Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Ben bir gün artı birgün eksi görüyorum. 78.8 gelmiştim dün bugün 79.0 geldim. Bugün 78.5 gelirim diyordum. çok üzüldüm. ama tam gaz devam. Limonlu su içtiğim günler eksi çıktığımi fark ettim. Bu arada 4 litre su içiyorum. Sürahinin 1. sini normal. 2. Sini limonlu içerim artık. Malesef suya birşey katıncada tiksiniyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu arada spor yapmayı hiç sevmiyorum. leslie den bunaldım.bir zamanlar çok yapıp kilo veremediğim için. Bu arada kahvaltım

1 Parça peynir
1 küçük pastanede sade pogaça. Ekmeğe daha çok benziyor ama. Kurabiye boyutunda
2 dilim domates
Sallama yeşil çay

Bu arada suveybe13 sen maşallah çok güzel kilo verdin ya. hiç sarkma olmadı mi.

kahvaltidan once elma sirkeli balli su ( bugun bal son oldu)

kahvalti; bir domates bir salatalik dort yesil koy biberi iki dilim beyaz peynir ve bir cevizi minik minik dogradim salata oldu uzerine iki ck kadar zeytinyagi ve corek otu ekledim.. Kasik kasik yedim pratik kahvalti
Su sabahtan beri 1,5 litre.. Havuza gidiyorum simdi..

canim suya birsey katmadan icebiliyorsan ne mutlu..Birsey eklemene gerek yok zaten..Limonlu suyu sabah bir bardak icmen yeterli olur belki..
Spor olarak da ne seviyorsan onu yapabilirsin. Maksat hareket olsun.. Dans edebilirsin ip atlayabilirsin muzik esliginde..Zorlama yapinca zaten devam edemiyoruz spora..
Kilo inis cikislarida oluyor arada yeter ki surekli cikis olmasin

Suveybem bizim idolumuz masallah arkadasima.
sarkmamistir bence yeterince spor yapiyor..Di mi kuzum :)

spora çok dikkat ediyorum ama artık tartıda da faydasını görmek istiyorum

canım sende çocuk yok mu merak ettim böyle havuza gidebiliyorsun ondan sordum

sporsuz hiç diyet yapmadım canım göbek,bacak ve kollarda sıkıntı yok sadece göğüste sıkıntı var o da sporla gitmiyor onun için bıçak altına yatmak gerekiyor

sezaryan göbeği gitmez diyorlar ya onu tembeller uydurmuş ısrarla spor yapmayı bırakmazsan gidiyor

bir de canım meyveyi çok tüketiyorsun oda şeker kilo aldırır ya da yavaşlatır kilo verimi
kahvaltıda tüketmeye çalış meyveyi
Gecen hafta yazacaktım canım sana meyveyi çeşitli tuketme diye ama unuttum bugün suveybe hatırlattı.
Günde tek meyve ye diyette karpuz ve üzüm onerilmiyormis.
Erik kiraz ve yeşil elma öneriliyor daha çok. Ama günde 1 tane meyve sadece kahvaltıdan sonraki ara öğünlerde onerilmis genellikle. Sürekli diyetisyenlerin listelerini kontrol ediyorumda bu aralar.

Aynı ben , bende öyleyim bi eksi bi arti.
Dün bir diyetisyen öğünlerde yemekten önce bir bardak ılık limonlu su onermis onu okumuştum. Yapmaya çalışacağım bende. Çünkü çok bağırsak sorunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…