- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Melek gibiydi
Bir dahakine sizde dışarda ağırlayın. Kendinizi de boş yere doldurmayın. Herkese hakettiği kadar değer verin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Digergunlerdede genelde bizde yenir onlrda bindebir cok görüşmüyor uz zatenDemek istediğim bu eşiniz ve sizemi, yoksa ailenin tüm bireylerine mi?
Birde tek ramazanlardamı görüşünce oluyor hep mi?
NedennnnGitmeyin
Ama zaten burda kii dertlerin çoğunun ham maddesi "dedikodu" ki...bdv burasi insanlar sikibtilarini anlatip akil aliyolar. Ortada cok buyuk bi dert goremedim. Dedikodudan farksiz bence.
Oda sizin gibi dusundu demekEltinizin tercihi bu, yani böyle bişeye takılmak hiç hoş değil. Neye şaşırdınız bu kadar anlamadım. Kendini yorucağına dışarda yemeğin tadını çıkarmak en güzeli.
Ev hanımı pek kimseyi çağırdığını duymadım görmedim bize böyle başkalarında nasıl bilememNormalde de cagirmiyorsa başka sebeplerden dolayı demek ki..
Aranız nasıl muhabbetiniz nasıl ne derece ona göre yine değişir düşünceler....
Muhattap mı olmak istemiyor....
Çok mu yoğun çalışan bir bayan mı yetisemiyor mu? Ev işlerine...
Başkalarını evine davet ediyor da sizi mi almıyor sadece?
Ben cevaplara göre tavrimi koyardim...
Farkindayim. O yuzden dedikodu yapacak yer ariyosunuz dedim. Cok buyuk bi dert degil cunku. Hatta dert degil.Ama zaten burda kii dertlerin çoğunun ham maddesi "dedikodu" ki...
¥ Kv ler
¥ Görumceler, Eltiler ve Gelinler
¥ Eşler
¥ Anne ve babalar
¥ Kardeşler
¥ Arkadaşlar
¥ Komşular
¥...............
Yok zaten artik bi onemiNe güzel işte sizi yemeğe goturuyorlar
Daha ne istiyorsunuz
Bu mu sorun
ev de olsa ne olur dışarıda olsa nolur
Niye bilmesin yemek yapmayı ya hertürlü sayıda yapiyo 7senelik evli kadın ya ev hanımı ne alaka siz niye bukadar sert çıktınız bana anlamadimFarkindayim. O yuzden dedikodu yapacak yer ariyosunuz dedim. Cok buyuk bi dert degil cunku. Hatta dert degil.
Kadin belki yemek yapmayi beceremiyo o yuzden disari cagiriyo. Zaten hic cagirmiyomus. Bir de iftar yemeginin karsiligini birebir beklemek nedir. Amac birlikte oruc acmak degil mi? Evinin riskini baskalariyla paylasmak degil mi? Bunun karsiligi mi beklenir. Hos karsilikta vermisler zaten ama begendirememisler. Ayip bence bu konusulan.
Gedersi bugün sende allah nasipederAhh keşke eltim olaydı dışarda iftara davet edeydi hiç böle düşünürmüydüm koşa koşa giderdim![]()
Ya canım sadece misal bize böyle olsa ne olur bence dışarda yemeğe çıkarmak daha güzel ve masraflı değilmidirDemek istediğim bu eşiniz ve sizemi, yoksa ailenin tüm bireylerine mi?
Birde tek ramazanlardamı görüşünce oluyor hep mi?
Bende sana guluyorrum olayyyyyyy o degilen mantıklısını yapmış ohhhh ne güzel işte
siz de akıllı olsaymışsınız
yani bana evde yemek yapmadılar, lokantada yedirdiler diye kıyamet koparanı da ilk kez görüyorum
en mantıklısını yapmış ohhhh ne güzel işte
siz de akıllı olsaymışsınız
yani bana evde yemek yapmadılar, lokantada yedirdiler diye kıyamet koparanı da ilk kez görüyorum