- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Ne güzel canım kiyamiyorum hiç pamuk surat ama artık çalışmam lazım her şeyden önce kendim için1 yaşına kadar ben büyüttüm 2 yaşına kadar babanne annenne şimdi kreş vakti geldi
Immm çok tatlı olmuştur bayılırım bendeeve geldik simdi; pul biberli yogurtlu kabak yaptim kendime..Icine sarimsak ceviz ve taze nane ekledim.. Yaninda su..
Komsum bana kek ayirmis bir dilim, evde yerim dedim. Kizima verdim onuda..Zararsiz atlattik cok sukur :)
bir zamanlar akşam balık yiyince ertesi günü mutlaka eksi görüyordumsecimin cok saglikli yine; masallah..
Senin menulerini kopyalamaya karar verdim artik
yoğurtlu kabak iyi bir seçim canım sağlıklı ve kalorisi çok düşükeve geldik simdi; pul biberli yogurtlu kabak yaptim kendime..Icine sarimsak ceviz ve taze nane ekledim.. Yaninda su..
Komsum bana kek ayirmis bir dilim, evde yerim dedim. Kizima verdim onuda..Zararsiz atlattik cok sukur :)
yarin yine gorursun insallah cnm..bir zamanlar akşam balık yiyince ertesi günü mutlaka eksi görüyordum
gel canım gel bende genel anlamada karataycıyımMerhabalar ben de karatay yapıyorum. 1.63 boyum. Geçen hafta başladım 63.4 ile. Şimdi 61.9 um. Sizlerden fazlayım ama azimli olmam için yarışa girmek isterimama akşam yemeğiniz buysa çok çok az yiyorsunuz o zaman
selamMerhabalar ben de karatay yapıyorum. 1.63 boyum. Geçen hafta başladım 63.4 ile. Şimdi 61.9 um. Sizlerden fazlayım ama azimli olmam için yarışa girmek isterimama akşam yemeğiniz buysa çok çok az yiyorsunuz o zaman
artık sosyalleşmek istiyor benim oğlan bulunduğumuz yerde akraba falan da yok yalnız en azından kreşe gidince arkadaşları olurL
Ne güzel canım kiyamiyorum hiç pamuk surat ama artık çalışmam lazım her şeyden önce kendim için
iyi yapmissin cnm yemegin azdi olcu olarak..Afiyet olsun..Doymadim soğanlı maydanaozlu biraz pul biber zeytinyağı ve limonun salata yaptım bir tabak
pazartesiye kadar tartıya çıkmaya korkarım canım inşallah 57 görürüm pazartesiyarin yine gorursun insallah cnm..
kardes olmayinca cok zor cocuklari evde buyutmek..Arkadas ihtiyaci var..Benim de kizim yalniz ve bu seneye kadar hic yasiti komsumuz yoktu krese de gondermeyi tercih etmedik biz hep bana sardi. Ama bu yil rahatiz arkadaslari var. Okula da basliyacak insallah.artık sosyalleşmek istiyor benim oğlan bulunduğumuz yerde akraba falan da yok yalnız en azından kreşe gidince arkadaşları olur
gorursun gorursun insallah cnm daha uc gun var. Iyi gidiyorsun masallah.. Daha altinda bi surpriz bile olabilirpazartesiye kadar tartıya çıkmaya korkarım canım inşallah 57 görürüm pazartesi
Turk kahvesi mi cnm ?kızlar akşam yemeğinden sonra sütlü kahveyi öneririm iştahı kesiyor
evet canım ben bazen tembellik yapıp 2 si bir arada içebiliyorumTurk kahvesi mi cnm ?
tam toparlıcam bu sefer misfirlerim gelecek iş bahanesiyle falan yaptıklarımdan yememem lazımgorursun gorursun insallah cnm daha uc gun var. Iyi gidiyorsun masallah.. Daha altinda bi surpriz bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?