Virgül neyin olmayınca idrak edemedim ilkEşi annesi ile birlikte babasının mezarına gitmiş.
İletişim teknikleri ile ilgili kitaplar okumanızı, internetten makaleleri takip etmenizi öneririm.Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Ve ben bu insana yemek koydum. Haram olsun inşallah
Ne münasebet? Her geldiğinde aynı olay. Bu sefer bebeğim var diye bi tabak kaldırabilir insaf biraz yahu!
Niye kabul ettin iftara?Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Hayır deyince kadın kalkıp yemek mi yapacaktı. Ayrıca o misafir bişey yapmak zorunda değil. Ayıp yaTabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
Ay lütfen ya. Hem hayır deyip hem haram olsun demek çok büyük kötülük. Kimse sizin için kılını kıpırdatmaya mecbur değil bu yüzden kimseye ağır beddua edemezsiniz.Tabi ki de var bu sadece bu akşam ki mevzu. Hal ve tavırları o kadar yapmacık ki. Benim nasıl koştur koştur bebeğe bakmaya gittiğimi görüyor. Lohusalık dönemimde yaptıklarını es geçtim,evde bayıldım o zaman bebek daha 8 9 günlük filandı eşim çağırdı,bana yemek yapılıcak mı diye sordu. Ve karşında ateşten tir tir titriyorum! Hahır dedim çekti gitti.
İnsan der ki ben yemek getireceğim sen zahmet etme. Kadın bir de 4 çeşit yemek yapıp kendini yoruyor kendi sinirini ayyuka çıkarıyor, sonra önüne gelene patlıyor haliyleAyrica kocana da bravo.
2 aylik kolik bebekli karisina iftara misafir dayatiyor
Rahatliga bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?