Yine yine yine

Adam olgunlaşmadan evlenmiş, yasayamadigi gencliginde gözü var. Ama şurada haklı değilsiniz
Okeye gitmesini anlarım saygı duyrım ama 4 arkadaş mont bakmak
Birde ben hamilelikten dolayı hiç dışarı çıkamıyorum bari haftasonu bir hava alayım
Karnınız burnunuzda,bu karda kışta macera mi ariyorsunuz evden çıkacaksınız mont bakmaya?

Hep böyle yapıyorsa sıkıntı ama abartılacak bi durum yok başka zamanlar beraber vakit geçiriyorsanız eğer.

Erkekler de salak olmasınlar,kendilerini kısıtlayan kadınlarla evlenmesinler napalım şimdi 😂

Tek sevindirici haber kardan dolayı siparişlerin kapatılması olmuş. Kırın iki yumurta yiyin yahu,insaf be.

Ben bu konuda bu kadar büyütülecek bir şey görmedim ,anlatmadiginiz başka şeyler yoksa bu kadar germeye gerilmeye lüzum yok . Gitsin gezsin ,sizde rahat rahat açın dizi izleyin,kitap okuyun , yatın dinlenin Açsanız onu beklemeyin sipariş edin birşeyler.Evlilikte yıllar geçince bu mevzular o kadar basit geliyor ki......

Mesele arkadaşlarıyla alışverişe gitmesi değil eşinizin size karşı genel tavırları sorunlu. Sizinle hiçbir şey paylaşmıyor, rahat rahat hakaret ediyor. Ailesi, arkadaşları sizinden kıymetli onun icin. Böyle olunca normal bir olay rahatsız ediyor haliyle. Yeni evli sayılırsınız ne olduğunu anlamadan hamile kalmanız "müthiş" olmuş. Böyle başka odada yatarak da hiçbir şeyi değiştiremezsiniz.

Back
X