Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış Saçlara Uyguladığınız Bakımlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Banyodan sonra lavanta yı 5 dk kaynatıp saça dökmekten hem saçların dökülmesini önlüyor hem güzel kokuyor. nemlendirmeside cabası.

selam kızlar sitenin uzun zamandır takipçisiydim aranıza katıldığım için de çok mutluyum saçlarıma uyguladığım onlarca işlemden sonra saçlarım malesef yandı (( 2 gün ardarda saçlarımı açtım turuncu bi renk oldu kuaföre gittim oda kıydı saçlarıma sonuç olarak istedğim renkte olmadı sonra aldım açık kahve boyadım onlarda her yıkamada akıyo çıldırmak üzereyim saçlarımı kestirmem gerek bliyorum ama kestirmekte istemıyorum sonuç olarak mecitefendinin karışık bitkisel yağından aldım onu uyguladım ilk kez glissin onarıcı şampuan ve kremini kullanıyorum ve dünde aktardan zeytinyagı ve avokado yagı aldım aktardaki kadın avokado yagının saça iyi geldiğini ve toparlamasına yardımcı oldugunu soyledi onları içine birde yumurta koyarak sac diplerime sürüp beklettim. üst kısımlar ve dipler oldukça yumuşakken uçlarda hiçbi hayat belrtiisi yok gibi yardım edin lütfen (

sadece uçlarına badem yağı sür ama biraz sıcak olsun.. gliss i ben de kullanmıştım güzeldi ben beğenmiştim. şimdi de wella kullanıyorum o da güzel geldi saç kremine gerek kalmadı. sıradaki hedefim de argan yağlı şampuan almak arkadaşım kullanıyordu boyadan saçı mahvolmuştu çok zor açılıyorddu taramakta çok güçlük çekiyordu o şampuanla bi kez yıkadı tarak kayıp gidiyordu saçından. bunu da deneyebilirsin. üst kısımlar ve dipler yumuşak demişsin o zamn uçlarından çok az aldır derim. ha yok aldırmak istemiyorsan devam et saçın kökten beslendikçe sağlığına kavuşacaktır. sabırlı ol zamanla düzelecek. dediğim gibi uçlarına badem yağı sür az sür saçını yağlı göstermezse krem gibi saçını şekillendirebilirsin onunla. bnm saçımı yağlı gösteriyor ama kuru saçlarda krem gibi parıl parıl parlayıp şekillendiri olarak kullananlar var.. kolay gelsin

kestirdim canım saçlarımı çünki dayanılacak gibi degildi saçlarımada dokunmadan duramıyordum tuttukça lastik gibi uzadıgını gorunce solugu kuaförde aldım :) bi 7-8 cm kestirdim ve saclarımın nefes aldıgını hissettim bugun yine bitkisel yag karışımından surup 1 saat beklettim sonuç daha başarılı daha kolay taranıyor ve daha yumuşak ölü saçlardan kurtulunca bakım yapmak daha verimli oluyor :)) hmm ayrıca badem yagı yok bende alıp kullanayım öyleyse forumda gliserininde saç uçlarına iyi geldiğini okumuştum hangisi daha iyidir acaba ://

doğal olan herşey en iyisidir tabi bu benm fikrim :) e hadi gözün aydın o zamn benmkilerde çok dökülmeye başladı bana da bi kuaför yolu göründü o zamn :)

doğal olan herşey en iyisidir tabi bu benm fikrim :) e hadi gözün aydın o zamn benmkilerde çok dökülmeye başladı bana da bi kuaför yolu göründü o zamn :)

çam terebentin kullanmanı öneririm, ben 1 aydır şampuanımın içine katıp kullanıyorum, özellikle düzleştirici kullandıgım zamanlarda çok dökülür saçlarım şimdiyse hiç dökülmüyor anca birkaç tel :))

Son düzenleme:

onu da kullandım :) çok kuruttu saçımı kökten değil ama uçtan kırılmaya kopmaya başladı bıraktım artık saçıma hiçbir işlem uygulamıyorum.. saldım çayıra :) topluyorum hep üüüff çok sıkıldım anlatamam :) yoruluyorum düzleştirmekten bunalıyorumm o yüzden dağınık topuz yapıp çıkıyorum amaaan :)

Saçları sürekli toplamak iyi değildir evdeyken mümkünse açık tutmak gerek:)
Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum bakın ben uzun zaman sabun kullandım sonra şu malum markalardan birinin reklam gazına geldim (john freida) aldım şampuanını bir iki kullanım iyiydi ama inanın şu an nefret ediyorum kendisinden saçımı mahvetti benim saçım sabın kullanırken yumuşacık canlı ele gelirdi şampuan resmen uçlarımı kupkuru yaptı bend e hemen önceki sabunumdana şdım 2 haftadır sabuna döndüm ohh dünya varmış:))
O yüzden diyorum ne yapıp edip kurtarın paçayı şampuanlardan şu an kullanıyorsunuz mesela iyi geliyor snaıyorsunuz ama bırakıp 1 ay düzenli sabun kullanın bakın gçrün saç nasıl güzelmiş :) dökülmem falan da yok artık

Hani eskiden kadınlar saçlarını hep sbaunla yıkarmış ama böyle kolum gibi kalın saç örgüleri olurmuş aah ah:)

sabuna cesaret edemiyorum ben. saç alışana kadar tülek tülek olacak bir kere. yoo dostum yoo bunu kaldıramam :18:

ben düzleştiriciyide bıraktım duştan sonra fön çekiyorum çok büyük rahatlık benim için artık sabahları işe gitmek için yarım saat önceden kalkıp saç düzleştirmekle ugrasmıyorum

Benim saçlarım 2008 senesinde boyadan açıcıdan acemi kuaför yüzünden yanmıştı.Belime kadar upuzun güzelim saçlarım lastik gibi olmuştu.Benim saçlarım yeni yeni kendine geliyor denemediğim yağ bakım kalmadı ama ne zaman boyayı bıraktım o zaman kendine geldi.şimdi ağırlığı var uzamayada başladı ve parlıyor.ilk işim keratin bakım yaptırmak oldu, yıpratmadan yaptılar, fönden uzak tuttu beni bu yöntem.Daha sonra boyayı bıraktım tek tük beyazlarım var ama saçımı kurtarmam eski haline gelmesiyse kötü değiller benim için:))saçlarım nadasa yattı:) bakım yağlarımı aldım biberiye ve argan yagı bunları biberiyeyi banyodan önce bekletip yıkayarak ,argan yağınıda banyo sonrasi sacimda kalicak sekilde uyguladım sonra ılık fönle fırça değdirmeden kuruttum bu yöntemlerle saçlarım kendine geldi bide dökülmeler olmadan bu yöntemlere başlasaydım saçımı tam kurtarırdım..sizlerede tavsiyem Boya ve fön maşayı hiç söylemiyorum saçları yokediyor uzak durabiliyorsanız uzak durun bakımları ihmal etmeyin ve saçınıza fırçlarla işkence etmeyi bırakın )öpüyorum hepinizi

sabuna cesaret edemiyorum ben. saç alışana kadar tülek tülek olacak bir kere. yoo dostum yoo bunu kaldıramam :18:

Kullandığın sabuna da bağlı canım o benim alışma süreci 2 yıkama idi çünkü sabunum gerçekten iyi:)
Sen bilirsin tabi cesaret edince bir süre denersin belki
ah aah keşke herkes kimya bilse de şu şampuanın arkasındakileri okuyup kafasına neler sürdüğünü bilse :)

wallahi kızlar benim saçım 3 sene önce yandı röfleden öyle böyle değil baştan sonaa kaskatı kesildi mecitefendi saç bakım yapı kullandm topladı kendini bunun yanı sıra saç tipinize uygun şampuan kullanın saçınızı kurutup atan şampuan kullanmayın ben dove kullanyrm yumuşacık oluyo bide sıvı saç spreyini sıkıyorum gliss yada dove kolayca vıjt kayıyo tarak öyle saç kurutma makinsylada çok kurutmayın az ıslak kalsın nemlensn yazları ılık suyla durulayın bide nemi saça hapsetsin sıcak suda maholuyo saç bitkisel şampuanlar denedim saçımı kurutup atıyolar güzel köpürmüyolar bıraktm şuan saçım kendini çok topladı yanık manık yok çok şükür koyu boya varsa saçınızda yaptrmyan röfle möfle mavediyolar saçınızı

doanın bir sabunuydu sanki senin kullandığın? o siteye gıcık oldum ama bir denemek istiyorum. neydi sabunun?

benim de barcelino yağım bitti.
memnun kalmıştım yeniden mi alsam yoksa başka bir şey mi kullansam?
aslında keratin bakımı da düşünüyorum ama yaşadığım yerde doğru düzgün yapan bir yer var mı bilemiyorum

Hint yağı ve sarımsak diye geçiyor sabun
Keratin ben de ikinci defa yapıcam gelecek ay canım kendim yapıyorum ben
doanın bir sabunuydu sanki senin kullandığın? o siteye gıcık oldum ama bir denemek istiyorum. neydi sabunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…