Yine yenidenn vazgeçmeyenler toplanalım mı

Yeni yer alismak fakan zor ya allah kolaylik versin

Pazartesi 95.5 ile basladim
Bugun 93.8
-1,7. Vermisim bende isin de zor. Kolay gelee :)

kızlar bugün ki menüm sabah limonlu su 1 domates 2 haşlama yumurta öğlen 1 kase limonlu pulbiberli yoğurt yedim başka bişe yemedim şuan akşam yemeği hazırlanıyor sarma dolma salata cacık var ben ne kadar yemeliyim çok açım kaç gündür ne ekmek ne adam akıllı yemek yedim

kızlar bugün ki menüm sabah limonlu su 1 domates 2 haşlama yumurta öğlen 1 kase limonlu pulbiberli yoğurt yedim başka bişe yemedim şuan akşam yemeği hazırlanıyor sarma dolma salata cacık var ben ne kadar yemeliyim çok açım kaç gündür ne ekmek ne adam akıllı yemek yedim
Bence o kadar az yeme canım ama akşam yemeği biraz gec saate kalmış sanki bide sarma da dolmada pirinçli birini tercih et ;)

Bence de cok azaltma salata cacik 1-2 de dolma al

. MENUM...
SABAH (07.30)
1h.yumurta
5zeytin
1kkb.peynir
1dlm k. Ekmegi
1salatalik

OGLE (13.30)
2dlm. K. Ekmegi
Yogurt
Ton baligi (yagi suzulmus)

ARA (15.30)
Orta sekerli t.kahvesi

AKSAM (19.00)
2yk tavuk sote
3yk b. Pilavi
Cacik
Salata

SU 2 YI gecer

Menum boyle

öğlen 1 saatte spor yaptım sonra yürüdüm ama kaç gündür diyet yapıyorm spor yapıyorm yine ayni kiloyum
Canım bi dönem oluyo öyle ilk başta biraz veriyosun sonra bi duraklama dönemi oluyo ama pes etme sakın ;) ama çok az yiyerek metabolizma hızını düşürmüş olabilirsin yeşil cay sade türk kahvesi fln deneyebilirsin;)

Bende yatmadan leslie fln mı yapsam deneyeniniz oldu mu etkili bişey diyolar ama anca yatmadan yapabilirim oda oğluşum uyuyunca ;)

bnce ikisini yap morelim çok bozuk ya benim basen bacak berbat durumda her tarafı çatlak zor toparlar kendini

bnce ikisini yap morelim çok bozuk ya benim basen bacak berbat durumda her tarafı çatlak zor toparlar kendini
Üzülme canım benimde hamilelikte öyle oldu karnım hep çatlak içinde ama spor baya düzeltiyomuş sıkılaştıkça çatlak görüntüsü kayboluyomuş yani ben öyle duydum;)

Back
X