Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Afiyet ols
Afiyet olsun lop lop etler yok olsun

canım sende çocuk yok mu merak ettim böyle havuza gidebiliyorsun ondan sordum
var cnm 6 yasinda kizim var .. Havuz bahcemizde..O arkadaslariyla takiliyor ben yuzuyorum..Zorlugu yok cok sukur..
Bugun komsum kek yapip getirmis.. Israr ediyor bi de suyumu icip havuza kacacagim o kek bitmeden cikmayacagim yaa

tamam canlarim cok tesekkur ederim..Dikkat ederim hatta hic yemem gerekirse kilo verene kadar.. Ben de sekerin her turlusu hemen kiloya donuyor anlamistim zaten. Ama meyveyi de cikaramiyordum hayatimdan..Iyi oldu bugun donum noktasi oldu..

Totoyu kaldirayimda biraz ip atlıyim.
Ben her gün spor yapmaya çalıştım canım istemediği zaman yattigim yerden bacak ve karın egzersizleri yaptım. Gobegim ve yan simitler eskisine göre küçüldü. Kilo verince bacak ve karın çalışacağım.

kızlar ben çok bunalıyorum ev hayatı bana göre değil okulların açılmasını bekler oldum
Bende bir yandan açılsın bir yandan açılmasın istiyorum. Tatil nasıl geçti anlamadım. Köy. ev .annemler. Bebiş. düğünler. . . anlamadığım için tatil bitmesin istiyorum ama. Bir yandan da çalışınca insanların beklentisi azalıyor daha az yoruluyorum valla.

var cnm 6 yasinda kizim var .. Havuz bahcemizde..O arkadaslariyla takiliyor ben yuzuyorum..Zorlugu yok cok sukur..
Bugun komsum kek yapip getirmis.. Israr ediyor bi de suyumu icip havuza kacacagim o kek bitmeden cikmayacagim yaa
allah bağışlasın canım sana fazla bağımlılığı kalmamış büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…