Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara Uyguladığınız Bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E vitamini (eczaneden) Badem yağı,Yılan Yağı,Çamterebentin bunları aktardan temin edebilirsiniz ben yaklaşık 3 ay kullandım açıcıdan yıpranmış saçımı düzeltti

afilllicik saç tipin nedir? benimki yağlı. acaba ben de senin gibi mi yapsam? :26:

afilllicik saç tipin nedir? benimki yağlı. acaba ben de senin gibi mi yapsam? :26:

Canım benim kuru olmasına rağmen bu sabun iyi geldi normalde sabunlar kurutur bence denemelisin canım sabunu

Zaten kimyacı olsak hepimiz de şu şampuanların içinde ne kadar zararlı şeyler var anlasak, kimyacım hep söylerdi duş helikopter yüz yıkama keçi şampuan deterjanlar bulaşık deterjanları hepsi çok zararlı diye en azından bedenime direkt temas ettirmemeye çalışıyorum deterjanları diğerlerini de hiç kullanmıyorum

Ama canım bildiğin güvendiğin bir sabun kullan içindekiler bilgisi kesin olsun çünkü sabuna da uzun süre dayansın diye ksymadıkları şey kalmıyor

Ben geçen markette gördüm duru çıkartmış geleneksel sabunlar diye zeytinyağlısı vardı böyle 4lüydü yeni gelmişti fiyat etiketini göremedim içeriğine baktım hemen zararlı kimyasal yoktu ulaşabilsen bunu alabilir mesela

sabunu saçına kullandın diye anladım ben o yüzden sordum. yüzüne kullanıyormuşsun sanırım

sabunu saçına kullandın diye anladım ben o yüzden sordum. yüzüne kullanıyormuşsun sanırım

Saçıma kullanıyorum zaten :)
Saçıma Hint yağı ve sarımsak
Yüzüme kara üzüm çekirdeği bazen de kükürt

Sıvı yapıda temizlik ürünlerinin hepsi çok çok zararlı, saç içindi bahsettiklerim canım
Saç kremi kullanıyorum uçlar için o da doa kozmetikten, ama geçen aldım bir yedek krem dalan dolive in zeytinyağlı yine paraben içermiyor en azından diğerlerinden iyidir...

saçta sabuna cesaret edemiyorum ya çok kötü oluyor saçlarım.
yüzde de sevmiyorum çünkü hem çok kurutuyor hem de gözeneklerim açılıyor. saç- cilt işi pek tavsiyeye gelmiyor bu yüzden. deneme yanılma mecburen

Öyle de canım senin cildin alıştığı için öyle ilk zamanlar benim saçım da keçe gibiydi şimdi saçım alıştı
Bunları ürün tavsiyesi olarak görme canım benim söylediğim şu istersen oturup tek tek içeriğindekileri araştır, sen deniz suyuyla saçını yıkayıp bırakır mısın hayır çünkü tuz mahveder sma bu şampuanların içinde bir dolu tuz var kıvam vermesi için yani her yıkadığında yıpratıyorsunuz saçını

Sabunların içeriği ile deterjanlar çok çok farklı deterjanlar zararlı iken sabun cilde zararlı değil (saf sabundan bahsediyorum)

Şampuanların içeriği deterjan ve deterjanlar da normal şartlarda köpürmez çok fazla ama bu şsmpuanlar köpürüyor hatta o kadar çok köpürüyor ki, köpürsün diye katmadıkları şey yok
Bir de şampuanı arıtmam için gerçek anlamda en az 5 defa yıkamak gerekiyor arınması çok zor

Üstüne hayvan deneylerinden bahsetmek bile istemem, deney yapmayan şampuan firması yok denecek kadar az

evet çok haklısın ben de bir ara epey takmıştım bu kimyasal olayına.
ama kaçışımız da yok bir yerde. mesela saçı, yüzü hallettin diyelim çamaşırı neyle yıkayacaksın mesela? onun için de yaptılar organik deterjanlar falan ama dünyanın parası.

bilemiyorum

kızlar benim bir zamnlar cok uzun saclarım vardı ve bi anlık sinirle omuzlarıma kadar kestirdim cok pismanım uzasın diye her türlü yöntemi deniyorum yine yağlarla bakım yöntemi denedim bir şişeye yarı yarıya badem yağı ve çam terebentin yağı koydum cok azda E vitamini koydum saçlarıma uyguladım havlu ile iyice sardım... 1 buçuk saate yakın bekletim ve yıkadım inanılmaz derecede yumuşacık yaptı saçlarımı uzatma etkisi olurmu bilmiyorum ama bu yumuşaklık ve saçlarıma dokunduğumda o his anlatılmaz yaşanır mutlaka denemelisiniz :119:

bende uzun yıllar saçıyla oynayan ve sonunda mahfeden biri olarak bir iki öneride bulunabilirim saçıma en son iki ay önce uçlarına balyaj attırdım ama baya yoğun yapıldı ve uzun yıllar kahrımı çeken saçlarım bu işleme pek dayanamadı. katlı saçlarımın en altı rezalet ötesi lastik lastik keçe gibiydi orta katlarım o kadar değildi sadece uçları püskül püskül oldu. baktım olucak gibi değil tam da o ara nişanım olucak sabret kestirme dedim ve uzuuuuun araştırmalarım sonucunda muhteşem bi ürünü keşfettim çok samimi söylüyorum hem saçımla bu kadar oynayıp hemde her bakım yolunu deneyen biri olarak içlerinde en en en en çok önerebileceğim iki ürün var. 1. si saçımı adam eden hemde bir hafta içinde; Elidor Keratinology . yaklaşık iki aydır kullanıyorum lastikleşmeler azaldı ( bitti diyemiyorum çünkü çok fena durumdaydı saçlarım ) o püsküllükten eser kalmadı saçlarım yumuşacık hatta iki gün önce yine saçlarımı yıkadım çıktım arkadasım bu nasıl bi koku yumuşaklık diye saçlarıma yapıştı bütün gün kafede saçlarımla oynadı durdu. Ama şunu da belirtiyim uçlarından bi 4-5 santim kestirdim ne kadar toparlansada uçlar beni rahatsız ediyordu. 2. ürün ise selective keratin maske. valla bu iki ürün son on senedir boyaydı açıcıydı derken saçlarımı en adam edenler. kesinlikle tavsiye ediyorum

selective keratin maskeyi ben de kullandım fakat memnun kalmadım tek memnun kalmayan da benim galiba.

elidoru deneme listeme aldım

selective keratin maskeyi ben de kullandım fakat memnun kalmadım tek memnun kalmayan da benim galiba.

elidoru deneme listeme aldım

selectivi duş sonrası komple nemli saça yediriyorum bazen 1 saat bekletiyorum bazen acil işim varsa yarım saat bende gerçekten işe yaradı. geçenlerde aldığım yerdeki kız bana başka şekilde öneride bulundu henüz yapmadım. nemli saça yedirdikten sonra biraz sıcak fön tut dedi sonra havluya sar bekle etkisini daha fazla görürsün dedi öle de bi denicem. ama elidoru şiddetle tavsiye ediyorum canım. hatta sitesine gir saçınla ilgili 10a yakın soru soruyo saçına uygun olanı öneriyo. ben en yoğun etkili olanı almıştım ee o kadar yıpranmaya o paklar hem şampuan hem bakım kremi hemde saçta 3 dakıka bekleyıp durulanan maskesini kullanıyorum.

Benim de saçım kuruyken taradığımda çok yıpranıyor. O yüzden kremlemek zorunda kalıyorum. Ama doğal kürler sanırım koruyordur.

en azından bundan sonra saçlarına ısı koruyucu ürünler kullanırsa o bile biraz toparlar ve daha da yıpranmasını önlemiş olur. hem sadece kurutma makinesi kullanıyor olsan bile kullanman lazım saçın yıpranmaması için. göt2be ninkini kullanıyorum ben yüksek ısılara karşı koyuyor, zaten markasından ziyade kaç dereceye kadar koruyor ona bakarak seç ürünü.

Isıdan korur ama kurutmasından korumaz bu ürünler bence mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekir..

kızlar bu forumda bi konuda okudum yıpranmış saçlar için diye inanın mükemmel ve anında onarılma etkisi bi deneyin derim eczaneden gliserin alın spreyli 150 ml lik falan bi şişeye yarısına kadar su koyun 2 kapak gliserin ve yarım kapak badem yağı ben yarım kapak argan yağı da kattım tarifi değişik denemek mümkün tarifte ....... uzun zamandır boyadan yıpranmış ve kurumuş saçlarımla başım beladaydı.
her yolu her ürünü denedim
ama durulanmayan kremler bana göre değil saçımdaki o temiz hissini kaybediyo sanki
sıvı saç bakım spreyleri de tam anlamıyla başarılı gelmedi.
ben de burda okuduğum kuru saçlara gliserin formülünü okuduktan sonra
bu içeriği biraz genişlettim ve ortaya çıkan karışımdan çok memnun kaldım.

karışımı bitmiş gliss durulanmayan sıvı saç bakım spreyinin içinde karıştırdım
kullanım açısından da gayet pratik oldu

şişeyi yarısına kadar içme suyuyla doldurup
1 küçük şişe gliserini içine döktüm zaten ufak bi şişe
sonra 1 kapakdan az tatlı badem yağı ( kendi kapağıyla )
1 kapak hint yağı
yarım kapak jojoba yağı
1 kapak menekşe yağı ekleyip çalkaladım
her banyodan sonra bu spreyi saçlarıma özellikle uçlarına uyguladım

gün içinde de ihtiyacım oldukça özellikle saçlarımı taramadan önce kullandım
ben büyük ölçüde faydasını gördüm
o çıtır çıtır saçlarım yumuşacık oldu
doğal dalgalarım geri döndü.
üstelik menekşe yağının kokusu harika bi koku
bu bakımla hem saçlarımın güzel kokması hem de sağlıklı görünmesini sağladım.

küçük bi öneri daha saçlarınızı kurutma makinasıyla kurutmak
yerine kendi kendine kurumaya bırakırsanız daha iyi faydasını görürsünüz ........... tarif ve yazı bu deneyin asıl işe yarayan gliserin yani sadece gliserinli su bile yetiyor parlak pamuk gibi yumuşacık oluyor yanık kırık saçlara anında etki deneyin görün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…