Yine yeni yeniden! Kendime yeni bir "ben" lazım,,

Merhaba hikayenizi okuyunca kendi çocukluğum ve genç kızlığım gözümde canlandı...Yolunuzda başarılar ve kolaylıklar dilerim...

Sabah(8.00)
İki dilim çavdar ekmek
1 kk kaşar
Yeşil çay

Ara(11.30)
Activia (müslili olandan)
1 paket mavi-yeşil limonlu püskevit

Öğlen(15.00)
Melemen
1 dilim ekmek
Rulo pasta

Akşam(18.00)
Ciğer yemeği
Makarna
Yoğurt

Bu saatten sonra sadece su ve çay içerim.

Günün yorumu: Aslında yerken çok da fark etmemiştim; ama ara öğünüm biraz fazla kaçmış ve günlük almam gereken karbonhidrat miktarını fazla aşmışım.Tatlı konusunda iyi durumda olduğumu düşünüyorum, çünkü bir oturuşta 4-5 çikolata yiyen bir insandım.
Su konusunda bugün daha iyiydim,yatana kadar 2,5 litreye yaklaşırım.

Sabah(8.00)
2 dilim çavdar ekmek
Azcık kaymak
Azcık bal
Yeşil çay

Öğlen(14.00)
Melemen
1 dilim ekmek
Ayran

Öğlen(15.00)
1 simit
1 karper
Çay
1 paket napoliten çikolata

*Çok fazla karbonhidrat tükettiğim için 15.00'daki öğünden sonra hiç bir şey yemedim; yemeyi de düşünmüyorum ancak çok çok acıkırsam 1 kase yoğurt belki.

Ben normalde karbonhidrat düşkünü biri değildim ama nedense şu sıralar çok tüketiyorum,var mıdır bir çaresi?

Su olarak; şuan 2,5 litredeyim.

1 saatlik sporumu da yaparsam günü kurtarabilirim belki.

Selam günlükçüm,

Dün söylediğim gibi yemek sonrası boğazımı tutmayı beceremedim, gelsin çikolatalar gitsin çekirdekler.Spor da yapmadım,oh olsun bu iradesizlikle ne kilo veririm ne de istediğim ben olurum! Zayıflamak istiyorsam, kendime çeki düzen vermem lazım biliyorum.

Bugünkü menüm,

Sabah(10.30)
1 yumurta
1 simit
Çok az bal
Çok az kaymak
Çay

Ara
Sade Türk kahvesi

Öğlen(15.00)
Yarım ekmek köfte

Akşam(17.45)
1 tabak etli nohut

*Su = 2-2,5 litre
*Düne göre çok daha iyi bir gün geçirdim,mutluyum.

DİYET YULAFLI MUZLU KURABİYE

MALZEMELER:

2 ADET BÜYÜK BOY MUZ

6 YEMEK KAŞIĞI YULAF EZMESİ

1 YEMEK KAŞIĞI BİTTER DAMLA ÇİKOLATA YADA FINDIK ,YER FISTIĞI KIRIKLARI

Arzu edilirse 1 yemek kaşığı takita toz tatlandırıcı ilave edilebilir..

HAZIRLANIŞI:

MUZ VE YULAF KARIŞTIRILARAK EZİLİR.KARIŞIMA ARZUYA GÖRE FISTIK KIRIKLARI,YADA DAMLA ÇİKOLATA İLAVE EDEBİLİRSİNİZ.KARIŞIMI BİR KAŞIK YARDIMIYLA YAGLI KAĞIT SERİLİ TEPSİYE ARALIKLARLA DİZİNİZ.180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 6 DAKİKA KADAR PİŞİRİLİR. ORTALAMA 12-15 ADET ÇIKACAKTIR…

ARA ÖĞÜN YADA ATIŞTIRMALIK OLARAK 4-5 ADET TÜKETİLEBİLİR. 100 KALORİ OLARAK GÜZEL BİR ARA ÖĞÜN OLABİLİR :)

AFİYET OLSUN..

[Alıntıdır]

Az daha menümü yazmadan uyuyacaktım. Yazayım da günlüğüm eksik kalmasın

Sabah(10.15)
2 dilim çavdar ekmek
Azcık bal
Azcık kaymak
3 zeytin

Öğlen(14.45)
1 dilim çavdar ekmek
Sucuk
4-5 kaşık yoğurt

Akşam(19.00)
2 dilim peynirli su böreği
Patates salatası

Sabah(8.00)
1 kupa yeşil çay

Ara(9.00)
1 mandalina

Öğlen(14.45)
Tavuk

Akşam(17.15)
Dışarda yedim(ekmek/dürüm vs yok);
Kebap
Salata çeşitleri

Bugünkü menüm,

Sabah(8.00)

3 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı yağ

Öğlen(13.30)

Kumpir

Ara(14.30)

Orta boy Latte (şekersiz)

Akşam(17.45)

Yarım kase tavuk suyu
4-5 kaşık iç pilav
Bol salata

Ara(20.00)

Kestane

Günün kaçamaksız geçmiş. :) Yalnız ben bu kadar yesem,açlıktan ölüyorum diye gezerim ortalıkta

23 yaşında,174 boyundayım. :)

selam canım kusura bakma yazamadım uzun süredir memlekete gitttim geldim falan bu arada diyetim de bozuldu yani bikac gün dikkat etmedim eve ilk gittiğimde 85 olmuştum ama dönerken verdiğim 2 kiloyu da geri almışım bu arada boyundan dolayı cok şanslısın ama kilon fazla olduğu için iri duruyordur muhtemelen zayıfladsan bildiğin manken vücudu :)))

Merhaba canım, sen uğramayınca ya beni ya da diyeti bıraktı dedim kendi kendime. Aynen dediğin gibi boyum avantaj ama kiloluyken çok iri duruyorum. :) Bu arada ben artık buraya yazmıyorum, senin yazını da şansa gördüm. Ben de sen gibi kilo vereceğim yere kilo aldım. O yüzden diyet grupları var ya, oraya katıldım. Belki yarış içerisinde olmak beni daha çok motive eder diye düşündüm. İstersen sen de gel katıl,hem kızlarla muhabbet hem yarış hem kilo vermece oluyor. Hem menülerimizi yazıyoruz,hem de muhabbet ediyoruz. 14. gruptayım. :)

yazsaydın yani iyi olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…