- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi _-_-_-_-_-_-_-_
-
Bu olay her ülkede adalet temeline karsidir. Türkiye adalet konusunda harika degil fakat bana bi hakimin ex kayin ailesinin davasina bakip, üstelik ex esi ve onun yeni esi ile beraber yemege ciktigina inandiramazsin.
Tut ki böyle birsey oldu. Eliniz armutmu topluyor? Avukatiniz ne güne duruyor?
En sevmedigim sey, fake konu.Mune abla bi gelirmisin?
Hikayede uzulecek cok nokta var ama bana en cok dokunan abinizin egitimini birakmis olmasi. Ailenizin durumu iyiyse keske okul bitene kadar idare etselerdi.
Son paragrafinizdan hic bir sey anlamadim.kardeşin neden nafaka ödüyor orası karışık?
yani geçerli sebep olmaksızın evi terkeden kadın kusurludur bildiğime göre.
ikincisi dna testi öyle zor bir test değil neden ha deyince olmasın ki?
o yakışıklı kardeşiniz de öyle her kuşun etinin yenmeyeceğini anlamıştır umarım.
Aynı şeyleri düşünürken siz yazmışsınız zaten . Konu kesinlikle uydurma .
Büyük Şehirlerde bir Sürü aile mahkemesi var. Ne tesadüfki dava ex hakim enişteye düşmüş . Bu çok zor bir ihtimal . Kaldıki hiç bir hakim evlilik sona ermiş dahi olsa baldızının davasına bakmaz . Bu Hakîmin çekinme sebebidir . Yani davaya bakmaz. Amaç be ben onu anlamadım . Burda konu uydurunca ne oluyor . Eline ne geçiyor insanların . Çokmu eğlenceli .
K kararsiz_2013 arkadasimizin da vurguladigi gibi ben de konunun gercekligine inanmadim. cunku;
1- babaliga dayali dna testi tukuruk ve sac uzerinden yapilir. gobek bagindan dna testi yaplmaz.
2- hicbir mahkeme ablanin eski esini hakim olarak atamaz. velev atadi kardesinizin bosanma avukati hukuk okumamis mi 4 yil, reddi hakem yapamamis mi?
_-_-_-_-_-_-_-_
Saf dBurda saf olan taraf zaten sevgili ex gelinciğimiz değil, kardeşim başta olmak üzere biziz!!!
saf demeyin kendinize ltfBurda saf olan taraf zaten sevgili ex gelinciğimiz değil, kardeşim başta olmak üzere biziz!!!
ben de eksiciyim bu aradaSanirim baze insanlar eglenceli buluyor fake konuyu. Baksana 64 ziyaretcimiz var. Hepsine el salliyorum
Arada eksicilerde gelir güya kk ile alay etmek icin.
Ve evetsemurcan bir hakimin bir yakiniyordum davasina bakmasi neredeyse imkansiz, kaldi ki taraflardan biri ile beraber yemek yemek, o resmen kariyerini riske atmak oluyor.
Bu olay her ülkede adalet temeline karsidir. Türkiye adalet konusunda harika degil fakat bana bi hakimin ex kayin ailesinin davasina bakip, üstelik ex esi ve onun yeni esi ile beraber yemege ciktigina inandiramazsin.
Tut ki böyle birsey oldu. Eliniz armutmu topluyor? Avukatiniz ne güne duruyor?
En sevmedigim sey, fake konu.Mune abla bi gelirmisin?
ay bu da mı fake çıktı şimdi, bu akşam ne böyle sözleşmiş mi herkes
başlıktan şüphelenmiştim de, sonra konuyu okudukça kaptırdım kendimi unuttum şüphemi
bundan böyle her konuya şizo gibi yaklaşacağım vallahi
çok mu eğleniyorlar anlamadım ki, ben üşenirim uydurmaya o kadar
Konunun incelenmesini talep ediyorsanız kiblemelisiniz, konunun gerçekliği hakkında size kesin birşey söyleyemem emin olmadığımdan.Mune konu gerçek mi ?
ben de eksiciyim bu arada
ancak her zaman yorumlarimi ciddiye alarak, titizlenerek yazdim. o sebeple de cok sevilen bir uye degilim.
konunun samimiyetine kati suretle inanmiyorum.
ay bu da mı fake çıktı şimdi, bu akşam ne böyle sözleşmiş mi herkes
başlıktan şüphelenmiştim de, sonra konuyu okudukça kaptırdım kendimi unuttum şüphemi
bundan böyle her konuya şizo gibi yaklaşacağım vallahi
çok mu eğleniyorlar anlamadım ki, ben üşenirim uydurmaya o kadar
O zaman 20olmuşlardır sanırım, şimdi 28e girecek nerdeyse kardeşim. Kız da aynıdır. Kardeşimle
Boşanma davalarına avukat olarak ablasının yeni eşi, hakim olarak eski eşi girmişti. Çıkışta birlikte yemeğe gitmişlerdi
Aynen, başlığı görür görmez fake konu diye açtım halbuki, ne ara kaptırmışım kendimi de yedim bilemedimBaşlığa bakacak olursan zaten "Flaş flaş flaş" tadında.
Yani ilk etapta öfkeli ve acılı birisi niçin böyle bir başlık atar?
Ama inanmak isteyince hepsine bir bahanen oluyor. Kendi kendini ikna ediyorsun.
Hakim kısmını görene kadar hepsine ikna ettim kendimi şahsen. Şahane yedim :)
pretty little trollsInsanlar face'te niye ne yediklerini paylasiyor? Bana ne senin starbucks kahvenden demi ama? Iste bunlar hepsi yeni nesilin ilgi-kolikligi yaaa
Ya iyide sende kansızlık var doğurman lazım kısmında belli imiş işin tezgah olduğu. Başka bir doktorla konuşsaydınız ya o zamandan
Bir de anlattığınız kadarı ile çocuk 2.5 yaşında iken yapılmış dna testi, o zamana kadar göbek bağı saklanmaz ki çürür gider, göbek bağını mı mumyalatmıştınız? Nasıl göbek bağı ile test yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?