- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
çok teşekkürler cnm. ben de deneyeyim bari :)Zayıflamaya yardımcı oluyor canım dolaşımı hızlandırıyor tarçın bide hafif öksürük var bende sütle beraber iyi geliyor öksürüğe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler cnm. ben de deneyeyim bari :)Zayıflamaya yardımcı oluyor canım dolaşımı hızlandırıyor tarçın bide hafif öksürük var bende sütle beraber iyi geliyor öksürüğe
marka söyleyebiliyomuyuz ?N
Ne aldın bende aldım hamileyken ama hiç kullanmadım çatlağım yok diye son ay patladı hepsi![]()
Lahana kaç kaloridir ki sanmıyorum saatin sıkıntı olacağını ama yine de çok geç yeme bencenormalde 6 dan sonra yemek yemeyin diyorlar lahana diyetinde de mi öyle
Uyabildin mi bari tüm gün lahana zor olsa gerekbaşladım bugün bakalım 1 hafta sonra ne olacak
tartıldım canım bugün :)Canım sen kaç kiloydun hedefin kaç bu kadarcık yemekle nasıl duruyosun![]()
Fark etmiş mi senden çok ben merak ediyorumtartıldım canım bugün :)
nasılsn canım nasıl gidiyor zayıflama var mıNasıl gidiyo gençlerya ben regl olucam da canım çok tatlı çekiyo meyve falan kesmiyor çok zor tutuyorum kendimi
bide araştırırken nar çiçeği çayı diye bişey buldum duyan deneyen var mı
İyi canım arada ufak kaçamaklarım oluyo regl olucam da abartmadan canım çekerse tadımlık yiyorum başladığımdan bu yana yani perşembeden beri 2 kilo vermişim ama ödemdir o asıl bundan sonrası önemlinasılsn canım nasıl gidiyor zayıflama var mı