Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de iki tane "görümce"m var ama görümce lafı bile garip geliyor bana..Tanıştığımız günden beri abla gibi davranmışlardır bana.
Hatta kayınvalidem benden şikayet edecek olduğu zamanlar bile ablamın müdahale ettiğini, beni koruduğunu, artık onlar evli, karışmayın diye uyardığını bilirim.
Gerçekten de özellikle küçük ablamı çok severim, elbette öz ablam gibi olamaz ama o bana ben ona iyi bir dost olduk en azından.
Sanırım bu konuda çok şanslıyım:)
Ben görümce olmayacağım, erkek kardeşim yok ama lütfen görümce olacak olanlar aileye yeni katılan insana bir alışma evresi tanısınlar, dostça davansınlar ki aynı şekilde karşılığını alsınlar.
kızlar okuyorum uzun zamandır takıp ediyorum ama herkes kaynanasından görümcesinden şikayetçi yokmu aranızda görümce olan gelininden şikayetçi olan abisini karısından kıskanan hadi anlatın bakalım.
ama şuda bi gerçek benim annemi, babamı, abimi üzen insanı bende üzerim..... bunu kimse kabul edemez...
Ben iki gelinin gorumcesiyim. Valla ne etlisine,ne sütlüsune bulasmam kimsenin banane ya. Cok sasiriyorum burda yazilanlari okuyunca. Ben gelinleri esleriyle mutlu görmeye bayiliyorum..