arkadaşlar daha öncede bi konu açmıştım siyahtan dönme şansım diye ... ve döndüm çokkk güzell bi renge herkes bayılıyo ama bende bu renge bayıldım şimdi bunu yapıcammmm ama aklıma sityahada gitmiyor değil ara sıra :)))))) bunun türkiyede ki karşılığı yoğun bakır , bi arkdaşımız yapmış buradan ondan gördüm başlığı ama onun ki birazcık koyu olmuş ben tam bu renk yapıcam ...
aslında ikiside yakışıyorrr onun için karar veremiyorummm aslında daha yeni açtırdım saçlarımı mavi siyahtan ama bilmiyorum ki ne yapsamda siyahtan vazgeçemiyorum ... çokkk boyuyorum saçlarımı yıpranıyorda ama siyahıda seviyorum bilmniyorum ...
allahım harikaa.. bayıldım resmen bende yeni açıktan döndüm koyuya dinlensin diye saçım şimdi yine içim kıpraştı
siyah zor renk hatta sarıdan bile zor. şimdi sarının üzerine koyu boyasan bir nebze kapanıyor. hatta güzel bile oluyor. ama siyaha açık boya çingene gibi oluyosun.
madem açtırdın hevesini alana kadar kullan bence :) çünkü siyahtan açık renge geçince saç pilastik gibi oluyor. heleki incetelliyse..
hayırrrrrr esas buğdayla broza yakışıyorrr şurdan biliyorum ben tatildeydim yeni geldim ve kapkara oldum ... baktım ben siyah saç siyah hiç olmadı çokk boğdu o yüzden bakırlı gibi bi renk yaptırdım harika oldu görenler hep soruyo hatta artık senın rengın bu dıyuo ama ben git gide açılıyorum yani beyazlaşıcam yine onun içinde aklım siyaha gidiyor ... bi de bu bakırın masumiyetine alışamadım galiba :))))
allahım harikaa.. bayıldım resmen bende yeni açıktan döndüm koyuya dinlensin diye saçım şimdi yine içim kıpraştı
siyah zor renk hatta sarıdan bile zor. şimdi sarının üzerine koyu boyasan bir nebze kapanıyor. hatta güzel bile oluyor. ama siyaha açık boya çingene gibi oluyosun.
madem açtırdın hevesini alana kadar kullan bence :) çünkü siyahtan açık renge geçince saç pilastik gibi oluyor. heleki incetelliyse..
evet cnm renk harika , ama benim aklımdan yine siyah geçiyor ama ilk defa pat diye siyaha dönemıyorum çünkü saçlarımı bu ikinci açtırışım :) yani uzatıp kestirdikten sonra :) aslında çokk karışık ben bile anlatamıyorum yani benim saçlarım boya tutkunu gibi bir şey en son 7 günde 16ıncı rengi yaptığımda yanmıştı yeminederim o zamanda yine siyahtı 1 haftada platine döndüm 15 kere açmayla beraber boyandı 16 ıncıdada abla kopar yapmayalım dediğinde kuaför orieli cok koydurdugumdan oldu yoksa o zamanda yanmazdı ... ben işin kolayına kaçtım anlıyacağın yanı benım saclşarım ınce tellı ama hıc bır sey olmuyor :) ama bu kez nedense bı düşünüyorum siyaha dönsemmı dönmesemmı dıye ...
ince telli ve yanmayan saçlar ne kadar şanslısın.. ben ıkıncı kez sacımı sıyahtan actırdım ısın kotusu kuaforde yaptırınca cok yıprandı diye evde actım oda duzgun acılmadı.. dipler aşırı acık sarı,ortası hala sıyah,ulcar turuncu dün aksam yaptım ve aldıgım renkler cok acık oldugu ıcın hıcbır etkısı olmadı boyle de işe geldim gören sana ne olmuş diyor daha önce bakır rengı kullanmıs beyaz tenli biri olarak bugun iş çıkışı direk yine yoğun bakır almaya gideceğim beni ancak o kurtarır.. sende okdr actırmısken kullan bari siyaha geri dönmeden önce :)