“Eşim annesiyle babasının mezarına gitti” demişsiniz, e bahsettiğiniz kv kim o zaman?
Açıkça söyleyin, yardım isteyin “bebek var, şunu şunu yapar mısın” diye
“Eşim annesiyle babasının mezarına gitti” demişsiniz, e bahsettiğiniz kv kim o zaman?
Düşünememiş olabilir, biraz fazla kinlenmişsiniz bence de.Annesi ve eşimin babası.
Yani eski eşi hanımefendinin. Söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum koca kadın bi tabak kaldıramicaksa ne demeli?
Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.Anlatmadığınız şeyler var sanırım. Yoksa sadece sofraya yardım etmedi diye bu kadar hiddet ve nefret fazla
Evet sonradan anladımAnnesiyle beraber,babasının mezarına sanırım
Ne münasebet? Her geldiğinde aynı olay. Bu sefer bebeğim var diye bi tabak kaldırabilir insaf biraz yahu!Biraz abartmamis misiniz?
Bebekten dolayi biraz sinirleriniz yiprandi heralde.
Tabi ki yardim etse iyi olurmus ama misafirim diye düsünüp el atmamis iste.
Sakin olmayi deneyin kendiniz ve bebeginiz icin kv ile ilgili konularinizi biliyorum beklentiye girmeniz bile hata gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?