Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Her şeyden bi anlam çıkarır oldum valla sayesinde :)
İnşşallah diyorum, açılsın artık yaa

Ben de cesaret verme taraftarıyım ama kendini geri çek diyenler de var bilemiyorum :)

Pek yakışıklı eşek :)
Peşinde bir sürü kız var bir de, farkında yani o da yakışıklılığının

Ben herkese karşı çok iyiyim ona göre. Beni anlatırken öyle anlatır.
Ama ona karşı çok daha farklı olduğumu da anlıyordur bence, anlasın ya :)

ooo yakında geliyor teklif ama sen de az yolu açıver canım hareketlerinle sen de olumluymuş gibi davran ona karşı

Ah adi inşallah, yapıyorum mümkün oldğunca :)

Dün gece gülüşümün onu mutlu ettiğinden falan bahsettikten sonra gece facede "ve güldün rengarenk yağmurlar yağdı" diye bir söz beğenmiş.

gel de umutlanma, gel de sevinme

Ben de cesaret verme taraftarıyım ama kendini geri çek diyenler de var bilemiyorum :)

Bence cesaretlendir. Bak ben 2,5 yıl yakın arkadas olarak kaldım meger o da benı sevıyomus. Ben söylemesem birlikte olamıcaktık belkı de. Cünkü kaybetme korkusundan icinde yasayacaktı ben ne kle adar acık kapı bıraksamda. Baktınki olmuyo söyle gitsin. Ama özlersin bu günleri. Şu an cok heyecanlı bir durum. Aynı seylerı bende yasadım. Birden anılarım canlandı

Mutluluktan içim içime sığmıyor vallahi :)
küçük detayları birleştirince ortaya beni çok mutlu edecek şeyler çıkıyor ortaya

Çok sevindim senin durumuna da. Hep mutlu olun inşallah :)
sabrımı taşırırsa söylicem bu gidişle

İlk konunu okudum. 30 yasımıza kadar evlenmezsek olayı. Aynı seyi biz yapıyorduk Bu cocuk boş değil emin ol. Tecrübeme dayanarak söylüyorum. Belki senin "beni yanlış anladın sacmalama" diyerek uzaklasmandan korkuyordur, yada daha iyi tanımaya ihtiyacı vardır.. Benimde ilk konularımı okursan kendinle örtüştüğünü göreceksin İnşallah olur ya güzel şeyler bunlar, bu heycanı birlikteyken bulamazsınız bak söyleyim :97: tadını cıkar derim ben
Bu arada iyi dileklerin icin sağol tatlım inşallah sizde mutlu olursunuz. Bu arada yaşlar kac?

Son düzenleme:
Ben konuyu epeydir takip ediyorum.

Ama o kadar iyimser değilim ben.Açılacak adam açılır,neyi bekliyor bu kadar...

21 yaşındayız ikimizde.
İnşallah olur, yanlış anlamış olmayayım da uzunca beklemeye de razıyım :)

21 yaşındayız ikimizde.
İnşallah olur, yanlış anlamış olmayayım da uzunca beklemeye de razıyım :)

Dogru anlıyorsun emin ol :) 21 yaş kücük bir yaş değil.. Şu an yasadıkların cocukca gelebilir oturup düşündüğünde.. Ama sanırım erkekler böyle, arkadaşlıktan olayı baglıyorlar Sende arada hayatına müdehale diyormuş gibi davran. Mesela gün icinde ner olduğunu sor, yada haber ver bana mesajları ver. Onu görmek istediğini belli et mesela.
Ben arada "gel desem gelmezsin sen vay be özlesek göremicez" derdim :))) sen de dene tepkisine bak

Biz de sevgilimle sizin gibi baslamistik konusali 1 ay olmustu ama baya içten ve samimiydi. Daha cikmiyoruz bigun yururken elimi tuttu ben de cekmedim dedim heralde açılacak artık. Açılmadı sonra dedim kendi kendime yarin da aynısı yaparsa ertesi gunu ben itiraf ettiricem veya rahatsiz oluyorum ortada bişey yokken elimi tutmana dicem itiraf ettiricem diye dusundum ertesi gun yine tuttu beni eve birakicak hala bisey yok.gec oldu sen dön artik merak etmesinler evden dedim sevgilimleyim derim dedi, dedim yalan soyliceksin yani sevgilinmişim gibi?diye sordum ordan laf acildi ve o gun cikmaya basladik yani ben demesem o gün de acilmicakti.o guden beri 2 buçuk yil oldu :)
Bence sen de açılması için artik laf aralarina bişiler sıkıştır rahatsiz oluyormuş gibi yap. Yoksa açılması zor bence alışkanlık gibi devam eder öyle o soylemiyosa sen soylettir :)

hadi hayırlı olsun yakındır teklif etmesi bende evlenme teklifini etmiştim ilk bende söylemiştim ama sen bekle zevkini çıkar bu günlerinin

Onu çok yapıyorum :) Bilerek değil gerçi istemsiz oluyor.
Gece bir arkadaşından evine dönüyorsa, "gidince haber ver diyorum."
Hastaysa, şu an nasılsın, iyi misin, bir şey istiyormusun diye soruyorum :)

Görmek istediğimi belli edemiyorum ama.
Hep o söyler "kaç gündür göremiyorum, özledim. " diye. anca ondan sonra görüşelim falan derim :)

hadi hayırlı olsun yakındır teklif etmesi bende evlenme teklifini etmiştim ilk bende söylemiştim ama sen bekle zevkini çıkar bu günlerinin

bekliyorum bakalım :)

Sen olmayacak diye hazırla kendini.Üzülmemiş olursun.Olursa zaten tadından yenmez.

Ben de kendime böyle diyorum hep ama umutlanacak bir şey buluyorum tabi :)
Ama artık son diye karar aldım.
Hiç olmadığı kadar açık ve yakın bu aralar. Buna rağmen açılmazsa, ümitlenmek yok bir daha :)

Dün gece ben de sıkıştırdım :)
"Gülümsediğini hissettim de mutluluk doldu içim " dedi bana.
Ben de "görsen anlarım da, görmeden niye mutlu oldun ki bu kadar " falan dedim
ama " hani uyucam yazmıştın sen yarım saat önce, bırak telefonu kapa gözlerini hadi" diyip de değiştirdi konuyu

Bence devam edin yavaştan. :)
Ya itiraf etmekten cekiniyo ya da itiraf etme gibi bi düşüncesi yok.dedigim gibi böyle sürdürmek istiyor da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…