- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Afiyet olsun lop lop etler yok olsunkahvaltidan once elma sirkeli balli su ( bugun bal son oldu)
kahvalti; bir domates bir salatalik dort yesil koy biberi iki dilim beyaz peynir ve bir cevizi minik minik dogradim salata oldu uzerine iki ck kadar zeytinyagi ve corek otu ekledim.. Kasik kasik yedim pratik kahvalti
Su sabahtan beri 1,5 litre.. Havuza gidiyorum simdi..
var cnm 6 yasinda kizim var .. Havuz bahcemizde..O arkadaslariyla takiliyor ben yuzuyorum..Zorlugu yok cok sukur..canım sende çocuk yok mu merak ettim böyle havuza gidebiliyorsun ondan sordum
yag olmasin di mi cnmAfiyet ols
Afiyet olsun lop lop etler yok olsun
Sözü kendimize uyarladimyag olmasin di mi cnm
cok sagol...
tamam canlarim cok tesekkur ederim..Dikkat ederim hatta hic yemem gerekirse kilo verene kadar.. Ben de sekerin her turlusu hemen kiloya donuyor anlamistim zaten. Ama meyveyi de cikaramiyordum hayatimdan..Iyi oldu bugun donum noktasi oldu..Gecen hafta yazacaktım canım sana meyveyi çeşitli tuketme diye ama unuttum bugün suveybe hatırlattı.
Günde tek meyve ye diyette karpuz ve üzüm onerilmiyormis.
Erik kiraz ve yeşil elma öneriliyor daha çok. Ama günde 1 tane meyve sadece kahvaltıdan sonraki ara öğünlerde onerilmis genellikle. Sürekli diyetisyenlerin listelerini kontrol ediyorumda bu aralar.
Bende bir yandan açılsın bir yandan açılmasın istiyorum. Tatil nasıl geçti anlamadım. Köy. ev .annemler. Bebiş. düğünler. . . anlamadığım için tatil bitmesin istiyorum ama. Bir yandan da çalışınca insanların beklentisi azalıyor daha az yoruluyorum valla.kızlar ben çok bunalıyorum ev hayatı bana göre değil okulların açılmasını bekler oldum
Görürsün inşallah umudunu kaybetmespora çok dikkat ediyorum ama artık tartıda da faydasını görmek istiyorum
şuan görevin yok mu canımAl benden de o kadar ama oglusum için 1 sene daha beklemem gerek
allah bağışlasın canım sana fazla bağımlılığı kalmamış büyümüş maşallahvar cnm 6 yasinda kizim var .. Havuz bahcemizde..O arkadaslariyla takiliyor ben yuzuyorum..Zorlugu yok cok sukur..
Bugun komsum kek yapip getirmis.. Israr ediyor bi de suyumu icip havuza kacacagim o kek bitmeden cikmayacagim yaa
şuan görevin yok mu canım[/QUO
Oğlum u büyütmek için bıraktım özel sektör zaten. Seneye bu zamanlar is bakmaya başlayacağım. Kpss istiyorum ama oglusla çalışmak çok zor.
Mesajı senin alintinin içine yazmış
okudum canım hayırlısı olsun hakkındaMesajı senin alintinin içine yazmış
1 yaşına kadar ben büyüttüm 2 yaşına kadar babanne annenne şimdi kreş vakti geldi
cok sukur cnm zor zamani atlattik insallah. Aminn Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin insallah.allah bağışlasın canım sana fazla bağımlılığı kalmamış büyümüş maşallah
secimin cok saglikli yine; masallah..leslie 3 mile yaptım
su 2 lt oldu
akşam ton balıklı salata yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?