- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
selam herkese
istedim ki fönden, düzleştiriciden, maşadan yıpranan saçlarımıza uyguladığımız bakım kürlerini, kullandığımız ürünleri ya da bildiğimiz püf noktalarını paylaşalım.
ne dersiniz, hoş olmaz mı?
bu zerzevatları kullanmadığım halde boyamaktan yıpranmış saçlarım var demek bir de kullansam bunları ne olacak
benim uçlarım resmen çalı süpürgesiydi şu günlere kadar
kullandığım yöntem ise badem yağı ve hindistan cevizi yağını mikrodalgada hafif ısıtıyorum saçıma uyguluyorum nazikçe, sonra poşet ya da duş başlıklarıyla kapatıyorum havluyla sarıyorum yarım saat sonra açıp saçıma biraz duş başlığı varken fön makinesi tutup ısıtıyorum tekrar yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum
uçlarım nihayet yumuşamaya başladı ve o hışır hışır hali gitti, benim saçıma iyi geldiyse sizinkileri hayli hayli toparlar güzel hatunlar, sevgiler saygılar
bir denemek lazımzaten denemediğimiz şey kaldı mı ki?
acaba mikrodalga yerine cezvede ısıtılsa da sonuç verir mi?
Yılang yağımı ne bn 1 yıldır onu kullanıom cok ıyı :) saclarm.ucları kırık ama
Yılang yağımı ne bn 1 yıldır onu kullanıom cok ıyı :) saclarm.ucları kırık ama
yılan yağını kullanmaya devam ettikçe düzeliyormuş saçlar ama bırakınca daha fazla döküyormuş
blmem bı ara bıttı kalmadı 2 ay kullanmadm. Dökülmedi hıc. Zaten dokulmuodu sacım benm .sadece lastik gibiydi
ne faydası varmış saçlara ki saçlara
Yılan Yağını kullanmaya devam ettikçe düzeliyormuş saçlar ama bırakınca daha fazla döküyormuş
yılan yağını bir arkadaşım çok kullanırdı. saçı besleyip, parlaklık veriyor sanırım
saclarm parlaklastırdı evet. ve lastik gibiyken sımdı sAC gibi sac oldu sükür.ufaklıgımdakı gıbı aynı :)
kesin deniyoruz o zaman
Yılan Yağını kullanmaya devam ettikçe düzeliyormuş saçlar ama bırakınca daha fazla döküyormuş
blmem bı ara bıttı kalmadı 2 ay kullanmadm. Dökülmedi hıc. Zaten dokulmuodu sacım benm .sadece lastik gibiydi
yılan yağını bir arkadaşım çok kullanırdı. saçı besleyip, parlaklık veriyor sanırım
arkadaş mesajında ylang yazmış, ylang ylang denen bitkisel yağ mı yoksa yılan yağı mı demek istedi bilmiyorum ylang yazdığı için sordum
ama yılan yağı demek istediyse hayatta 1 kuruş dahi vermem saçmalığın daniskası çünkü
Bilmiyorum ki şimdi bende anlamadım bu arada sen neler yapıyorsun peki saçların beslensin diye?
ben badem yağı, hindistan cevizi yağı kullanıyorum saçımın boy ve uçlarına bazen zeytinyağı
bu üçlüden biri yani
yeni bir karışım hazırladım diplerim için, uzamasına destek olması için onu kullanıyorum bir çok yağın karışımı
Anladım canım bende şampuanıma kattım bir sürü şey kattım onun dışında normal bakım kremleri falan benim Saçım hiç yağlanmadığı için ben kuruykende yağ ve briyantin sürüyorum banamısın demiyor iki saate emiyor gene elektirikleniyor
ben şampuana katılan şeylerin pek faydası kaldığını sanmıyorum canım şampuan kullanmayı da bıraktım zaten başlı başına şampuan veriyor zarar..
ben doadan aldığım hint yağı ve sarımsak sabununu kullanıyorum saçıma çok memnunum normal sabun gibi kaskatı da yapmıyor sabunu eline alınca bile hissediyorsun yumuşacık yapısı var
saç kremi olarak da doanınkini kullanıyorum yine
arkadaş mesajında ylang yazmış, ylang ylang denen bitkisel yağ mı yoksa yılan yağı mı demek istedi bilmiyorum ylang yazdığı için sordum
ama yılan yağı demek istediyse hayatta 1 kuruş dahi vermem saçmalığın daniskası çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?