Yok böyle bir insan!!!

Neden yemeğimi yiyor o zaman? :)
Ben kimseye bu zamana kadar gergin davranmadım. 4 senedir birşeye elini sürmez bi çay bile koyamayacak kadar itici bir insan.
Ben çocuğuma baksın diye beklemiyorum zaten.
Kendi tabağını kaldırabilir insan olan öyle yapar yani. Ben açıkçası misafir gittiğim yerde yemeğimi yiyip kalkmıyorum bu bana göre ayop birşey. Sofrayı kaldırmaya yardım eder öyle otıururum. Uslubum da kişiye göre değişiyor.

Aaa cnm elti olabilir miyiz seninle benimkide sofra başında sgra keyfi yapar, yalandan bide keşke çok uğraşmasaydın der uğraştığımı görüyon işte accık işin ucından tutaydın nolurdu derim içimden yüzümde garip bi ifadeyle YOK ANNECİM NE UĞRAŞMASI der dilim.. İkiyüzlüyüm sanırım

Masayi geceye birakin demedim bulasiklari dedim. Evet hakli olabilrsiniz aranizda gecenleri bilemeyiz. Ama onemli bir ayrinti beddua etmek iyi birsey degil doner dolasir allah korusun sizi bulur.

Allahim goruyorsun sana havale ediyorum deyip gecin.

Öyle haklısınız beddua etmek hoş değil tabi ki.
Hakkımı helal etmiyorum diyim o zaman o an ki sinirle yazdım.

Ahahah eltim yok :)
Evet bizim de öyledir. Ben hamileyken yemek hazırlardım karşımda çay kahve içerdi. Eşim gelince de bişey yapıyormuş gibi yapardı.

Alınmıyorum da sinirlerimi yedi son zamanlarda. Sanırım istemediğim halde görüştüğüm için böyleyim. Yoksa ben onun hasta biri olduğunu düşünüp hiç takılmazdım yaptıklarına.

Yalnız aşırı rahat cidden şunu gelin yapsa topa tutarlar aaa öylece kalktı sofradan oturdu tv izledi diye bebekli geline kaynananın yardım etmeden oturması direk tv karşısına hiç hoş deil... bazı arkadaşlar da ne var yardım etmek zorunda mı yazmışlar:)))) yok anam deil tabi gitsin öyle löpçük gibi otursun kız bebeğiyle sofra toplasın.. ulan amma cinssiniz
Alınmıyorum da sinirlerimi yedi son zamanlarda. Sanırım istemediğim halde görüştüğüm için böyleyim. Yoksa ben onun hasta biri olduğunu düşünüp hiç takılmazdım yaptıklarına.

Yardım etmek zorunda değil ama o zaman bi zahmet sizin çocuğunuz var siz yemeğe gelin desin.
Benden hizmet beklemesin!

Neden yemeğini yiyor çünkü sizin gibi oda Eşiniz için size katlanıyor.ne yapsın. Haksızsınız demiyorum ne yaşadığınızı bilmiyorum sadece çevrenize bu kadar sorumluluk yükleyip yapmamalarına kızmayın çünkü hayatınızdaki insanlara sorumluluk verme merciği siz değilsiniz

Allah sabir versin. Kv zor. Cift olunca daha zor. Neyse ki biri ölmüş. Yani eger sadece 2 taneyse

Ahahah eltim yok :)
Evet bizim de öyledir. Ben hamileyken yemek hazırlardım karşımda çay kahve içerdi. Eşim gelince de bişey yapıyormuş gibi yapardı.
Ay valla benimkinde o da yok :) baya kuruluyo beni izliyo bazen eşim diyo anne 7 senelik gelinin galiba çıkaramadın niye süzüyosun falan açığımı arıyo kız nelerle sınıyosun yarabbim :)

:))) evet gelin yapsa topa tutulur. Bigün de öyle bi konu açıcam tepkileri üstüme toplicam yine :)))

Üzülmek istemiyorsan beklenti icinde olma dedikleri dogru

Öyle haklısınız beddua etmek hoş değil tabi ki.
Hakkımı helal etmiyorum diyim o zaman o an ki sinirle yazdım.

Ben siizn icin soyluyorum sinirliyken agzimizdan cikanlari kontrol edemeyiz ama dikkatli olmamiz gerek :) sende bosver kendini yipratma inan degmiyor simdi kv fosur fosur uyuyordur. Sende stres yaptiginla kalirsin

Kız ne sorumluluğu ya Allasen? Sen kaynana olsan gelinin el kadar bebeğiyle seni yemeğe ağırlamış dört çeşit yemek yapmış sofradan kalkınca kucağında bebeğiyle sofra toplarken kalkıp tv karşısına mı geçersin direk?? İnsan olan yardım etmez mi o sofraya? Bırak kaynanalığı misafirliğe gittiğin evde bile yardım edersin nezaket gereği. Şimdi bu kaynananın hayli hayli yapması lazım deil mi? Bu kızcağız ağır sorumluluk mu yüklemiş oluyor alemsin valla

Üzülmek istemiyorsan beklenti icinde olma dedikleri dogru
Bana katlanmayacak bir durumu olsa keşke :)
Eşim için katlanıyorsa hiç katlanmasa ne güzel olur.
Bikere bile olay çıkarmadım gelin dediğin çirkef olur. Keşke ben de becerebilsem de boş yere katlanmak mecburiyetinde kalmasa,en azından bir sebebi olsa :))

Ben siizn icin soyluyorum sinirliyken agzimizdan cikanlari kontrol edemeyiz ama dikkatli olmamiz gerek :) sende bosver kendini yipratma inan degmiyor simdi kv fosur fosur uyuyordur. Sende stres yaptiginla kalirsin
Ahahahaha
Evet uyusun da büyüsün bakalım. :)
Üff küçücük bebeğim var çileden çıkarıyorlar beni.

Ay bana katlanmasın. Ne yapsam da katlanmak mecburiyetinde olmasa acaba:)) bana akıl verin ben beceremiyorum çirkef olmayı

2 tane derken :) kv var sadece ama emin ol 10 kişiye bedel. Gören kaçıyor diyim :)))
Damatlar nefret ediyor,kızları sürekli şikayetçi.

Bak esine x diyelim yasayan kaynan y olsun. X ynin eski kocasinin mezarina gitti orasi hepimizde tamam. Peki o diger mezardaki kimin karisi. X in uvey annesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…