Yok artık...!!! Bu kadarı sadece filmlerde olmalıydı!!!

Yahu isin gucun de mi yok burda fake konu acmissin dalga gectgni mi zannediyorsun sen beynin var mi acaba senin senin beynini kusa taksak kus ters ucar bir git dersini cals

gerçekten film gibi. nasıl bir vicdansızlıktır senin çocuğun diye kandırmak. günah ya yazıktır. ALLAH ıslah etsin ne diyelim. kardeşiniz adına gerçekten üzüldüm. konu sahibi eski konunuzu da biliyorum. üstünüzde nazar mı vardır nedir ne bileyim hocaya falan gidin okutun kendinizi

Üniversite de yapılan en büyük numaralardan biri aslında uni değil genel olarak böyle hamile mi kaldın safım birine yama kendini bitti gitti. Zaten acele etmesinden belli olurdu kızın

Kardeşiniz adına üzüldüm ama o çocuk ne olacak şimdi acaba ?

kardeşiniz adına gerçekten üzüldüm. konu sahibi eski konunuzu da biliyorum. üstünüzde nazar mı vardır nedir ne bileyim hocaya falan gidin okutun kendinizi

Kardeşiniz adına üzüldüm ama o çocuk ne olacak şimdi acaba ?

arkadaslar konu sahte buyuk bir olasilikla keza hukuki olarak asla arada hisim bagi olan kisiler dava alamiyorlar.

Nazar değil yalan var. Eski konusunu bilmiyorum ona kesin oda uydurmadır .

Yahu konuyu acanin soylediklerindeki tutarszliklra bi bakin kizlar fake konu yorum yapmayin suna

Yok ben zaten okudum sonra zaten tutarsızlıkları da, nafaka çocuk için ödeniyor ya kadın ayrılsa da, mesajı görünce doğruculuğum tuttu söyledim onu da arada işte

Ya sonunda yaa su konunun nasl dogrulugu olabilir tutarszliklara yalanlara bak bari adam gbi atsada tutsa akilli
hayir boyle konulara ortak edilen bilgiler yuzunden kisilerin on yargisi oluyor. ogrenciyken hamle kalip evlenenleri zan altinda birakiyor, bosananlari zan altinda birakiyor. ifrit oluyorum.

Bak ya fake çıktı konu!!konu sahibi bu akşam bizden çaldığın zamanı ve iyii niyetimizi bu mübarek gecede sana HARAM ediyorum!!

Gelininizin ablasinin esi avukatlik yapamaz die biliyorum bu durumda.kayin hisimligi durumu var. Ne sahit olarak dinlenebilir ne de savunabilir. Bu konu bana dogru gelmedi acikcasi
Avukatlık da tanıklık da yapabilir. Bu kısıtlama hakim vs için vardır. Hakim kendiliğinden el çekmiyorsa şikayet gerekir. O da yoksa, dava sürer gider. Ta ki ortaya çıkana kadar.

Hayır tatlım..konu fake..büyük ihtimal önceki konusuda fake ti..

Güzel hikaye yazmışsın bir solukta okudum bravo.
Sürekli yaz böyle zamanla daha iyi olacaktır. Belki ilerde iyi bir senarist olabilirsin.
Ülkemizde buna benzer filmler diziler çok fazla yani bu tür tutuyor.

Avukatlık da tanıklık da yapabilir. Bu kısıtlama hakim vs için vardır. Hakim kendiliğinden el çekmiyorsa şikayet gerekir. O da yoksa, dava sürer gider. Ta ki ortaya çıkana kadar.
Yok burda hakim yasaklılık sebebini görmezden gelmiş , çekilmemiş davayı karara bağlamış ödül olarakta eski Karısının yeni Kocası Tarafından Yemeğe davet edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…