- Konu Sahibi soslusarma
-
Merhabalar,
2 sene öncesine kadar bende yoğun fönden yıpranmış ve saçlarının %70 ini kaybetmiş biriydim. Öyleki evden bile çıkamaz olmuştum. Taki bir gün DAVİNES saç bakım markasıyla kuaförümde tanışana kadar. Saçlarıma fön çektirmek için günlerden birinde yolum Üsküdar da bi kuaföre denk düştü. FÖn esnasına saçlarımın kuaförün elinden adeta kayıyordu ve sonucunda muhteşem parlak ve bakımlı bir saç oldu.(tabi dökülmeden kaynaklanan azalmaya çare olmadı) İşin sonunda kuaföre saçımı neyle yıkadığnı sorduğumda Davines yıpranmış saç serisi dedi.Sonrasında da bana dökülme için olan şampuanını ve bakım için bi sürü ürününü önderdi.Ancak fiyatı o zamana göre ve yeni tanıştığım garantisi olmayan bi ürüne göre çok fazlaydı. Önce şampuan ve bakım sütüyle başladım.Bütçeme göre aylara bölerek aldım. Sonra argan yağını sonra bakım maskesini. Ve aylar geçtikçe saçlarımdaki fark artık farkedilmemesi imkansız birşekilde düzelmişti. Ha buarada bir de Davinesin keratin bakımını yaptırdım. Sonuç muhteşem. Tabi sizin kendi bakımınızda çok önemli bunların yanısıra saçlarımı 3 ayda bir mutlaka saçlarımı kestiriyorum ki kullandığım ürünler sayesinde saçlarım zaten hızlı uzuyor. Ayrıca günlük mutlaka ceviz tüketiyorum. Kalan herşey fasafiso. Ben 2 yıllık müşterisi olarak Davines i her kuaförde bulamadım. Kendi kuaförüm aracılığıyle aldım. Ancak artık internette de satışa başlamışlar, geçenlerde trendyolda gördüm ha bi de famerkozmatik diye bi sitede online satışı var. Saçlarımın gürlüğüne de değinmeden geçmek istemiyorum. Belki kaybettiğim %70 saçım geri gelmedi ama %40 geri geldi ve eski saçımdan daha hacimli ve sağlıklı. O gün yolumun o kuaföre denk düşmesi hayatımdaki en güzel mucize.Çünkü saç ve kaş konusunda müthiş takıntılı biriydim ve inanılmaz paralar sarfederek bugünlere geldim. Kadını güzelleştiren bence saçtır, onlara iyi bakın.....
Canım saçının bi fotosunu gosteremez misin acaba eski hali yeni hali diye?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
Eski resimlere bi bakayım uygun foto göndereyim olur mu.
Canım saçının bi fotosunu gosteremez misin acaba eski hali yeni hali diye?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
Eski resimlere bi bakayım uygun foto göndereyim olur mu.
Olur tabi canım bekliyorum ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu zerzevatları kullanmadığım halde boyamaktan yıpranmış saçlarım var demek bir de kullansam bunları ne olacak
benim uçlarım resmen çalı süpürgesiydi şu günlere kadar
kullandığım yöntem ise badem yağı ve hindistan cevizi yağını mikrodalgada hafif ısıtıyorum saçıma uyguluyorum nazikçe, sonra poşet ya da duş başlıklarıyla kapatıyorum havluyla sarıyorum yarım saat sonra açıp saçıma biraz duş başlığı varken fön makinesi tutup ısıtıyorum tekrar yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum
uçlarım nihayet yumuşamaya başladı ve o hışır hışır hali gitti, benim saçıma iyi geldiyse sizinkileri hayli hayli toparlar güzel hatunlar, sevgiler saygılar
Peki tatlım bu saçının yağlanmasına neden olmuyor mubu zerzevatları kullanmadığım halde boyamaktan yıpranmış saçlarım var demek bir de kullansam bunları ne olacak
benim uçlarım resmen çalı süpürgesiydi şu günlere kadar
kullandığım yöntem ise badem yağı ve hindistan cevizi yağını mikrodalgada hafif ısıtıyorum saçıma uyguluyorum nazikçe, sonra poşet ya da duş başlıklarıyla kapatıyorum havluyla sarıyorum yarım saat sonra açıp saçıma biraz duş başlığı varken fön makinesi tutup ısıtıyorum tekrar yarım saat bekliyorum ve yıkıyorum
uçlarım nihayet yumuşamaya başladı ve o hışır hışır hali gitti, benim saçıma iyi geldiyse sizinkileri hayli hayli toparlar güzel hatunlar, sevgiler saygılar
3 kat keratin içeren bu kadar güzel bakım yapıyorsa ya tamamen keratin dolu olan bir serum nasıl saçı onarırı hiç düşündünüz mü?. Size tavsiyem mutlaka katkısız keratin yükleyin. Muhteşem birşey. yıpranmış saçlara kesin son verin derim.Canım, Gliss'in siyah serisinin maskesini kullanabilirsin.Ultımate Repair (böyle mi yazılıyordu pek emin değilim).3 kat keratin içerdiği için saçlarını yumuşacık yapıyor, banyoda bu maskeyi kullanabilirsin.Aynı serinin durulanmayan saç kremini de tavsiye ederim,diplere sıkmamak koşuluyla.Bir süre boyama derim ben, saçın kendine gelsin.Bunun dışında paraben içermeyen, silikonsuz doğal şampuan ve saç kremlerinden faydalanabilirsin.Ama maske ve durulanmayan saç kremini kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada bu keratin bakımı nasıl birşey saçı mı düzleştiriyor ?[/QUOTE
Ben farklı bir şey kullandım. keratin serum. saçlarım mükemmel dirildi,canlandı, parladı, kırıklar gitti. Keşke daha önce kullansaydım. Merak eden kırık ve yıpranması çok olanlar varsa, keratinbotox nokkta kom'da var. ya da katkısız keratin yazın kolaylıkla bulursunuz. Biraz da argan yağı kullanırsanız muhteşem olyor. Hint yağı da olur.
Saç düzleştirme ile hiç ama hiç alakası yok. fakat kuaförler bize yutturmak için öyle lanse ediyorlar. Düzleştime, tamamen kımyasal sert bir işlem, saçı yıpratır, keratin ise tam tersi saçı onarır tamır eder, harıka bir maddedir. Tabi katkısız keratin bulabilirseniz ve yüklerseniz o zaman muhteşem olur. yoksa nasıl olur bilemem.bu arada bu keratin bakımı nasıl birşey saçı mı düzleştiriyor ?
Saç düzleştirme ile hiç ama hiç alakası yok. fakat kuaförler bize yutturmak için öyle lanse ediyorlar. Düzleştime, tamamen kımyasal sert bir işlem, saçı yıpratır, keratin ise tam tersi saçı onarır tamır eder, harıka bir maddedir. Tabi katkısız keratin bulabilirseniz ve yüklerseniz o zaman muhteşem olur. yoksa nasıl olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?