- Konu Sahibi soslusarma
-
arkadaş mesajında ylang yazmış, ylang ylang denen bitkisel yağ mı yoksa yılan yağı mı demek istedi bilmiyorum ylang yazdığı için sordum
ama yılan yağı demek istediyse hayatta 1 kuruş dahi vermem saçmalığın daniskası çünkü
yılangg yagı kızlarrrr
anladım canım araştırdım da saça faydalı bir yağmış
ben şampuana katılan şeylerin pek faydası kaldığını sanmıyorum canım şampuan kullanmayı da bıraktım zaten başlı başına şampuan veriyor zarar..
ben doadan aldığım hint yağı ve sarımsak sabununu kullanıyorum saçıma çok memnunum normal sabun gibi kaskatı da yapmıyor sabunu eline alınca bile hissediyorsun yumuşacık yapısı var
saç kremi olarak da doanınkini kullanıyorum yine
afilllicik saç tipin nedir? benimki yağlı. acaba ben de senin gibi mi yapsam? :26:
Canım benim kuru olmasına rağmen bu sabun iyi geldi normalde sabunlar kurutur bence denemelisin canım sabunu
Zaten kimyacı olsak hepimiz de şu şampuanların içinde ne kadar zararlı şeyler var anlasak, kimyacım hep söylerdi duş helikopter yüz yıkama keçi şampuan deterjanlar bulaşık deterjanları hepsi çok zararlı diye en azından bedenime direkt temas ettirmemeye çalışıyorum deterjanları diğerlerini de hiç kullanmıyorum
Ama canım bildiğin güvendiğin bir sabun kullan içindekiler bilgisi kesin olsun çünkü sabuna da uzun süre dayansın diye ksymadıkları şey kalmıyor
Ben geçen markette gördüm duru çıkartmış geleneksel sabunlar diye zeytinyağlısı vardı böyle 4lüydü yeni gelmişti fiyat etiketini göremedim içeriğine baktım hemen zararlı kimyasal yoktu ulaşabilsen bunu alabilir mesela
sabunu saçına kullandın diye anladım ben o yüzden sordum. yüzüne kullanıyormuşsun sanırım
Saçıma kullanıyorum zaten :)
Saçıma Hint yağı ve sarımsak
Yüzüme kara üzüm çekirdeği bazen de kükürt
Sıvı yapıda temizlik ürünlerinin hepsi çok çok zararlı, saç içindi bahsettiklerim canım
Saç kremi kullanıyorum uçlar için o da doa kozmetikten, ama geçen aldım bir yedek krem dalan dolive in zeytinyağlı yine paraben içermiyor en azından diğerlerinden iyidir...
saçta sabuna cesaret edemiyorum ya çok kötü oluyor saçlarım.
yüzde de sevmiyorum çünkü hem çok kurutuyor hem de gözeneklerim açılıyor. saç- cilt işi pek tavsiyeye gelmiyor bu yüzden. deneme yanılma mecburen
Öyle de canım senin cildin alıştığı için öyle ilk zamanlar benim saçım da keçe gibiydi şimdi saçım alıştı
Bunları ürün tavsiyesi olarak görme canım benim söylediğim şu istersen oturup tek tek içeriğindekileri araştır, sen deniz suyuyla saçını yıkayıp bırakır mısın hayır çünkü tuz mahveder sma bu şampuanların içinde bir dolu tuz var kıvam vermesi için yani her yıkadığında yıpratıyorsunuz saçını
Sabunların içeriği ile deterjanlar çok çok farklı deterjanlar zararlı iken sabun cilde zararlı değil (saf sabundan bahsediyorum)
Şampuanların içeriği deterjan ve deterjanlar da normal şartlarda köpürmez çok fazla ama bu şsmpuanlar köpürüyor hatta o kadar çok köpürüyor ki, köpürsün diye katmadıkları şey yok
Bir de şampuanı arıtmam için gerçek anlamda en az 5 defa yıkamak gerekiyor arınması çok zor
Üstüne hayvan deneylerinden bahsetmek bile istemem, deney yapmayan şampuan firması yok denecek kadar az
bende uzun yıllar saçıyla oynayan ve sonunda mahfeden biri olarak bir iki öneride bulunabilirimsaçıma en son iki ay önce uçlarına balyaj attırdım ama baya yoğun yapıldı ve uzun yıllar kahrımı çeken saçlarım bu işleme pek dayanamadı. katlı saçlarımın en altı rezalet ötesi lastik lastik keçe gibiydi orta katlarım o kadar değildi sadece uçları püskül püskül oldu. baktım olucak gibi değil tam da o ara nişanım olucak sabret kestirme dedim ve uzuuuuun araştırmalarım sonucunda muhteşem bi ürünü keşfettim çok samimi söylüyorum hem saçımla bu kadar oynayıp hemde her bakım yolunu deneyen biri olarak içlerinde en en en en çok önerebileceğim iki ürün var. 1. si saçımı adam eden hemde bir hafta içinde; Elidor Keratinology . yaklaşık iki aydır kullanıyorum lastikleşmeler azaldı ( bitti diyemiyorum çünkü çok fena durumdaydı saçlarım ) o püsküllükten eser kalmadı saçlarım yumuşacık hatta iki gün önce yine saçlarımı yıkadım çıktım arkadasım bu nasıl bi koku yumuşaklık diye saçlarıma yapıştı bütün gün kafede saçlarımla oynadı durdu. Ama şunu da belirtiyim uçlarından bi 4-5 santim kestirdim ne kadar toparlansada uçlar beni rahatsız ediyordu. 2. ürün ise selective keratin maske. valla bu iki ürün son on senedir boyaydı açıcıydı derken saçlarımı en adam edenler. kesinlikle tavsiye ediyorum
selective keratin maskeyi ben de kullandım fakat memnun kalmadımtek memnun kalmayan da benim galiba.
elidoru deneme listeme aldım
en azından bundan sonra saçlarına ısı koruyucu ürünler kullanırsa o bile biraz toparlar ve daha da yıpranmasını önlemiş olur. hem sadece kurutma makinesi kullanıyor olsan bile kullanman lazım saçın yıpranmaması için. göt2be ninkini kullanıyorum ben yüksek ısılara karşı koyuyor, zaten markasından ziyade kaç dereceye kadar koruyor ona bakarak seç ürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?