Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

gunaydinlar
Uyaninca elma sirkeli su ictim. Kahvaltim;
bir yumurta haslanmis
bir domates
iki salatalik
dort kucuk koy biberi
bir dilim beyaz peynir
yedi zeytin bir hurma bir kuru incir bir ceviz
bir tk zeytinyagi
bir ck recel

sade Turk kahvesi ictim. Su bir litre oldu...

Havuza gidiyorum..Hepimize guzel iradeli bol eksili bir gun dilerim..

Aslında yemek iyi çünkü yedin ve pişman oldun şimdi bu üzüntüyle epey bi dikkat edersin 1 2 kilo verirsin canım eminim

Hiç canım cekmedi

Çok pişman olacaksın çooook

Kızlar bir ricam olacak zeytin yağı alacağım. Soğuk sıkım nerden ? Nasıl? Hakiki yağ alabilirim .
Canim biz genelde doğal alıyoruz, izmir Muğla taraflarina tatile gidersen yol kenarlarında köylerden yüzde yüz dogalini alırsın. Biz öyle yapıyoruz gidemedigimiz zamanda Tariş in 5 kiloluk tenekesini alıyoruz, marka vermek yasak mı bilmiyorum

Dr a gittim tahliller istedi hepsi daha belli değil pazartesi saliya belli olur.
Belli olan sonucsa TSH yine yükselmiş B7 yüzden kilo vermem gerekirken aliyormusum.
Neyse Allah büyük pes etmek yok.
Gelelim dünkü o büyük kaçamak sonrası pismanligima, tüm gün bişey yemedim başım ağrıdı sadece akşam 8 gibi Nescafe içtim baş ağrım geçti.
Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek biraz omlet 2 biber 2 salatalık 1 domates 4 zeytin 1 kupa çay

Geçmiş olsun canım. Bende de d ve b lerin çoğu eksikti gerçekten onun ilacını içince hem daha din oluyorüm hem de kilo vermeye başladım. İnşallah senin de sorunların çözülür3
Bir daha kaçamak yapmazsin ışte. Bende dun birşey yemedim ama makarna yapmıştım canım nasıl istedi. 1 çatal dahi almadım. Ceza olsun bana diye. O yüzden kaçamak yok bundan sonra

Kızlar bu arada ben benim tartım da 80.8 geliyordum. Bugün 78.0 geldim o kadar mutlu oldum ki. İnşallah yarın 77 leri görürüm. Gelelim menüye
Sabah elim kadar ekmek ile tost yaptım
Öğlen 3 kaşık mantı. 4 kaşık bamya yemeği.
İkindi 1 dilim şeftali 8 tane uzum
Suyu fazla içmedim

Selamlar arkadaslar

aksam yemegi yemedim bugun..
Saat uc gibi disarida pide yemistim bir tam degil ama esime biraktim birkac dilimini.. Yaninda yesillik ve ayran ile birlikte yedim.
Iki sekersiz cay ve yine iki sade kahve tukettim bugun.. Su az oldu sanirim uc litredir..

Iki uc saat kadar yuzdum.
Gece yatarken elma sirkeli su icerim..
Yarin gorusuruz insallah..

tam kilo vericem hoop kaçamak
dün akşam 21.00 da bir haşlanmış mısır,3 hurma ve yarım poğaça yedim
zaman sürekli kaçamak yapıp onları telafi etmekle geçiyor
bu iş bir kaçamağı bile götürmüyor
vermek istiyorsan hiç kaçamak yapmayacaksın bende onu artık yapamıyorum

canim moda mod diyet de olmuyor bunaltiyor bir sure sonra insan daha fena bozuyor. Boyle hic olmazsa kilo veriyoruz yavas da olsa. Obur turlusu nefze eziyet yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…