Yine zehir ettiler

İkincisini yapıyorum ben zaten ama görmezden gelmeyerek((o kısıtlamalar da var.insanlar mı ki bunlar ?!

Ya Nilu zaten tımarhanenin içindesin, ne yapsan dayaktan da kurtuluş yok, bari yık ortalığı öyle gör göreceğini. Pıstıkça daha çok üstüne gidiyorlar.
Öyle yapınca anneme babama sövmeler beni eş denilen adama şikayet etmeler,iğrenç laflar söylemek .şu an mesela konuşmuyorum onla.demin kavga arıyordu Bana aptal diyor dedim bunlar bir akıllı bir ben aptalım ve görüyoruz kimin aptal ahmak olduğunu

Telefonunu bile elinden aldılar. Saklayarak kullanmaya çalışıyordu bir dönem...

Yavrum ne anlatıyosun nefes alsan suç zaten.

Sen kesmeyin desende keserdi o cadaloz kv. İstediğin kadar sert ol sökmez bu davarlara

Aklınızı kullanın kendinizi sinsilikle kötülük yapmaya alistirin o sizin pastanizimi kesti sizde çocuklarınızın ağzına gizliden iki çatal verin sonra birden Allah'ın işi yanlışlıkla pastayı yere düşürün bir çatal alamasin sizin burnunuzdan geldiyse onunda gelsin. Yemek mi pişir diyor tuza bulayın unutmuşum iki kere atmışım diyin sürekli sürekli tekrarlayın sonra benim kan degerlerime baktirmam lazım unutkanlik başladı bende diyin birden yürürken kocanizin önünde kapıyı duvarı tutar gibi yapın basım dönüyor halim yok diyin bu sıralar kötüyüm diyin. Hep hasta olun hep halınız olmasın size aptal mı diyor aptal olun kendi akıllı olsun doğrusunu yapsın bazı insanlara laf ile kötülük edemezsiniz sinsilikle kötülük yapmanız gerekir oyunu kurallarına göre oynamaya başlayın madem kurtuluşunuz yok kocanizin gözüne batmadan yapabileceğiniz kötülüğü yapın

Bir duruş derken?nasıl ilimli olmak ?

O aile normal bir aile degil kabul. Zaten normal bir aile ayni evde 3 aile, coluk cocuk yasamaz. Buraya kadar hemfikiriz ama kabul et ki sende cok normal degilsin. Eltin senden kucuk sana cevap verdi diye tokatlamis insansin. Her seyi gectim uslubun ve konusma tarzin en sakin insani bile cileden cikaracak turden. Surada actigin konulara bak her 2 mesajindan biri o insanlara lanet okumak, beddua etmek. Bu kadari da sana yetmiyor cogu zaman sinirini ya yorum yazanlardan cikariyorsun ya da cocuklarindan. Sen degisirsen dunya degisir ama sen hep yerinde sayip sucu onda bunda ararsan bir adim ileri gidemezsin ki gordugun gibi yerinde sayiyorsun.

Hangi dediğim insanı çileden çıkartır?görüyorum suçu bende görüyorsun.ben nasıl değişeyim hangi konuda?benim işlerim hep ters gittiği için böyleyim beni hayat bu hale sokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…