- 4 Ağustos 2017
- 36
- 51
- 8
- 37
selam
ben senden fazlayim cnm
Belli bir kaliba bagli kalmadan yiyorum ben dogaclama yani ama saglikli secimler olmasina dikkat ediyoruz. Yanlislarimizi duzeltiyoruz burada sagolsun arkadaslar yardimci oluyorlar. Destek oluyoruz birbirimize .
kızlar akşam yemeğinden sonra sütlü kahveyi öneririm iştahı kesiyor
Merhaba kızlar ben geldim . Eltim geldi yürüyüşe çıkamadım.
Zaten şuan Gaziantep yanıyor. Bahanesi oldu yürüyüşe çıkmamanın. Gorumce ve elti aman tatilde diyet mi olur azcık ucundan biraz bundan derken baktım gidiyor iki haftadır.
Gruba girip yazamıyorum yüzsüz gibi bir de .
Neyse tekrar geldim artık kacamak yok.
Opuldunuz
Valla Urfa'ya 4 kez geldim . Bir farkı yok. İki gecedir o kadarr sıcak ki .Antep bence iyidir. Urfada çeşmeden akan sıcak suyla dus alıp bitki çayı demleniyor. 47 dereceydi bu gün gölgede. Gece 30dan aşağı düşmüyor mahvolduk. Ama ben 7den sonra yürüyüşe çıkmaya çalışacağım.
hosgeldin cnm..Kacamaklar eski sayfada kaldiMerhaba kızlar ben geldim . Eltim geldi yürüyüşe çıkamadım.
Zaten şuan Gaziantep yanıyor. Bahanesi oldu yürüyüşe çıkmamanın. Gorumce ve elti aman tatilde diyet mi olur azcık ucundan biraz bundan derken baktım gidiyor iki haftadır.
Gruba girip yazamıyorum yüzsüz gibi bir de .
Neyse tekrar geldim artık kacamak yok.
Opuldunuz
Antepe ben de gitmiştim nedense üç dört derece daha serin gibi geliyor serin olunca gidiyorsam demekValla Urfa'ya 4 kez geldim . Bir farkı yok. İki gecedir o kadarr sıcak ki .
Balkonda yatıyoruz ama balkonun duvarları soba gibi işi veriyor. Geri içeri kaçtım
Bence yemeyin çok acıkırsanız ayran ya da tarçınlı süt için. Bu saatten sonra yenenler kilo vermeye etki ediyor genelde.kizlar ben aksam yemegi yemedim o yogurttan sonra acikmadim cunku..
Sade Turk kahvesi ictim simdi..
Bu saatten sonra acikirsam ne yiyim, ne yersem pisman olmam
cok tesekkur ederim tavsiye icin..kefir ictimBence yemeyin çok acıkırsanız ayran ya da tarçınlı süt için. Bu saatten sonra yenenler kilo vermeye etki ediyor genelde.
canim yanlis degil de eksik olabilir mi ? Bagirsaklarin florasini duzeltmek icin salata tuket istersen zeytinyagli sirkeli.. Kefir ya da tursu da olur..Yaptiğim Yanlış bişey varmı acaba
canim afiyet olsun.. Senin menulerini kopyaliyayim diyorum bakalim basarabilecek miyim :)günaydın kızlar
kahvaltıda 2 yumurtadan acılı peynirli omlet,3 hurma,3 ceviz,7 zeytin,1 domates ve bir lokmalık yufka ekmeği yedim ve bitki çayımı içtim
inşallah hepimiz için güzel kaçamaksız bir gün olur
canım ekmeği görmezden gelcanim afiyet olsun.. Senin menulerini kopyaliyayim diyorum bakalim basarabilecek miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?