Gören de adam hergün misafir çağırdı sanır :)Daha tazesiniz
Cocugun el kadar
Millet 2 yasindaki cocuga zor yetisiyor
Sence esinin bunu dusunmesi gerekmiyor mu ?
Iftarin zamani degil acikcasi
Suan senin cocugunla zaman gecirip kaynasma zamanin
Gitsin disari yemege cikarsin annesini
Bak anlayissiz kilan esini iste bu yani
Hatlar karıştı heralde bişey anlamadım :))Valla bi an asiri yukseldim sonradan turkce görme deyince. Neyse ki bana demiyormussun :))) bende napiyim isi matematige vurdum. Belki oyle daha kolay olur diye
Az kalmış doğumuna :) bol bol dinlen. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
İki aylık bebekli oğlunun ve gelininin evine davetli geliyorsun. Gelininin yemek yiyemediğini görüyorsun.
Valla hala mı yardım etmemesine kızmamalı konu sahibi.
Düşmanının mı evine gittin be mübarek. Ne olduysa da şimdiye kadar adım atmış bebekli haliyle yemek hazırlamış sen de yemişsin bi güzel. Eli ayağı tutuyosa toplamalı yardım etmeli. Ki burada bence konu sahibinin kızdığı şey düşünememesi tembelliği falan değil. Bile bile toplamamak yardım etmemek için kırk takla atacak davranışlar sergilemesi, bile isteye yardım etmemeye güdülenmiş olması, gelininin sıkıntısından haz alması.
Ama dört senedir evimde bir tabak bile kaldirmadi diyorsunGören de adam hergün misafir çağırdı sanır :)
Ben zaten yemeklerime herşeyime yetiştiğim için,bir kişi gelmiş benim için sorun olmaz.
Anlayışsızlık eşimde değil annesinde. Zaten eşin annesini çağırırken yardım eder düşüncesi ile çağırıyor.
Hatlar karıştı heralde bişey anlamadım :))
Ahahahahha onu kimse almaz kimse tahammül edemez :)cok tesekkurler dinlenemiyorum o hakkimi esim aldi. Nasil oldu anlamadim ama cocuk bende nazi onda :) Ama malesef dogunca gorecegi kisiler senin kv den daha iyi degil. Rabbim evladina sakinlik guzel huy versin. Sakin bi bebek olsun. Kv de yeni es versin adam oyalar onu ancak
Ahahahahha onu kimse almaz kimse tahammül edemez :)
Amin inşallah hepimizin bebeği öyle olur umarım. Mümkün oldukça görüşmemekte fayda var. Bakma bende ayda bir anca görüyorum da bu aralar kandil,anneler günü, ramazan üst üste geldi de üst üste görüştüm.
Yani gerçekten anlamıyorum.Ya yapmasın ama ben işim bitince de bağırmasın ben yapim sen otur diye.
Zaten 4 senedir bana ne zaman gelse bi su bile alamayan bir insandır kendisi. Sezeryan halimle bile yemek koymuşumdur da ona konu açmadım.
Helal de etmiyorum. Ama bu akşam ki yemeği değil genel olarak hiç bir hakkımı helal etmiyorum:)
Anneyle beraber babanın mezarına gitmişler“Eşim annesiyle babasının mezarına gitti” demişsiniz, e bahsettiğiniz kv kim o zaman?
Açıkça söyleyin, yardım isteyin “bebek var, şunu şunu yapar mısın” diye
Evet, geç idrak ettim ben deAnneyle beraber babanın mezarına gitmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?