7 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım dershane için ailesinden ayrı olarak benim yaşadığım şehirde yurtta kalıyordu. Ancak bazı problemler oldu ve ailesinin yanına dönmek zorunda kaldı. Kendisinin geçmişi pek parlak değil. Aynı anda 3-4 kızla çıkmış hep. Neyse önce eski sevgili skandalı çıktı. Kızın mezuniyet törenine gitmiş dans etmiş arada da mesajlaşmış. Ben bunu o kız bana aramızdan çık rahat bırak diye mesaj atana kadar bilmiyordum. Bana sadece vicdanımı rahatlatmak için gittim çünkü ben o kızı zamanında kullandım falan dedi. neyse affettim. 2 ay sonra da bir arkadaşımdan başka kızlarla sadece mesajlaşarak da olsa çıktığını öğrendim. Yani beni aldatmıştı. Ayrıldım ama gerçekten çok seviyorum. Neyse buluştuk konuştuk bana her şey üzerine yemin etti.Tamam deneyeceğim dedim. Facedeki ve telefonundaki bütün kızları sildi. Msn ve face'ine giriyorum bakıyorum. Ama eski sevgilisi bunu hala arıyor mesaj atıyor. Çok afedersiniz ama kız öyle biri. Yüzüne küfür ettiği halde hala peşinde. Ben bu olanları unutamıyorum. Ona bişey yokmuş gibi davransam da aklımdan çıkmıyor. Ama ayrılmak da istemiyorum. Denedim ama yapamadım çünkü. Biraz uzun oldu idare edin artık kızlar. Yok mudur bunları unutup yeniden başlamanın bir yolu. Yapabilmiş olan var mı aramızda. Dertliyim be millet yardım edin bu aptala 
Son düzenleme: