- 3 Temmuz 2012
- 19
- 1
- 86
- Konu Sahibi soslusarma
-
Kızlar ayda bir keratin bakımı yaptırabilirsiniz kuaförlerde özellikle saç açmadan yıpranan ve keçe gbi olan saçlar için.
mikrofiber saç havlusu varmış ve saçın ıslaklığını saçı yıpratmadan alıyormuş. almayı düşünüyorum.
Canım biraz açıklar mısın saçı yıpratıyor muymuş normal havlular bunun ne gibi bir işlevi var?
Ben evde toz bezi olarak mikrofiber bezler kullanıyorum ama saça da olduğunu duymamıştım
Ben bir kez evde kendim yaptım gerçekten faydası oldu, ama bana sorarsanız ayda 1 kez gidip doğru dürüst uygulamalar yapmaktan aciz kuaförlere gereksiz tonla para dökmeye hacet yok ben sordum bana 200 tl dediler ve 2 kere 3 kere gidecekmişim. Kendim yaptım maliyeti 40 tl idi sadece ki ben 80 ml keratinle hem kendime hem de kız kardeşime yaptım saçlarımız çok gür değil
trbznda yaşıyorumm burda sadece 50 tl keratin bakımı bence kuaförlere sor belkı bu fiyata biyerler bulursun 50den fazlası bence de çok hele ki benım gibi öğrenciyseniz :)))
trbznda yaşıyorumm burda sadece 50 tl keratin bakımı bence kuaförlere sor belkı bu fiyata biyerler bulursun 50den fazlası bence de çok hele ki benım gibi öğrenciyseniz :)))
Canım zaten keratin toptancıda 40 tl bence formaldehit içeren bir keratin kullanıyor olabilirler, markasını öğrenip içeriğini araştır derim zamanla saça zarar veriyor formaldehit içerenler. Trabzon olduğu için bu kadar ucuzdur belki de
normal havlu suyu çok çekmiyor da biz biraz hırpalıyoruz ya saçı, bu onun içinmiş işte. saçına sarıp bekliyorsun galiba. genelde yüzücüler mikrofiberden havlular kullanırmış suyu hemen çekiyor diye. arama motoruna yazarsan bulabilirsin canım hakkında bilgiler. fiyatı da çok uygun
Mantıklı aslında baktım hem hafif de oluyorlarmış
Canım biraz açıklar mısın saçı yıpratıyor muymuş normal havlular bunun ne gibi bir işlevi var?
Ben evde toz bezi olarak mikrofiber bezler kullanıyorum ama saça da olduğunu duymamıştım
...evde nasil yaptn arkdasim nerden aldin cok pahali diye biliyorum bende bj kreatin yuklmesini bende evde yapmak isterimBen bir kez evde kendim yaptım gerçekten faydası oldu, ama bana sorarsanız ayda 1 kez gidip doğru dürüst uygulamalar yapmaktan aciz kuaförlere gereksiz tonla para dökmeye hacet yok ben sordum bana 200 tl dediler ve 2 kere 3 kere gidecekmişim. Kendim yaptım maliyeti 40 tl idi sadece ki ben 80 ml keratinle hem kendime hem de kız kardeşime yaptım saçlarımız çok gür değil
...evde nasil yaptn arkdasim nerden aldin cok pahali diye biliyorum bende bj kreatin yuklmesini bende evde yapmak isterim
Tesekkur ederim canim nerden aldin bunu peki nerden alabilirizCanım tek kullanılmak keratini 40 tlye aldım, aslında yarısı bile yetti bana saçım az olduğu için
Neyse evde Brezilya fönü/keratin yüklemesi yapmanın incelikleri diye bir başlık var, oradaki tarife göre yaptım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
Tesekkur ederim canim nerden aldin bunu peki nerden alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?