Yok anladım ben salagim

Bir dahakine sizde dışarda ağırlayın. Kendinizi de boş yere doldurmayın. Herkese hakettiği kadar değer verin.

Ortak olacagim bi durumum yok ki. Benim elestirdigim sizsiniz. Bunu da size soyluyorum.
Baskalari da yanlis yapiyo diye sizinki yanlisliktan cikmaz. Benim fikrim tabi bu. Keyfiniz bilir.

bdv burasi insanlar sikibtilarini anlatip akil aliyolar. Ortada cok buyuk bi dert goremedim. Dedikodudan farksiz bence.
Ama zaten burda kii dertlerin çoğunun ham maddesi "dedikodu" ki...
¥ Kv ler
¥ Görumceler, Eltiler ve Gelinler
¥ Eşler
¥ Anne ve babalar
¥ Kardeşler
¥ Arkadaşlar
¥ Komşular
¥...............

bencede haklisin bende sana katiliyorum ki kimin basina gelse burda boyle der bu kadar kisi neden sizi anlayam,adim bende anlamadim bende veridgim degeri gormek isterim hem ev gibisi yok disarda iftarda neymis o zaman beni cagirmis olmuyorki ben kendimde giderim yaad beraber karar verebiliriz kadin kendini yormak temizlik yemek yapmak istememis bence gitmeyin :) herkese hak ettigi kadar deger verin bunun ne para ile alakasi var nede hamaratlikla

Normalde de cagirmiyorsa başka sebeplerden dolayı demek ki..
Aranız nasıl muhabbetiniz nasıl ne derece ona göre yine değişir düşünceler....
Muhattap mı olmak istemiyor....

Çok mu yoğun çalışan bir bayan mı yetisemiyor mu? Ev işlerine...

Başkalarını evine davet ediyor da sizi mi almıyor sadece?

Ben cevaplara göre tavrimi koyardim...
Ev hanımı pek kimseyi çağırdığını duymadım görmedim bize böyle başkalarında nasıl bilemem

Gerçekten dertsiz başına dert arıyor insanlar. Varsa sizin maddi durumunuz siz de dışarıda ağırlayın. Ne fark eder ha evde ha dışarda.

Kadın kendine güvenmiyor olabilir, eli çabuk değildir, yemek yapmayı beceremiyordur, çabuk yoruluyordur ya da sadece canı öyle istiyordur. Bu da sorun mu allah aşkına?

Ama zaten burda kii dertlerin çoğunun ham maddesi "dedikodu" ki...
¥ Kv ler
¥ Görumceler, Eltiler ve Gelinler
¥ Eşler
¥ Anne ve babalar
¥ Kardeşler
¥ Arkadaşlar
¥ Komşular
¥...............
Farkindayim. O yuzden dedikodu yapacak yer ariyosunuz dedim. Cok buyuk bi dert degil cunku. Hatta dert degil.
Kadin belki yemek yapmayi beceremiyo o yuzden disari cagiriyo. Zaten hic cagirmiyomus. Bir de iftar yemeginin karsiligini birebir beklemek nedir. Amac birlikte oruc acmak degil mi? Evinin riskini baskalariyla paylasmak degil mi? Bunun karsiligi mi beklenir. Hos karsilikta vermisler zaten ama begendirememisler. Ayip bence bu konusulan.

Farkindayim. O yuzden dedikodu yapacak yer ariyosunuz dedim. Cok buyuk bi dert degil cunku. Hatta dert degil.
Kadin belki yemek yapmayi beceremiyo o yuzden disari cagiriyo. Zaten hic cagirmiyomus. Bir de iftar yemeginin karsiligini birebir beklemek nedir. Amac birlikte oruc acmak degil mi? Evinin riskini baskalariyla paylasmak degil mi? Bunun karsiligi mi beklenir. Hos karsilikta vermisler zaten ama begendirememisler. Ayip bence bu konusulan.
Niye bilmesin yemek yapmayı ya hertürlü sayıda yapiyo 7senelik evli kadın ya ev hanımı ne alaka siz niye bukadar sert çıktınız bana anlamadim

Demek istediğim bu eşiniz ve sizemi, yoksa ailenin tüm bireylerine mi?
Birde tek ramazanlardamı görüşünce oluyor hep mi?
Ya canım sadece misal bize böyle olsa ne olur bence dışarda yemeğe çıkarmak daha güzel ve masraflı değilmidir :KK51:
Belkide bu sıcaklarda eşi uğraşsın istemiyor ne güzel ben evde yemekse beni dışarı çıkarılmasını tercih ederdim :rapci:

en mantıklısını yapmış ohhhh ne güzel işte
siz de akıllı olsaymışsınız
yani bana evde yemek yapmadılar, lokantada yedirdiler diye kıyamet koparanı da ilk kez görüyorum

Çünkü kıskançlık...
Bizi düşünmüş o kadar masraf yapacak demiyor da niye disaridaymis
onun kadar temizlik yapmamış da sabahtan aksama ugrasmamis da mış mış

Back
X