yine yegen .gene para

ben soyledigim zaman esim bagiriyo haksiz miyim bir degil iki degil bu ne ya ne zaman para gonderse evde huzur kalmiyo

bu kişinin anası babası yok mu
ah U uckizanasi ah 3 aylık bebeni bırakıp işe gidiyorsun düşün
diyor burda insanlar onun verdiği kadar sende ailenden birine ver
sıkışılacaksa eşin düşünecek.. net!

Eşiniz yumuşak yüzlüyse ele karşı, o sorumsuz yeğene söyleyin. Senin para istemelerin yüzünden ben ve kızlarım zorluk yaşıyoruz. Dayınla kavga ediyoruz sürekli, bir daha para istemeyeceksin yoksa annene ve babana söyleyeceğim sürekli para istediğini de. Belki anne ve babasından gizli bir haltlar karıştırıyorsa para istediğinin duyulmasını istemez.
Ben kocama da derdim sürekli genç adam çalıştığı halde para istiyorsa vardır bir nedeni. Ya uyuşturucu alıyorsa ve bundan dolayı parası yetmiyorsa mesela hiç mi üzülmeyeceksin derim.
Kayınvalideme de sürekli para istiyor ama ben huylanmaya başladım , bağımlılığı falan mı var anne bir üstüne düş derdim.
Böylece hem kötü olmadan iyi niyetli çekincelerim varmış gibi olurdu hem de para mevzusu ailedeki herkes tarafından bilinir hale gelirdi.

valla canım kocanla halledemiyosun konuyu madem yeğeniyle sen konuş ya da laf sok. bu ne rahatlık böyle yaaa...ben olsam aynı şekilde çıldırırdım. ona göndereceği parayı çocuklarına kullnsın. hem ortada büyük haksızlık var. gönderdiği parada çocuklarının rızkı, hakkı var çünkü. çöz bu işi bi şekilde, artık bazen kavga da gerekiyo malesef bişeylerin çözüme kavuşması için. e sen böyle her seferinde sinir krizi geçireceksin zaten

anneaine soylesem dayisi der cok yuzsuz bunlar arkadaslar ne yapayim ne edeyim telefon acsam butun oklar bana cevrilir evimde huzur kalmadi neymis bunlar sulalece kan emici

anneaine soylesem dayisi der cok yuzsuz bunlar arkadaslar ne yapayim ne edeyim telefon acsam butun oklar bana cevrilir evimde huzur kalmadi neymis bunlar sulalece kan emici
oklar sana çevrildiğinde de başın ağrıyacak, e sen sindirilmiş gibi ses çıkarmazsan eşin her para gönderdiğinde de başın ağrıyacak.. iki ucu ... değnek! o zaman kocanın tepesine bineceksin.
Ben benzeri bir konuda yaptım bunu. baktım eşim geri adım atmıyor, aldım kızımı ben biraz kafa dinlicem dedim, annemin yanına yazlığa gittim. 2 ay telefonlarına bile cvp vermedim tepkimi taze tuttum. canım yanmadı mı, yandı.. ama başka türlü beni anlaması olanaksız. ona huzur olmayınca, bizi kaybedince neler yaşayacağını göstermek istedim. Anladı da çok şükür. Erkekler bazı şeyleri gerçekten konuşarak anlamıyo. canları acımadan bişeylerin farkına varamıyo. önceden artan parayı babası istiyo diye (tamamen keyfi) göndermek isterdi. o benim babam derdi. ama şimdi kızı için birikim yapıyor elinde kalanı. ve çok sıkıntıya da düşse o paraya dokunmuyor. Çünkü evladına karşı taşıdığı sorumluluğun herkesten daha önde olması gerektiğini öğrettim ona..

waaaw süpersin..
peki onu kaybetmekten korkmadın mı tellerini açmazken?

miktaei 500 300 masallah hic unutmaz taksit gibi oderiz.bir daha gonderirse ailemin yanina donup esimin ablasini arayip herseyi soykeyicem.esime iki tercihi var ya yegenine para vericek beni kaybetcek yada yegenine vermicek benin kazanicak yeter artik cekmicem yeter

Canıniza tak ettiyse bir daha istemesini beklemeyin. Esiniz sizden net bi tavir görürse vazgececektir.

Umarim.

Bu çalışmanıza karşı çıkan eş değil miydi? Hem sizin çalışmanıza laf edecek hem parasını yeğene yedirecek öyle bir dünya mı var, size eziyet edip iş çıkarıyordu son konunuzda öyle anlatmıştınız. Her yaptığında söyleyin sen 3 çocuğumun parasını yeğene yediriyorsun sana nasıl güvenip de çalışmayayım?

aynen oyle laftan anlamiyo bana inat veriyo biktim isi birakiyim iyice ezer bu sefer ne diyim haram olsun

waaaw süpersin..
peki onu kaybetmekten korkmadın mı tellerini açmazken?
benim korkmamı gerektirecek bişey yoktu ki, o korkacaktı.. çocuğumun rızkını keyfiyet için aileme yediren ben değildim. buna razılığım olamazdı. sağlık olur, gerçekten mağduriyet olur anlarım. ama iş böyle keyfiyete girdiği zaman bi tercihle başbaşa bırakmak zorundasın. onun kazandığı para da senin de çocuğunun da hakkı var canım. senin rızan olmadan para vermekle sizin hakkınıza giriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…