- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o kadar az yeme canım ama akşam yemeği biraz gec saate kalmış sanki bide sarma da dolmada pirinçli birini tercih etkızlar bugün ki menüm sabah limonlu su 1 domates 2 haşlama yumurta öğlen 1 kase limonlu pulbiberli yoğurt yedim başka bişe yemedim şuan akşam yemeği hazırlanıyor sarma dolma salata cacık var ben ne kadar yemeliyim çok açım kaç gündür ne ekmek ne adam akıllı yemek yedim
Bence de cok azaltma salata cacik 1-2 de dolma alkızlar bugün ki menüm sabah limonlu su 1 domates 2 haşlama yumurta öğlen 1 kase limonlu pulbiberli yoğurt yedim başka bişe yemedim şuan akşam yemeği hazırlanıyor sarma dolma salata cacık var ben ne kadar yemeliyim çok açım kaç gündür ne ekmek ne adam akıllı yemek yedim
Canım bi dönem oluyo öyle ilk başta biraz veriyosun sonra bi duraklama dönemi oluyo ama pes etme sakınöğlen 1 saatte spor yaptım sonra yürüdüm ama kaç gündür diyet yapıyorm spor yapıyorm yine ayni kiloyum
Üzülme canım benimde hamilelikte öyle oldu karnım hep çatlak içinde ama spor baya düzeltiyomuş sıkılaştıkça çatlak görüntüsü kayboluyomuş yani ben öyle duydumbnce ikisini yap morelim çok bozuk ya benim basen bacak berbat durumda her tarafı çatlak zor toparlar kendini
tarçınlı süt neye iyi geliyor acaba?Bu arada yarım saat leslie yapabildim şimdi de tarçınlı süt içicem ve günü kapatıcam:)
Zayıflamaya yardımcı oluyor canım dolaşımı hızlandırıyor tarçın bide hafif öksürük var bende sütle beraber iyi geliyor öksürüğetarçınlı süt neye iyi geliyor acaba?
çatlaklar için krem aldım inşallah işe yararOlsun canım kiloları verelim çatlakları sonra düşünürüz![]()
Ne aldın bende aldım hamileyken ama hiç kullanmadım çatlağım yok diye son ay patladı hepsiçatlaklar için krem aldım inşallah işe yarar