- Konu Sahibi OGULCUKLARIM
-
teşekkürler canım benımkı bıraz ınışlı çıkışlı oldu 6 ay oldu çok bozdum arada toparlayamadığım zamanlar oldu ama vazgeçmedimCanım tebrik ederim ne güzel vermişsin
Ne kadar sürede ve nasıl verdin?
teşekkürler canım benımkı bıraz ınışlı çıkışlı oldu 6 ay oldu çok bozdum arada toparlayamadığım zamanlar oldu ama vazgeçmedim
Bence 6 ayda 20 kilo yine de çok iyi canım ben 8 kiloda kaldım.
Ben de çok bozuyorum ama sonunda yine devam ediyorum çünkü artık zayıf olmak istiyorum :)
selam
150 kılo ıle başladığım salıklı beslenme serüvenim 129.3 le devam ediyor itiraf edeyim bura olmasaydı dayanamazdım bana destek olan butun arkadaşlarıma teşekkür ederım yolum çok uzun ama rabbimin izniyle bu iş busene buyuk ölçüde bitecek inşallah
MUTLU VE ÇOKKKKKK UMUTLUYUM
teşekkür ederım canım inşallah hep beraber verelim kılocuklarıgünlüğün hayırlı uğurlu olsun canımm ,ilk 20 için tebrikler, darısı diğer 20lere olsun inşAllahhhh
teşekkürler canım umarım sende istediğin kilolara gelirsinÇok tebrik ederim 20 kilo çok güzel bir başlangıç bence. Darısı başımıza yazın motivasyonum yüksekti pek acıkmıyordum ama şimdi her pazartesi başlayıp bozuyorum verdiğim 7 kilonun 5 ayda 3-4'unu geri aldim tekrar 65 olsam bile yeter. Vazgee kısacası sen bozsan bile hemen devam et.
selam
150 kılo ıle başladığım salıklı beslenme serüvenim 129.3 le devam ediyor itiraf edeyim bura olmasaydı dayanamazdım bana destek olan butun arkadaşlarıma teşekkür ederım yolum çok uzun ama rabbimin izniyle bu iş busene buyuk ölçüde bitecek inşallah
MUTLU VE ÇOKKKKKK UMUTLUYUM
hayırlı olsun canım bravo sana cok güzel bir iş başarmışsın
devamıda gelecek emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?