yine yegen .gene para

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
evet bizim yegen yine bu sabau esimi araip dayisindan para istedi.bende yeter artik dedim.esimde bir daha laf edersenu cildircam.dedi ben ne yapayim durmada para istiyor

Sizde çalışıyorsaniz eşinizin verdiği parayla aynı miktar parayı ailenizden birine verin bir kez değil ama o her verdiğinde sizde vrrin hem de eşinizin gözüne soka soka verin. Evet maddi olarak biraz yipranirsiniz zorlanabilirsiniz zaten amaç bu başkalarına para verdiğimizde yetiremiyoruz mesajını almış olur. En etkili yöntem bu emin olun.

nasil yapayim uc cocuk var bende dagitsam cocuklara yetisemem

nasil yapayim uc cocuk var bende dagitsam cocuklara yetisemem
O zaman dagitiyormus gibi yapıp kenara atın eşinizden ihtiyaçlar için para isteyin yetmiyor diye. Eşten para saklamak doğru değil aslında ama bu durumda en akıllıca çözüm bu olur. Essek kadar adama para göndermekte nedir çalışsın kazansın kendi çocuklarının rızkını nasıl başkasına gonderiyo o dusunmuyo çocuklarınızı demek ki sizin kadar. Bence siz benim dediğimi yapın para yetmiyor deyip söylenin arada bir ama yigeni katmadan hiç.

Valla benim esimin de yegeni para ister hatta hesap numarasi bile verir de.
Esim pek orali olmaz.
Adam veriyo demekki oda her firsatta istiyo.
Ana babasi yok mu bunun.Gerci oyle anne babalar varki hic demezler uc cocugu var adamin olur olmaz sen niye istiyon diye aksine soylerler amca dayi degilmi vercekler diye

Esin cok simartmis onun halletmesi lazim. 26 yasindaki adama para mi verilir surekli ya. Sen calisiyorsan arkadasin dedigi gibi ayni miktar parayi ailene ver. Zorlugu gorsun ki anlasin..

+1

vallahi biktim yegeninden hicde utanmiyor calistiginada inanmiyorum bixi banka goruyor bir kac gun sonra bende bin lira ver dicrm kardesime lazim hayir derse cildircam derim o kadar biktim ki bu yegeninden anlatamam hirsimdan agliyorum

esiminde oyle cok parasi yok memur maasi bende yeni basladim calismaya bilmiyorum ne yapayim ne edeyim yildim artik

Ben eşimden para istemeye utanıyorum. Bekarken de babamdan istemeye utanırdım. Simdi eşim askerde de kayınpedere bebege bez al demeye bile utanıyorum.
26 yaşındaki adam nasıl utanmadan dayı bana para yolla diye arayabiliyor hiç mi utanma yok. Hadi anası babası abisi olsa neyse dayı ya bu. Eşinin vermeside çok sinir bozucu. Evde parayla ilgili konuları hiç sevmem.
Eşiniz çok mu düşüncesiz? Gösteriş meraklısı mı? Ailesine çok mu düşkün?(gerci onlardan once sizi dusunmesi lazım)
Kesinlikle verdirmeyin yani konusarak olmuyorsa arkadasların dedigi yolları deneyin. Ama önce sizi dusunmesi gerektigini gosterin. Para kolay kazanılmıyor. Öyle her para gonder diyene gondermeyecek. 3 5 lira için saatlerce ayakta calısıyor insanlar yada sırtında yük tasıyor. Eşiniz memurmuş kendiside ya yazı okuyor ya bilgisayara bakıyordur ne bileyim çok mu kolay kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…