- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
- Konu Sahibi uckizanasi
-
Neden istiyor ?evet bizim yegen yine bu sabau esimi araip dayisindan para istedi.bende yeter artik dedim.esimde bir daha laf edersenu cildircam.dedi ben ne yapayim durmada para istiyor
nasil yapayim uc cocuk var bende dagitsam cocuklara yetisememSizde çalışıyorsaniz eşinizin verdiği parayla aynı miktar parayı ailenizden birine verin bir kez değil ama o her verdiğinde sizde vrrin hem de eşinizin gözüne soka soka verin. Evet maddi olarak biraz yipranirsiniz zorlanabilirsiniz zaten amaç bu başkalarına para verdiğimizde yetiremiyoruz mesajını almış olur. En etkili yöntem bu emin olun.
O zaman dagitiyormus gibi yapıp kenara atın eşinizden ihtiyaçlar için para isteyin yetmiyor diye. Eşten para saklamak doğru değil aslında ama bu durumda en akıllıca çözüm bu olur. Essek kadar adama para göndermekte nedir çalışsın kazansın kendi çocuklarının rızkını nasıl başkasına gonderiyo o dusunmuyo çocuklarınızı demek ki sizin kadar. Bence siz benim dediğimi yapın para yetmiyor deyip söylenin arada bir ama yigeni katmadan hiç.nasil yapayim uc cocuk var bende dagitsam cocuklara yetisemem
Kv varsa ona söyle ayıp ya yazık çocukların varsoylesem ne olaxak biktim artik akil danisiyorum.ne yapayim.
+1O zaman dagitiyormus gibi yapıp kenara atın eşinizden ihtiyaçlar için para isteyin yetmiyor diye. Eşten para saklamak doğru değil aslında ama bu durumda en akıllıca çözüm bu olur. Essek kadar adama para göndermekte nedir çalışsın kazansın kendi çocuklarının rızkını nasıl başkasına gonderiyo o dusunmuyo çocuklarınızı demek ki sizin kadar. Bence siz benim dediğimi yapın para yetmiyor deyip söylenin arada bir ama yigeni katmadan hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?