Yine yenidenn vazgeçmeyenler toplanalım mı

aurora08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
129
175
103
Eveeet uzun bir aradan sonra yeniden diyet yapmaya karar verdim hamilelikti çocuktu derken 95 kiloya kadar çıktım doğumdan sonra az az verdim ama 81 de takıldım kaldım uzun vadede amacım 60a inmek ama şimdilik bir hafta için hedef koyucam ayın 15inde 79 hedefim ilk hafta için 2 kilo normal bence bana katılmak isteyen hem beni hem kendini ve tabiki birbirimizi motive etmek isteyen arkadaşların desteklerini ve tavsiyelerini bekliyorum

Gunaydin bende varim. Ama cok cok motive etmemiz lazim birbirimizi ki tekrar birakmayalim.

Bu benim son sansim onceden 30 kilo verip 20 sini yeniden aldim bu sene pazartesiden beri dikkat ediyorum insl bu topic te ise yarar

Hayırlı olsun kızlar.. birbirimizle haberleşelim. Azmetmek hiç çabalamamaktan kat be kat iyidir.
Başarılarımızı takip etmek dileğiyle..

Ben hergün hatta her öğün yazmaya çalışıcaz kızlar birlikten kuvvet doğar;) ben bu sabah kahvaltı yapamadım gec uyandım işe zor yetiştim ikisi bi arada kahve içebilirim sadece sizin hedefler boy kilo vs kaç birbirimizi ne kadar iyi tanırsak o kadar motive ederiz diye düşünüyorum;)

Ben okuldayim toplanti var. Kahvaltilik atistirdim geldim aksam toplu yazinca net gozukuyor menuler oyle yapicam

Grsmk uzere

Akşam menümü de yazayım unutmadan;)
Çorba
Kıymalı yoğurtlu ıspanak
Spora çok vaktim olmuyor akşamları yarım saat işten eve yürüyorum bide yoğun iş temposu işte hafta sonu anca spora vakit ayırabilirim oda oğluşum izin verirse;)

.... MENÜM....

SABAH (07.30)
1 kk Peynir
1h.yumurta
5 zeytin
1 dlm ekmek.

ÖĞLE (13.30)
2 dlm ekmek
1kkb.peynir
1h.yumurta
5zeytin
1tk recel