- Konu Sahibi saricicek_1984
-
eşim çok stresli ve yoğun bir işte çalışıyor ...aylarca uzak kaldığımız oldu işi yüzünden çanta gibi peşinde gezdiğimde oldu il ..il...özel günlerimiz bile çoğu zaman zehir oldu işi yüzünden ama yapacak bişey yok ben kabullendim olayı hiç bir zaman sorunda etmedim onunda elinde olan bişey değil çünkü ne yapsın çalışmak zorunda alışmaktan başka çare kalmıyor eşim bide boş zamanı olunca ders çalışıyor yüksek lisans için ..ne olursa olsun herşeyi bizim için yapıyor bunu biliyorum rahat etsin diye çayını ,kahvesini yapıyorum kendimde ne istersem onu yapıyorum bir şekilde vakit geçiriyorum oda işi bitince benimle ilgilenir yada dolaşmaya çıkarız ...ona gösterdiğim anlayışın karşılığını her zaman almışımdır...
sende biraz anlamaya çalış ve üstüne gitme gittikçe tartışmalar ,sorunlar çıkar buda çözüm değil sorun olur hayatınızda ....sende başka uğraşlar bul kendine işi bitince elbet senin yanına gelmek isteyecektir iyice uzaklaşmayın birbirinizden ...çalışıyor sonuçta bilgisayar oyunu için eşinin yüzünü göremeyenler var stres yapma bukadar
eve iş getirmek zorunda olduğunu, onunda iş yapmasa kimsenin çalışmayacağını, eskiden daha da çok çalıştığını, bu çalışmanın bile az olduğunu söylüyor. gerginlikten, derse kendimi veremiyorum. ah bir becerebilsem.
eve iş getirmek zorunda olduğunu, onunda iş yapmasa kimsenin çalışmayacağını, eskiden daha da çok çalıştığını, bu çalışmanın bile az olduğunu söylüyor. gerginlikten, derse kendimi veremiyorum. ah bir becerebilsem.
keşke eşim yanımda olsada eve iş getirse..eşimle şuan ayrı yerlerdeyiz o görevi gereği güneydoğudave ben gittiği günden beri haberleri asla izlemiyorum telefon çaldığında kötü birşey duyarsam diye korkarak açıyorum yerinizde olmak için çok şey verirdim. .küçük şeyleri büyütüp sorun yapmayın birbirinizin kıymetini bilin...
amiin canım inşallah görürüz o günleri..sende üzülme halledilemeyecek bir durum yok ortada eve getirmese dışarıda yapmak zorunda kalacak bu sefer geç geliyor diye kızacaksın napsın o da bir şekilde yetiştirmek zorunda işlerini.gerekirse yardımcı ol çabuk biter birlikte bişeylr yaparsınız sonra..
eşimin işi özel olsa, yada banka gibi herkezin yoğun çalıştığı bir yerde olsa, belki okadar da takmayacağım. ama eşim memur. diğerleride özveriyle çalışsa böyle bir sorunumuz olmayacak. eşimin konuşmalarından mükemeliyetçi olduğunu düşünüyorum. yada kendine verilen bir işi diğerlerinin yardımıyla yapmak istemediğini biliyorum. ama benim dememle sorunlar çözülmüyor.
başka kişilerin daha ağır sorunları olduğunu gördüm. ama herzaman kendinme söz dinletemiyorum. bir rahatlasam ertesi gün o şekilde olmuyor. ya kendim stresten rahatsızlanıyor, astım atakları geçiriyorum. yada eşimin başının etini yiyorum. eşim kötü birisi değil. elinden geleni yapıyor. ne o başadebiliyor, ne de ben. geriliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?