Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara Uyguladığınız Bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar ayda bir keratin bakımı yaptırabilirsiniz kuaförlerde özellikle saç açmadan yıpranan ve keçe gbi olan saçlar için.

Kızlar ayda bir keratin bakımı yaptırabilirsiniz kuaförlerde özellikle saç açmadan yıpranan ve keçe gbi olan saçlar için.

Ben bir kez evde kendim yaptım gerçekten faydası oldu, ama bana sorarsanız ayda 1 kez gidip doğru dürüst uygulamalar yapmaktan aciz kuaförlere gereksiz tonla para dökmeye hacet yok ben sordum bana 200 tl dediler ve 2 kere 3 kere gidecekmişim. Kendim yaptım maliyeti 40 tl idi sadece ki ben 80 ml keratinle hem kendime hem de kız kardeşime yaptım saçlarımız çok gür değil

mikrofiber saç havlusu varmış ve saçın ıslaklığını saçı yıpratmadan alıyormuş. almayı düşünüyorum.

mikrofiber saç havlusu varmış ve saçın ıslaklığını saçı yıpratmadan alıyormuş. almayı düşünüyorum.

Canım biraz açıklar mısın saçı yıpratıyor muymuş normal havlular bunun ne gibi bir işlevi var?
Ben evde toz bezi olarak mikrofiber bezler kullanıyorum ama saça da olduğunu duymamıştım

Canım biraz açıklar mısın saçı yıpratıyor muymuş normal havlular bunun ne gibi bir işlevi var?
Ben evde toz bezi olarak mikrofiber bezler kullanıyorum ama saça da olduğunu duymamıştım

normal havlu suyu çok çekmiyor da biz biraz hırpalıyoruz ya saçı, bu onun içinmiş işte. saçına sarıp bekliyorsun galiba. genelde yüzücüler mikrofiberden havlular kullanırmış suyu hemen çekiyor diye. arama motoruna yazarsan bulabilirsin canım hakkında bilgiler. fiyatı da çok uygun

trbznda yaşıyorumm burda sadece 50 tl keratin bakımı bence kuaförlere sor belkı bu fiyata biyerler bulursun 50den fazlası bence de çok hele ki benım gibi öğrenciyseniz :)))

trbznda yaşıyorumm burda sadece 50 tl keratin bakımı bence kuaförlere sor belkı bu fiyata biyerler bulursun 50den fazlası bence de çok hele ki benım gibi öğrenciyseniz :)))

Canım zaten keratin toptancıda 40 tl bence formaldehit içeren bir keratin kullanıyor olabilirler, markasını öğrenip içeriğini araştır derim zamanla saça zarar veriyor formaldehit içerenler. Trabzon olduğu için bu kadar ucuzdur belki de

Trabzon normalde bu tür şeylerde pahalıdır; kuaför, güzellik salonu gibi. gerçek keratin bakımı olduğuna emin misiniz? :26:
bildiğiniz güvendiğiniz bir yer mi?

Mantıklı aslında baktım hem hafif de oluyorlarmış

ara ara türlü çeşitli şeyler uygularım.

çam terebentin / uzasın diye sinameki kürü / yumurta, zeytinyağı, badem yağı, bemiks ampül , bepanten ampül vs. / değişik yağlar.

en son kına yaktım beslesin diye... :82::112::115:

mikrofiber havluyu aldım ve kullandım. bir farkı yok bence. hüüüüüp diye çekmiyor yani suyu

Saçıyla cok oynayan bırı olarak tabıkı yıprandı saçlarım.Son zamanlarda önce softem saç bakım yagını surup yarım saat beklıyorum.Şampuandan sonra watsonstan aldıgım bıra mayalı saç maskesını kullanıyorum.Sacımı kuruttuktan sonra ossion saç serumuyla işlemı bıtırıyorum.

...evde nasil yaptn arkdasim nerden aldin cok pahali diye biliyorum bende bj kreatin yuklmesini bende evde yapmak isterim

Kızlar saçlarım hem çok ince telli hem de boyadan dolayı yıpranmış ve yavaş uzuyor. Kuaförüm pahalı şampuana servet yatıracağına bebe şampuanı kullan, fakat saç masken kaliteli olsun dedi. Nashi, Loreal ve Wella nın maskeleri olabilir dedi . Kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir saç maskesi var mı ?

şampuanın içine çam trabetin yağı koy,çıkıncada saçlarına argan yağı sür süper yapıyo saçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…