tabiki canım balı çıkartgunaydinlar arkadaslar
ben bugun arti gordum tartida
bu sirkeli balli su daki bal kilo mu aldiriyor acaba?
bir de canım meyveyi çok tüketiyorsun oda şeker kilo aldırır ya da yavaşlatır kilo verimigunaydinlar arkadaslar
bu sirkeli balli su daki bal kilo mu aldiriyor acaba?
oylemi dersin cnm ya.. ne biliim herkes balli tuketip kilo vermis ben de formulun olmazsa olmazi saniyordum.. Cikarayim o halde..tabiki canım balı çıkart
Haklisin cnm ben de farkettim fazla tukettigimi.. Seviyorum ve saglikli olur diye dusundum ama seker var evet.. Sadece kahvaltida az tuketeyim o halde..bir de canım meyveyi çok tüketiyorsun oda şeker kilo aldırır ya da yavaşlatır kilo verimi
kahvaltıda tüketmeye çalış meyveyi
canim suya birsey katmadan icebiliyorsan ne mutlu..Birsey eklemene gerek yok zaten..Limonlu suyu sabah bir bardak icmen yeterli olur belki..Ben bir gün artı birgün eksi görüyorum. 78.8 gelmiştim dün bugün 79.0 geldim. Bugün 78.5 gelirim diyordum. çok üzüldüm. ama tam gaz devam. Limonlu su içtiğim günler eksi çıktığımi fark ettim. Bu arada 4 litre su içiyorum. Sürahinin 1. sini normal. 2. Sini limonlu içerim artık. Malesef suya birşey katıncada tiksiniyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu arada spor yapmayı hiç sevmiyorum. leslie den bunaldım.bir zamanlar çok yapıp kilo veremediğim için. Bu arada kahvaltım
1 Parça peynir
1 küçük pastanede sade pogaça. Ekmeğe daha çok benziyor ama. Kurabiye boyutunda
2 dilim domates
Sallama yeşil çay
Bu arada suveybe13 sen maşallah çok güzel kilo verdin ya. hiç sarkma olmadı mi.
hastayken zencefilli limonlu ballı karışımı balsız içtim canım balda çok şeker varoylemi dersin cnm ya.. ne biliim herkes balli tuketip kilo vermis ben de formulun olmazsa olmazi saniyordum.. Cikarayim o halde..
spora çok dikkat ediyorum ama artık tartıda da faydasını görmek istiyorumcanim suya birsey katmadan icebiliyorsan ne mutlu..Birsey eklemene gerek yok zaten..Limonlu suyu sabah bir bardak icmen yeterli olur belki..
Spor olarak da ne seviyorsan onu yapabilirsin. Maksat hareket olsun.. Dans edebilirsin ip atlayabilirsin muzik esliginde..Zorlama yapinca zaten devam edemiyoruz spora..
Kilo inis cikislarida oluyor arada yeter ki surekli cikis olmasin
Suveybem bizim idolumuz masallah arkadasima.
sarkmamistir bence yeterince spor yapiyor..Di mi kuzum :)
canım sende çocuk yok mu merak ettim böyle havuza gidebiliyorsun ondan sordumkahvaltidan once elma sirkeli balli su ( bugun bal son oldu)
kahvalti; bir domates bir salatalik dort yesil koy biberi iki dilim beyaz peynir ve bir cevizi minik minik dogradim salata oldu uzerine iki ck kadar zeytinyagi ve corek otu ekledim.. Kasik kasik yedim pratik kahvalti
Su sabahtan beri 1,5 litre.. Havuza gidiyorum simdi..
sporsuz hiç diyet yapmadım canım göbek,bacak ve kollarda sıkıntı yok sadece göğüste sıkıntı var o da sporla gitmiyor onun için bıçak altına yatmak gerekiyorBen bir gün artı birgün eksi görüyorum. 78.8 gelmiştim dün bugün 79.0 geldim. Bugün 78.5 gelirim diyordum. çok üzüldüm. ama tam gaz devam. Limonlu su içtiğim günler eksi çıktığımi fark ettim. Bu arada 4 litre su içiyorum. Sürahinin 1. sini normal. 2. Sini limonlu içerim artık. Malesef suya birşey katıncada tiksiniyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu arada spor yapmayı hiç sevmiyorum. leslie den bunaldım.bir zamanlar çok yapıp kilo veremediğim için. Bu arada kahvaltım
1 Parça peynir
2 dilim domates
Sallama yeşil çay
sezaryan göbeği gitmez diyorlar ya onu tembeller uydurmuş ısrarla spor yapmayı bırakmazsan gidiyorBen bir gün artı birgün eksi görüyorum. 78.8 gelmiştim dün bugün 79.0 geldim. Bugün 78.5 gelirim diyordum. çok üzüldüm. ama tam gaz devam. Limonlu su içtiğim günler eksi çıktığımi fark ettim. Bu arada 4 litre su içiyorum. Sürahinin 1. sini normal. 2. Sini limonlu içerim artık. Malesef suya birşey katıncada tiksiniyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
1 Parça peynir
2 dilim domates
Sallama yeşil çay
Al benden de o kadar ama oglusum için 1 sene daha beklemem gerekkızlar ben çok bunalıyorum ev hayatı bana göre değil okulların açılmasını bekler oldum
gunaydinlar arkadaslar
bu sirkeli balli su daki bal kilo mu aldiriyor
Birinde işe yarayan herkeste yaramıyor demekki
Yada bal yapıyor olabilir canım.
Gecen hafta yazacaktım canım sana meyveyi çeşitli tuketme diye ama unuttum bugün suveybe hatırlattı.bir de canım meyveyi çok tüketiyorsun oda şeker kilo aldırır ya da yavaşlatır kilo verimi
kahvaltıda tüketmeye çalış meyveyi
tesekkur ederim arkadaslar
Aynı ben , bende öyleyim bi eksi bi arti.Ben bir gün artı birgün eksi görüyorum. 78.8 gelmiştim dün bugün 79.0 geldim. Bugün 78.5 gelirim diyordum. çok üzüldüm. ama tam gaz devam. Limonlu su içtiğim günler eksi çıktığımi fark ettim. Bu arada 4 litre su içiyorum. Sürahinin 1. sini normal. 2. Sini limonlu içerim artık. Malesef suya birşey katıncada tiksiniyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
1 Parça peynir
2 dilim domates
Sallama yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?