aç karna gün kurusu ye canım 3 tane ardından da yeşil çay içGünaydın kızlar çok mutlu değilim 3 gunduz kabızlık var limonlu şu içtim ılık. , 3 bardakta su.kuru kayısı ama hala fayda etmedi kilo vereceğime alıyorum bu sabahta 60.3 çıkıyorum
yufka ekmeginden zarar olmaz canim hele memleketten geldiyse ve o kadarcikla kalabiliyorsan ne mutlu ..Katki maddesi yok bisey yok icinde..Afiyet olsun insallah..canım ekmeği görmezden gel
ben yufka ekmeğini çok seviyorum memleketten getirip buzluğa atıyorum tostunu böreğini yapıyorum kahvaltıda sırf nefsimi köreltmek için bir lokmalık aldım
naptin naptinnnn2 tane latte pasta yedim 1 bardak limonata içtim, bugün kendimi mutsuz hissediyorum
Istediginizi söyleyebilirsiniz bugün nedense mutsuzum içim sıkılıyor böyle şeyler epeydir yemiyordum ama bugun yedim hemde abarttim
bir önceki mesajında kaçamak geliyor dedim içimden seni anlıyabiliyorum o yüzden artık hafta da bir tartıya çıkmayı düşünüyorum sürekli tartıya çıkmakta motivasyonu düşürüyor2 tane latte pasta yedim 1 bardak limonata içtim, bugün kendimi mutsuz hissediyorum
1000 kalori gibi bişey yapıyor belkide fazlagun bitmis sayilmaz su saatten sonra dikkat edip dengeleyebilirsin.. Pazartesi eksi gorcez arkadasim hadi birakma kendini..Yiyip nolcak yine yiyceksin yine kilo alip yine mutsuz olacaksin.. Bu kadar emegine yazik etme
En iyisi sanırım hafta bir çıkmak yoksa hep umutsuzluk oluyor.bir önceki mesajında kaçamak geliyor dedim içimden seni anlıyabiliyorum o yüzden artık hafta da bir tartıya çıkmayı düşünüyorum sürekli tartıya çıkmakta motivasyonu düşürüyor
bundan başka kaçamak yapma ve bağırsaklarındaki sorun geçene kadar tartıya çıkma
pazartesi canım bende kendi yaptıklarımın tadına baktım akşam vakti :)Iyi geceler kizlar. Bugun yeni evlenen bir arkadasimin evine gittim biraz kacirdim haliyle borek kek falan :) ama yemek yapmayi pek bilmedigi icin cok lezzetli degildi o yuzden cok yiyemedim :))) 2 misir ve 1 paket 9kat gofret yedim bir saat once falantarti gunumuz ne zamandi bu arada
hiç dışardan zeytin yağı almadım canım o yüzden bilemiyorum arkadaşlar tavsiyede bulunabilirlerKızlar bir ricam olacak zeytin yağı alacağım. Soğuk sıkım nerden ? Nasıl? Hakiki yağ alabilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?