- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
Demek ben zayıf birisiyimBenim çocuğumun pastasını kesecekler ondan önce öyle mi sinirden gülerdim
İkincisini yapıyorum ben zaten ama görmezden gelmeyerek((o kısıtlamalar da var.insanlar mı ki bunlar ?!Çok üzüldüm,ailelerin destek olmaması çok kötü kızlarına, benzer bir durumu yaşayarak büyüdük bizde. Annem bir dönem biz kendimizi idare edecek yaşa gelene kadar babamı çekti.Sonrasında kıt kanaat geçinerekte olsa baktı büyüttü.
Konu sahibinin eğitim dil gibi yeterliliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama yapılacak iki şey var ya kendine az çok birşeyler katmaya çalışacak (çalışma evden çıkma kısıtlamaları yoktur umarım) ya da görmezden gelerek yaşamaya çalışacak.
Ay ben şokRus bu kadar görgüsüz aç kabiliyetsiz olamaz ya
Ya Nilu zaten tımarhanenin içindesin, ne yapsan dayaktan da kurtuluş yok, bari yık ortalığı öyle gör göreceğini. Pıstıkça daha çok üstüne gidiyorlar.Demek ben zayıf birisiyim
Öyle yapınca anneme babama sövmeler beni eş denilen adama şikayet etmeler,iğrenç laflar söylemek .şu an mesela konuşmuyorum onla.demin kavga arıyordu Bana aptal diyor dedim bunlar bir akıllı bir ben aptalım ve görüyoruz kimin aptal ahmak olduğunuYa Nilu zaten tımarhanenin içindesin, ne yapsan dayaktan da kurtuluş yok, bari yık ortalığı öyle gör göreceğini. Pıstıkça daha çok üstüne gidiyorlar.
Telefonunu bile elinden aldılar. Saklayarak kullanmaya çalışıyordu bir dönem...Çok üzüldüm,ailelerin destek olmaması çok kötü kızlarına, benzer bir durumu yaşayarak büyüdük bizde. Annem bir dönem biz kendimizi idare edecek yaşa gelene kadar babamı çekti.Sonrasında kıt kanaat geçinerekte olsa baktı büyüttü.
Konu sahibinin eğitim dil gibi yeterliliklerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama yapılacak iki şey var ya kendine az çok birşeyler katmaya çalışacak (çalışma evden çıkma kısıtlamaları yoktur umarım) ya da görmezden gelerek yaşamaya çalışacak.
Yavrum ne anlatıyosun nefes alsan suç zaten.Öyle yapınca anneme babama sövmeler beni eş denilen adama şikayet etmeler,iğrenç laflar söylemek .şu an mesela konuşmuyorum onla.demin kavga arıyordu Bana aptal diyor dedim bunlar bir akıllı bir ben aptalım ve görüyoruz kimin aptal ahmak olduğunu
Bir dönem yok bu dönemTelefonunu bile elinden aldılar. Saklayarak kullanmaya çalışıyordu bir dönem...
Öbüründe hiç telefon bile yokBir dönem yok bu dönem
Öbüründe hiç telefon bile yok
kurban olduğum Allah her türlü canlı yaratmışBöyle okuyorum yeminle konuyu,ne lanet yaratıklarmış
Hepimiz aynı milletizSiz kendiniz yabancı uyruklumusunuz yada eş tarafı mı yabancı
Aynen öyle.o bir açgözlü ki gel göresin parası olsa da açSen kesmeyin desende keserdi o cadaloz kv. İstediğin kadar sert ol sökmez bu davarlara
Ama o bana bir kere bile bundan sonra saygısızlık yapsın o zaman ben böyle susup oturmam.Allahım ağırmış bu imtihanım!!!Aynen öyle.o bir açgözlü ki gel göresin parası olsa da aç
Bir duruş derken?nasıl ilimli olmak ?
Hangi dediğim insanı çileden çıkartır?görüyorum suçu bende görüyorsun.ben nasıl değişeyim hangi konuda?benim işlerim hep ters gittiği için böyleyim beni hayat bu hale sokmuşO aile normal bir aile degil kabul. Zaten normal bir aile ayni evde 3 aile, coluk cocuk yasamaz. Buraya kadar hemfikiriz ama kabul et ki sende cok normal degilsin. Eltin senden kucuk sana cevap verdi diye tokatlamis insansin. Her seyi gectim uslubun ve konusma tarzin en sakin insani bile cileden cikaracak turden. Surada actigin konulara bak her 2 mesajindan biri o insanlara lanet okumak, beddua etmek. Bu kadari da sana yetmiyor cogu zaman sinirini ya yorum yazanlardan cikariyorsun ya da cocuklarindan. Sen degisirsen dunya degisir ama sen hep yerinde sayip sucu onda bunda ararsan bir adim ileri gidemezsin ki gordugun gibi yerinde sayiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?