Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

selam
ben senden fazlayim cnm
Belli bir kaliba bagli kalmadan yiyorum ben dogaclama yani ama saglikli secimler olmasina dikkat ediyoruz. Yanlislarimizi duzeltiyoruz burada sagolsun arkadaslar yardimci oluyorlar. Destek oluyoruz birbirimize .

Karatayi sevdim çünkü doyana kadar yiyebiliyorum ki zaten bir iki gün sonra mide küçülüyor. Bir de zengin bir sofra oluyor. Insanın gözü de doyuyor. akşam yemeği için çorba mantar kavurma yoğurt ve salata koydum sadece çorba ve salatayı yiyebildim.

Dün diyetimi bozdum ben. Bu gün toparlamaya çalışıyorum. Sabah bu gün karatay kahvaltısı yapamadım. Küçük bir muz tarçınlı süt ceviz yedim. Kapanışı yaptım bu gün.

kızlar akşam yemeğinden sonra sütlü kahveyi öneririm iştahı kesiyor

Istahla hiç sorunum yok. 52 kilodan iki senede 63e çıktım ki 6 kilosunu bu sene depresyon sebebi ile aldım 16 18 saat uyuyordum. Ve devamlı tatlı yiyordum. Bu gün sanırım tarçınlı süt içince o istek gitti. Tatlı olmadan yapamıyorum ben. Bu gün tam 7. Günüm. Ama dün bozdum dört gün önce kaçamak yaptım. Hep tatlı yüzünden. Gerci tatlı kriziyle basa çıkıyorum da stresli ve üzgün oldugumda mümkün olmuyor.
Eğer tam yapmış olsaydım 60 kilo olurdum şimdi

Merhaba kızlar ben geldim . Eltim geldi yürüyüşe çıkamadım.
Zaten şuan Gaziantep yanıyor. Bahanesi oldu yürüyüşe çıkmamanın. Gorumce ve elti aman tatilde diyet mi olur azcık ucundan biraz bundan derken baktım gidiyor iki haftadır.
Gruba girip yazamıyorum yüzsüz gibi bir de .
Neyse tekrar geldim artık kacamak yok.
Opuldunuz

Antep bence iyidir. Urfada çeşmeden akan sıcak suyla dus alıp bitki çayı demleniyor. 47 dereceydi bu gün gölgede. Gece 30dan aşağı düşmüyor mahvolduk. Ama ben 7den sonra yürüyüşe çıkmaya çalışacağım.

Valla Urfa'ya 4 kez geldim . Bir farkı yok. İki gecedir o kadarr sıcak ki .
Balkonda yatıyoruz ama balkonun duvarları soba gibi işi veriyor. Geri içeri kaçtım

kizlar ben aksam yemegi yemedim o yogurttan sonra acikmadim cunku..
Sade Turk kahvesi ictim simdi..
Bu saatten sonra acikirsam ne yiyim, ne yersem pisman olmam

hosgeldin cnm..Kacamaklar eski sayfada kaldi
Burada kararlilik var azim var eksiler var insallah...

Valla Urfa'ya 4 kez geldim . Bir farkı yok. İki gecedir o kadarr sıcak ki .
Balkonda yatıyoruz ama balkonun duvarları soba gibi işi veriyor. Geri içeri kaçtım
Antepe ben de gitmiştim nedense üç dört derece daha serin gibi geliyor serin olunca gidiyorsam demek Iki gündür burası 47 derece ama simdi yürüyüşten geldim esiyordu sıcak esiyor ama yine de bu akşam yürünebilir bir hava vardı.

günaydın kızlar
kahvaltıda 2 yumurtadan acılı peynirli omlet,3 hurma,3 ceviz,7 zeytin,1 domates ve bir lokmalık yufka ekmeği yedim ve bitki çayımı içtim
inşallah hepimiz için güzel kaçamaksız bir gün olur

Günaydın kızlar çok mutlu değilim 3 gunduz kabızlık var limonlu şu içtim ılık. , 3 bardakta su.kuru kayısı ama hala fayda etmedi kilo vereceğime alıyorum bu sabahta 60.3 çıkıyorum

gunaydinlar hayirli Cumalar canlarim

elma sirkeli ilik su ile basladim gune.. Cok sukur eksiye dondu tarti.. Pazartesi tekrar tartilip bildiririm.. 67 yi ucundan bile olsa gorurum umarim 67.9 olur insallah..

Kahvalti etmedim henuz..

canim afiyet olsun.. Senin menulerini kopyaliyayim diyorum bakalim basarabilecek miyim :)

Günaydın kızlar,
Gece bayağı uykusuz kaldım. Nedensiz bir şekilde uyanınca bir türlü uykum gelmiyor . Bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyorum.
Sabah 6 da tekrar uyandım. Yürüyüş için kalkacağım kalkacağım bir türlü miskinliği atamadım üzerimden.
7.30 da kalktım. Çocuklar uyanmıştı.
Kahvaltı hazırladım.
Sabah domates salatalık, zeytin küçük ekmek kahvaltı yaptım.
Bugün eşimin teyzesine oturmaya gideceğiz. Birşey yemeyeceğim bakalım. 3 lt su icecegim . Tarımının pili bitti. Alınca hemen kilomu yazacağım.

bir saat yuzdum geldim

kahvaltim;
haslanmus iki yumurta
bir dilim peynir
bir domates
bir salatalik
dort kucuk koy biberi
bir hurma bir kuru incir
yedi zeytin

su bir litre..
Simdi sade kahve icerim..Bugun biraz ev isi var.. Yemegin de adini koymadik henuz :)

canim afiyet olsun.. Senin menulerini kopyaliyayim diyorum bakalim basarabilecek miyim :)
canım ekmeği görmezden gel
ben yufka ekmeğini çok seviyorum memleketten getirip buzluğa atıyorum tostunu böreğini yapıyorum kahvaltıda sırf nefsimi köreltmek için bir lokmalık aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…