Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Istediginizi söyleyebilirsiniz bugün nedense mutsuzum içim sıkılıyor böyle şeyler epeydir yemiyordum ama bugun yedim hemde abarttim

canım ekmeği görmezden gel
ben yufka ekmeğini çok seviyorum memleketten getirip buzluğa atıyorum tostunu böreğini yapıyorum kahvaltıda sırf nefsimi köreltmek için bir lokmalık aldım
yufka ekmeginden zarar olmaz canim hele memleketten geldiyse ve o kadarcikla kalabiliyorsan ne mutlu ..Katki maddesi yok bisey yok icinde..Afiyet olsun insallah..

Ben hic ekmek tuketmiyorum bu aralar sadece h.sonu kahvaltilarinda kizarmis koy ekmegi kucuk bi dilim..

Istediginizi söyleyebilirsiniz bugün nedense mutsuzum içim sıkılıyor böyle şeyler epeydir yemiyordum ama bugun yedim hemde abarttim

gun bitmis sayilmaz su saatten sonra dikkat edip dengeleyebilirsin.. Pazartesi eksi gorcez arkadasim hadi birakma kendini..Yiyip nolcak yine yiyceksin yine kilo alip yine mutsuz olacaksin.. Bu kadar emegine yazik etme

2 tane latte pasta yedim 1 bardak limonata içtim, bugün kendimi mutsuz hissediyorum
bir önceki mesajında kaçamak geliyor dedim içimden seni anlıyabiliyorum o yüzden artık hafta da bir tartıya çıkmayı düşünüyorum sürekli tartıya çıkmakta motivasyonu düşürüyor
bundan başka kaçamak yapma ve bağırsaklarındaki sorun geçene kadar tartıya çıkma

gun bitmis sayilmaz su saatten sonra dikkat edip dengeleyebilirsin.. Pazartesi eksi gorcez arkadasim hadi birakma kendini..Yiyip nolcak yine yiyceksin yine kilo alip yine mutsuz olacaksin.. Bu kadar emegine yazik etme
1000 kalori gibi bişey yapıyor belkide fazla
Sudan başka bişey surmemeye çalışacağım
Bütün emekler8m boşa gitmiş hissettim.

En iyisi sanırım hafta bir çıkmak yoksa hep umutsuzluk oluyor.
Sadece sıvı bugün inşallah günü güzel kapatirim.
Kadın olmak çok zor ya
Bugün hiç is yapmayacağım sadece aksama kocama ve oğluma yemek yapacağım. Oğlum uyuyor bende kas bıyık tan girdim tırnak bakımından çıktım kendi kendime bakim yaptım
Biyeri duzeltirken bi yeri Bozuyorum

Kızlar kızlar ben geldim. ay dün akşam doğum günü partisinde idim biraz kaçırdım. Bugün sabah da tatlı krizine girdim ve kurabiye yedim 5 6 tane. Üzgünüm ama. Neyse. Ondan sonra da birşey yemedim. yemeyeceğim de. Evime geçtim ışte. Kahvaltılik falan hiç birşey yoktu. Ondan böyle oldu ya.

kızlar misafirlerim için poğaça,kurabiye ve mozaik pasta yaptım buzluğa attım tabi hepsinin tadına baktım
kekte yapacaktım ama yapması 5 dk almaz onlar varken yaparım
normalde ilk akşam yemeğine gelecekler yanına tatlı yapıcam bunlar ertesi gün şehir turuna çıkılır yorgun gelinir vakit bulunmaz diye yaptıklarım çayın yanına

Iyi geceler kizlar. Bugun yeni evlenen bir arkadasimin evine gittim biraz kacirdim haliyle borek kek falan :) ama yemek yapmayi pek bilmedigi icin cok lezzetli degildi o yuzden cok yiyemedim :))) 2 misir ve 1 paket 9kat gofret yedim bir saat once falan tarti gunumuz ne zamandi bu arada

pazartesi canım bende kendi yaptıklarımın tadına baktım akşam vakti :)

Kızlar bir ricam olacak zeytin yağı alacağım. Soğuk sıkım nerden ? Nasıl? Hakiki yağ alabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…