diyet bisküvi mi canımGunaydin kizlar. Nescafe ictim, yaninda da 3-4 tane biskuvi.
Aslında yemek iyi çünkü yedin ve pişman oldun şimdi bu üzüntüyle epey bi dikkat edersin 1 2 kilo verirsin canım eminimKızlar kızlar ben geldim. ay dün akşam doğum günü partisinde idim biraz kaçırdım. Bugün sabah da tatlı krizine girdim ve kurabiye yedim 5 6 tane. Üzgünüm ama. Neyse. Ondan sonra da birşey yemedim. yemeyeceğim de. Evime geçtim ışte. Kahvaltılik falan hiç birşey yoktu. Ondan böyle oldu ya.
Hiç canım cekmedikızlar misafirlerim için poğaça,kurabiye ve mozaik pasta yaptım buzluğa attım tabi hepsinin tadına baktım
kekte yapacaktım ama yapması 5 dk almaz onlar varken yaparım
normalde ilk akşam yemeğine gelecekler yanına tatlı yapıcam bunlar ertesi gün şehir turuna çıkılır yorgun gelinir vakit bulunmaz diye yaptıklarım çayın yanına
Çok pişman olacaksın çooookIyi geceler kizlar. Bugun yeni evlenen bir arkadasimin evine gittim biraz kacirdim haliyle borek kek falan :) ama yemek yapmayi pek bilmedigi icin cok lezzetli degildi o yuzden cok yiyemedim :))) 2 misir ve 1 paket 9kat gofret yedim bir saat once falantarti gunumuz ne zamandi bu arada
Canim biz genelde doğal alıyoruz, izmir Muğla taraflarina tatile gidersen yol kenarlarında köylerden yüzde yüz dogalini alırsın. Biz öyle yapıyoruz gidemedigimiz zamanda Tariş in 5 kiloluk tenekesini alıyoruz, marka vermek yasak mı bilmiyorumKızlar bir ricam olacak zeytin yağı alacağım. Soğuk sıkım nerden ? Nasıl? Hakiki yağ alabilirim .
Güzel baslamissin bugün canım, yediğin abur cuburun kalorisine bak yüksekse az az ye zamanla yemeyi bırakmış oluyorsun.Gunaydin kizlar. Nescafe ictim, yaninda da 3-4 tane biskuvi.
Aslında yemek iyi çünkü yedin ve pişman oldun şimdi bu üzüntüyle epey bi dikkat edersin 1 2 kilo verirsin canım eminim[/QUO
İnşallah canım inşallah
Geçmiş olsun canım. Bende de d ve b lerin çoğu eksikti gerçekten onun ilacını içince hem daha din oluyorüm hem de kilo vermeye başladım. İnşallah senin de sorunların çözülür3Dr a gittim tahliller istedi hepsi daha belli değil pazartesi saliya belli olur.
Belli olan sonucsa TSH yine yükselmiş B7 yüzden kilo vermem gerekirken aliyormusum.
Neyse Allah büyük pes etmek yok.
Gelelim dünkü o büyük kaçamak sonrası pismanligima, tüm gün bişey yemedim başım ağrıdı sadece akşam 8 gibi Nescafe içtim baş ağrım geçti.
Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek biraz omlet 2 biber 2 salatalık 1 domates 4 zeytin 1 kupa çay
canim moda mod diyet de olmuyor bunaltiyor bir sure sonra insan daha fena bozuyor. Boyle hic olmazsa kilo veriyoruz yavas da olsa. Obur turlusu nefze eziyet yani..tam kilo vericem hoop kaçamak
dün akşam 21.00 da bir haşlanmış mısır,3 hurma ve yarım poğaça yedim
zaman sürekli kaçamak yapıp onları telafi etmekle geçiyor
bu iş bir kaçamağı bile götürmüyor
vermek istiyorsan hiç kaçamak yapmayacaksın bende onu artık yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?