Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Aynen bak bu kısım baya alengirli.
Bi insan niye fake konu açar ki?

Hikayede uzulecek cok nokta var ama bana en cok dokunan abinizin egitimini birakmis olmasi. Ailenizin durumu iyiyse keske okul bitene kadar idare etselerdi.

Hakikaten, madem evler rahat alınıyor, düğünler nişanlar yapılıyor falan.. bunlar yapılacağına bir kiraya çıksaydılar da, okuluna devam etseydi çocuk.. benim oğlum olsa durumum iyi kötü varsa, çocuğumun okulunu bırakmasına da hiç bir koşulda razı gelmezdim.

Son paragrafinizdan hic bir sey anlamadim.

Sanirim baze insanlar eglenceli buluyor fake konuyu. Baksana 64 ziyaretcimiz var. Hepsine el salliyorum

Arada eksicilerde gelir güya kk ile alay etmek icin.

Ve evet semurcan bir hakimin bir yakiniyordum davasina bakmasi neredeyse imkansiz, kaldi ki taraflardan biri ile beraber yemek yemek, o resmen kariyerini riske atmak oluyor.

Burda saf olan taraf zaten sevgili ex gelinciğimiz değil, kardeşim başta olmak üzere biziz!!!
Saf d
Burda saf olan taraf zaten sevgili ex gelinciğimiz değil, kardeşim başta olmak üzere biziz!!!
saf demeyin kendinize ltf
Nereden bileceksiniz ki bu durumların olacagını
İyi niyetlisiniz belli hala o bebeğe üzülebiliyorsunuz
Allah yardımcınız olsun inş süreç lehinize işler

ben de eksiciyim bu arada
ancak her zaman yorumlarimi ciddiye alarak, titizlenerek yazdim. o sebeple de cok sevilen bir uye degilim.
konunun samimiyetine kati suretle inanmiyorum.

ay bu da mı fake çıktı şimdi, bu akşam ne böyle sözleşmiş mi herkes
başlıktan şüphelenmiştim de, sonra konuyu okudukça kaptırdım kendimi unuttum şüphemi
bundan böyle her konuya şizo gibi yaklaşacağım vallahi
çok mu eğleniyorlar anlamadım ki, ben üşenirim uydurmaya o kadar

Başlığa bakacak olursan zaten "Flaş flaş flaş" tadında.
Yani ilk etapta öfkeli ve acılı birisi niçin böyle bir başlık atar?
Ama inanmak isteyince hepsine bir bahanen oluyor. Kendi kendini ikna ediyorsun.
Hakim kısmını görene kadar hepsine ikna ettim kendimi şahsen. Şahane yedim :)

ben de eksiciyim bu arada
ancak her zaman yorumlarimi ciddiye alarak, titizlenerek yazdim. o sebeple de cok sevilen bir uye degilim.
konunun samimiyetine kati suretle inanmiyorum.

Bende eksi'yi severim. Hic yorum birakmamisimdir ama acaip gülme krizlerine girmistim o siteden dolayi. Ara sira geliyorlar ama. Fake konu acip gidiyorlar.

Insanlar face'te niye ne yediklerini paylasiyor? Bana ne senin starbucks kahvenden demi ama? Iste bunlar hepsi yeni nesilin ilgi-kolikligi yaaa

arkadaslar hukukcu bir arkadasima sordum; kendisi avukat, esi savci. yorumu:

"Öyle bir şey olamaz. Baldız-enişte 2.dereceden yansoy hısımdır. HMK 34/1 CMK m 21 gerekçesiyle hakimin ya da hakimenin o davaya bakması yasaktır. O bahsettiğin konuyu görmedim ama. Konu kesinlikle fake. Mümkün değil."

arz ederim Mune

Kuzenimin basina benzer bir durum
Geldigi icin tam konuyu inanarak okuyordum ki bu yorumu gorup
Fake mis ya diyene kadar.

Oyle bir dunya yok.

Boyle birsey olabilir mi.
Savci bizim, avukat bizim.
Oldu olacak gelininiz soyleseydi
Onlar yazip uygulasaydi.

Aynen, başlığı görür görmez fake konu diye açtım halbuki, ne ara kaptırmışım kendimi de yedim bilemedim
hakim kısmını da atladım ben, üşeniyorum ince ince okumaya her şeyi, ondan oluyor hep kanıyorum böyle

Boyle saibeli durumlarda her erkek dna testi yaptirmali. Sonuc belli olmadan evlenmemeli.
Olan kardesiniz ve size olmus üzüldüm.

Belki de size boşanma davalarında yardım için iş teklif etmeliyim, ayrıntı yakalama işinde epey iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…