Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Merhabalar ben de karatay yapıyorum. 1.63 boyum. Geçen hafta başladım 63.4 ile. Şimdi 61.9 um. Sizlerden fazlayım ama azimli olmam için yarışa girmek isterim ama akşam yemeğiniz buysa çok çok az yiyorsunuz o zaman

eve geldik simdi; pul biberli yogurtlu kabak yaptim kendime..Icine sarimsak ceviz ve taze nane ekledim.. Yaninda su..

Komsum bana kek ayirmis bir dilim, evde yerim dedim. Kizima verdim onuda..Zararsiz atlattik cok sukur :)
yoğurtlu kabak iyi bir seçim canım sağlıklı ve kalorisi çok düşük

selam
ben senden fazlayim cnm
Belli bir kaliba bagli kalmadan yiyorum ben dogaclama yani ama saglikli secimler olmasina dikkat ediyoruz. Yanlislarimizi duzeltiyoruz burada sagolsun arkadaslar yardimci oluyorlar. Destek oluyoruz birbirimize .

artık sosyalleşmek istiyor benim oğlan bulunduğumuz yerde akraba falan da yok yalnız en azından kreşe gidince arkadaşları olur
kardes olmayinca cok zor cocuklari evde buyutmek..Arkadas ihtiyaci var..Benim de kizim yalniz ve bu seneye kadar hic yasiti komsumuz yoktu krese de gondermeyi tercih etmedik biz hep bana sardi. Ama bu yil rahatiz arkadaslari var. Okula da basliyacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…