zorlayan bir şey de olmayacak.

Genel olarak samimi bir insandır ama kimseye böyle davranmıyor.
Arkadaşım da hemfikir bu konuda. Farklı davranması herkesin de dikkatini çekiyor.
Herkes böyle söylüyor ama ben ondan duymadıkça emin olamıyorum.
O yüzden de söyleyip de riske atmak istemiyorum.

Bu süreç güzel tabi, bu heyecan bile güzel.
Ama aynı zamanda kendimi kötü de hissediyorum. Çünkü ne kadar sevsem de sonuçta arkadaşız. ve iki arkadaşın böyle samimi olması tabiki çok yanlış anlaşılmaya müsait. Çevredekiler nasıl bi kız bu diye eleştirirler diye de çekiniyorum

Dünden beri çoook mutluyum kızlar
Açıldı dicem sanmayın, çünkü açılmadı.

Ama beni çok çok mutlu etti.
Dün gece mesajlaşırken bir şeye tavır yapıyormuş gibi yaptı. Şımarmak istedi yani
Ben de ne yapayım affettirmek için diye sordum.

Veee işte beni havalara uçuran o mesaj geldi.
"Gülümse yeter :) Çok yakışıyor sana, sen gülünce benim içim enerji doluyor. Gülüşünü özlüyor sanki insan." dedii.

Sonra ben "bunu okurken de gülümsedin sen göremesen de" dedim teşekkür falan ettim.
"hissettim galiba güldüğünü, içim mutlulukla doldu" dedi

Ben çok mutluyum çook, devamı da gelsin artık tabi

Gerçekten güzel bir mesajlaşma olmuş sevindim balooncum
Gittikçe sabırsızlanıyoruz bilesin
Yeni mesaj yazılınca heyecanla girip okuyorum resmen ya

Acaba böyle mesajlar yazdığında "bu mesajlar beni mutlu ediyor, ama bu mesajlar arkadaşca mı? " gibi bir soru soramazmisin? Hem belki daha kolay açılır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba konunuz bana çok yakın geldi. Bir arkadaşımda aynı şekilde ha birbirlerine söylediler ha söylücekler derken 3 sene arkadaş gibi dolaştılar.aynı çocukta sizin arkadaş gibiydi belli ediyo ama kesinlikle açılmıyodu biz artık olmaz bunca sene açılmadı şimdimi açılacak derken geçenlerde düğünleri oldu.çocuk arkadaş oldukları için söylersem kabul etmez tamamen kaybederim diye korkmuş arkadaşım sabretti şimdi çok mutlular inş sizinde aynı şekilde sonuçlanır.

ooof ne var bu kadar zorlamaya aslında.. seviyorsan mertçe çık kızın karşısına tut elinden bitti gitti işte ne var yani..
Erkekler de bazen çok salak biçimde korkar oluyorlar.

Bence biraz bekleyin ve bana kalırsa arkadaş adı altında size bu denli sevgiliymişçecine davranmasına da izin vermeyin.
Biraz geri çekilin ve arkadaşlık vurgusu yapın..
Bu tarz bir erkeğin açılması için çileden çıkması gerek.

Merak ettim bi de ne burcu beyfendi? Yengeç olabilir mi?

bence şuan en güzel anlarını yaşıyorsun:)
tadını çıkar,bırak o açılsın ama sende bişeyler başlat ki anlasın
belki o da cesaret edemiyor olabilir:)

Gerçekten güzel bir mesajlaşma olmuş sevindim balooncum
Gittikçe sabırsızlanıyoruz bilesin
Yeni mesaj yazılınca heyecanla girip okuyorum resmen ya

Bu mesajları okuyunca gecenin dördünde, heyecandan yatağımdan kalktım odada hopladım zıpladım resmen , nasıl sevindim düşün
Durup durup okuyorum mesajları

Ben de çok sabırsızlanıyorum artık.
İnşallah bir gün size açıldı diye de yazıcam :)

Sorarsam duygularımı açıkça söylemiş kadar olmaz mıyım :18:

bence şuan en güzel anlarını yaşıyorsun:)
tadını çıkar,bırak o açılsın ama sende bişeyler başlat ki anlasın
belki o da cesaret edemiyor olabilir:)

biz de cesaret edemiyordur diye düşünüyoruz ama elimden geleni de yapıyorum ya :)
dün mesela çok güzel konuştum, çok da belli ettim bence.
E anlasın artık o da

Ben de bazen açılcak olsa şimdiye kadar açılırdı diyorum. ama bu örnek bana çok moral oldu. Sabrediyorum ben de mecbur.
zaten onu böyle severken bir başkasını hayatıma almak gibi bi düşüncem de olamaz. Sabırla bekliyorum :)
Çok teşekkür ediyorum, inşallah benim sonum da arkadaşınızınkine benzer

Değil mi değil mi?
Bir de görseniz her konuda aşırı rahat, lafını sözünü esirgemez. ama açılacak diye aylardır bekliyorum burada.

Kendimi geri çekip arkadaş olduğumuzu vurgularsam da, olan cesaretini de kırarım diye korkuyorum aslında.
Çünkü, öyle arkadaşız diye tutturursam, reddedileceğinden emin olur hayatta söylemez

Evet yengeç burcu :)
Yengeç olması iyi mi kötü mü ki ?

Oldukça büyük bi gelişme bence, aşmış vallA kendini bravo!..
İnşallah üç vakte kadar aşkını ilan eder de bizde derin bir ohhh çekeriz kk olarak :))
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ;
Yengecin kadını iyidir de (kendimden biliyorum), erkeği azıcık çekingen olur...
Daha doğrusu utangaç

Evet ben de bu kadar açık konuşmasını beklemezdim :)
Aylar önce de bir kere, "sen hep gül" demişti. Sonrasında ben çevremde somurtkan insan sevmem, etrafımdaki insanlar hep gülsün isterim diye kıvırmıştı.
Ama dün gece, "Sen gülümse yeter, Allahım senin gülüşünü nazarlardan korusun, gülüşünü özlerim " ve daha neler neler dedi ısrarla :)

hiçbir konuda da çekingen değil aslında. Sokak ortasında tanımadığı bi kadına, "teyze bu kız bana küstü, söyle barışsın" falan der hiç utanmaz.
bir bana gelince mi çekingen oluyor, nedir

Sokaktaki kadını bir daha görmeyeceğini bildiğinden rahattır bu kadar; sen öyle değilsin ondan böyle yapıyor :)
Yengeç burcunun geneli çekingendir, erkekleri yabi.öyle biliyorum ben.
Ipucu topluyoruz resmen hale bak :)
Şu çocuk açılsa bi hayırlısıyla :))

Ayyy çookk tatlı ya bu zamanlar en güzel zamanların emin ol Bende sevgilimle 2,5 yıldır aynı sirkette ve cok yakın arkadastık. Ben acılmıştım. Artık yeter dedim kendi kendime, nolcaksa olsun gibilerinden :)) Bana bi gün günaydın canım,hayatım yazsan nolcak gibi seyler söylemişti. Bende sen söyle falan derken konu bir anda bize geldi ve ona karsı bos olmadığımı söyleyiverdim. 2011 den beri meğerse aşkımda beni seviyomuş ama ben kabul etmem kızarım ve tamamen benı kaybedebilir diye söylememiş. Bence ona cesaret ver boş olmadığını daha cok hissettir hatta sevgi sözcükleri söyle.

Cok tatlisiniiiz, soylemeden edemedim :)) bu arkadas da yazdiginiza gore yakisikli, ilgi ceken bi' tip olsa gerekk :)) ama 5-6 ay uzun sanki. Zaten hep ona karsi sicak, guleryuzlu olmussunuz acaba bu belli belirsiz donem cok mu hosuna gitti onun? Size acilsa evet diyeceginiz de belli. E herkes de bizi sevgili saniyor diyorsunuz. İyi niyetli birisiniz her yazdiginizdan belli, insallah hersey gonlunuzce olur 💕😊🙆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooo yakında geliyor teklif ama sen de az yolu açıver canım hareketlerinle sen de olumluymuş gibi davran ona karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…